shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Y a du soleil et des nana...tararirarara....

Dali, nga bredh ...se ke hum /pf/images/graemlins/smash.gif
tani duhet me te kerku ke les objet perdu /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

tu conait Sun Palace? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif atje me ke mengjes dreke darke...para buke mas buke...po marr rreze dielli(solarium) se kam nevoje...thone qe kur ben ket...je ne forme te mire, je ne qejf gjithe kohen...dhe jam aq ne forme sa edhe tani qe po te shkruaj ty...qesh me vete...rrezet kane per veti te stimulojne...ndjenjen e gezimit...se ku e kisha harru keto kohet e fundit...dhe ja tani e kam gjet prape...

ça bohet knejna? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif me pelqen te te shof gjithmon keshtu....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re:j'ai envie du chocolat.....

o choco ku je ti? ka ja ke math? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

capuni

Primus registratum

erdhi zemra jote vrap ..si ke ajo vjersha qe ka shkrujt ai i modhi..

Kur degjon zerin e Dales,
qysh e le tjetri haremin,
mbledh rrobat me vrap
e shkon ...e mpref kalemin. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Choco a envie du (si i thuhet purple rain n'froncezshe mi se vetem kto dy fjal s'kom msu hala.)

pppppaa

Primus registratum

Ca te t'thot vllai tat.. S'e di per vete... Knej nga anet tona i thone shi si shurre moci... anej maton s'e di vallahi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahaha si qeke tiiiiiiiiiii... si shpirt te kam tyve /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

sa fishkelleva une...ti hop u parqite... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif paske qene afer fare...po kur e len haremin zemer...mmmm shume e veshtuuure eshte me mpref prape kalemin...megjithate kam besim ne aftesite e tuja...

meqe ra fjala...kush ishte me ty ne harem? /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

"purple rain" i thuhet edhe ne frongjisht /pf/images/graemlins/crazy.gif

capuni

Primus registratum

o poster si s'm nimove i here tamom mer burr i dheut! /pf/images/graemlins/smash.gif ..c'paske qen! ..ca ti them goces huj une qe "jai envie du shurr moce" e? /pf/images/graemlins/smash.gif

Dale ...sa u ktheva nga berberhonija ..m'ka qeth si syt e vet qe i dalshin ..ma ka qit koken me cepa! /pf/images/graemlins/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahahahahaah hahahaha i dalshin syte e ment bashke...mos u merzit se cepat te bojne pune nojhere...e shumta do t'therrasin..."ku je me kok katrore" /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifs'te vje e keqja nga kjo po he...

pppppaa

Primus registratum

Koco me fal vlla... Une i shkreti per te t'nimu u nisa.
Po s'di vlla tat se do t'kisha nimu me qejf... une frongce di vetem kome tytapel-zhumapel Daniel... po t'hyn ne pune nonjona nga kto merre, ca te t'thote vllai tat... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe, hajt dhe 100 te kokes s'qethme, ene me i nuse tani... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ene i shpulle mas qafes... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

capuni

Primus registratum

po shqiptar njelet gjith jeten mer daj! ..vetem n'shqipri ha dajak kur lahesh, qethesh e t'del ftyra n'drit! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re:j'veux du soleil........

normal kur lahesh nje here ne jave dhe qethesh nje here ne gjashte muj...s'te njofin mo njerezit... i vjen çudi kur ti qit ftyren ne drite... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

antip

Primus registratum

- numri qe keni kerkuar nuk eshte i disponueshem per momentin - /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

aloooo ouiiii? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif salute arco...

VoGeLuShI

Primus registratum

ku ke humbur ti mi /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif