shqiptaret ne FRANCE

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Y a du soleil et des nana...tararirarara....

Alooo. Paskom ardh kur duhet m'duket se qekon t'gjitha vërdall ne s'm'shkojn huq kto /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Juve e dini që un nuk jom diskriminus kshuqë kto jon për t'gjitha femnat e ktushme /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Cape, mos ma merr për ters e /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
cfare mardheniesh per te pat zili qe kemi ne te Frances /pf/images/graemlins/laugh.gif
merremi vesh pa fjale, vetem hedhim ikona te verdha... /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

mirmrama les filles per ça po diskutoni keshtu ? gjithmone kur vij nuk e kap dot muhabetin /pf/images/graemlins/frown.gif

ladouce2005

Primus registratum

po se ti vjen rralle /pf/images/graemlins/frown.gif
si e ke bebin? /pf/images/graemlins/smile.gif

capuni

Primus registratum

o shire ..shtyhu icik se e fus une n'muhabet ket shoqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Do na rregulloni ndo1 shoqe nga Franca apo te prish temen une? /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

sot e pata me temp. 39.4 por tani iu ul shuqyr.te shohim neser si do te jete. faleminderit . une vij shpesh por kur shoh jeni muhabet e siper dhe je( n'oze) pas entree . voila /pf/images/graemlins/idea.gif (hi hi)

ladouce2005

Primus registratum

mais non, te tere per qejf vijme /pf/images/graemlins/smile.gif
fait comme si t'etait chez toi /pf/images/graemlins/smile.gif
Cerro, rri urte mo, se jam xheloze une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti Lubo, ca lloji e do? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: bouger... bouger...

hej pashe qe kisha nje propozim per ne Normandie...nje week end en amoureux...Xhexh...vazhdon te jete ne fuqi ky uikeni...se po bej gati valixhen una... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

a e ke nigju ate kengen...me vaches de Normandie? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Les vaches rousses, blanches et noires
Sur lesquelles tombe la pluie
Et les cerisiers blancs made in Normandie
Une mare avec des canards
Des pommiers dans la prairie
Et le bon cidre doux made in Normandie
Les œufs made in Normandie
Les bœufs made in Normandie
Un p'tit village plein d'amis
Et puis les filles aux joues rouges
Qui donnent aux hommes de là-bas
Qui donnent aux hommes de l'amour
L'amour made in Normandie
Oh ! oui les filles aux joues rouges
Qui donnent aux hommes de là-bas
Qui donnent aux hommes de l'amour
L'amour made in Normandie

Hej çuna une jam me Xhexhin...e dashnume /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif... e vertete...mund te puth ndonjehere fshehurazi Kondren se me merr malli edhe per ate dreq /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif...po me shume kam qejf te merrem me MLK se u bo kohe pa e pa verdalle... /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gifpra kam nje propozim per Xhexhin...a te lutem o rrush...a ta marr edhe MLK te valixhja ime...a te keqen ...a tu bofte Dahlia ty...mos me thuj jo... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Dahli, po per car e do MLK kur ke Xhexhin? /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me mire dy se nji..apo jo? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif si thote populli/ dy te rrafme te bojne keq po dy te ngrena te bejne shume shume mire... /pf/images/graemlins/grin.gif....pastaj ku i dihet duhet ta ruajme njerin te stoli rezervave...se njerez te gjalle jemi...ktu femra ka plot...eshte bo jete e veshtire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif...Pinku te sulet pa prit e pa kujtu /pf/images/graemlins/devil.gif...Dolka gjithashtu... /pf/images/graemlins/laugh.gif ti urte e bute...i ke marr te gjithe ne qafe...secila meno per bythen e vet ne fun te funit... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gife ke pa se ça bohet ...femrat perdhunojne meshkujt...ata ngelen tu u anku...hej zot eshte prish bota!!! /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ej, ka ca fjale qe nuk ti lejon rregullorja ty mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif, sidomos ajo "urte e bute" qe me ke perkufizu mu /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

yyyyyyyyyhhhhhhhhh....ka plas e gjujtmja ne shesh te burrave /pf/images/graemlins/laugh.gif asdhiqare tjetra bo propozime seksuale /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ne jemi shoqnia vjeter mi /pf/images/graemlins/smash.gif edhe sna ke propozu nojhere nojgjo /pf/images/graemlins/smash.gif as i got uj te qelbet /pf/images/graemlins/smash.gif ta tregoj une ty /pf/images/graemlins/smash.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hej çuna une jam me Xhexhin ...a te lutem o rrush...a ta marr edhe MLK te valixhja ime...a te keqen ...a tu bofte Dahlia ty...mos me thuj jo... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

...o dale, ca m'bo kshu surprizash mer ti. ...me ftesat e mija ti do me sjell neper valixhe dashnoret? ..si s't vje turp qe ma thu haptazi?! /pf/images/graemlins/smash.gif ...do ndahemi!! ..kur ta shofesh ta njofesh weekendin! /pf/images/graemlins/smash.gif

ladouce2005

Primus registratum

[ QUOTE ]
sot e pata me temp. 39.4 por tani iu ul shuqyr.te shohim neser si do te jete. faleminderit . une vij shpesh por kur shoh jeni muhabet e siper dhe je( n'oze) pas entree . voila /pf/images/graemlins/idea.gif (hi hi)

[/ QUOTE ]
oh, tani e pashe kete /pf/images/graemlins/frown.gif
Po mos u merzit se eshte periudha tani. Pasi te mbushin 2-3 vjec, nuk semuren me aq shpesh bebet /pf/images/graemlins/smile.gif

capuni

Primus registratum

nigjo ...ju te dyja duhet ta kaloni ket muhabet ke tema e vagonit te nenave me fmij! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif ja racisti diskriminus i vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

prit mi, se viti s'ka 10 dit qe ka fillu! ...shif ca do boj mujt e ardhshem /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e ça do bosh do gjush me top e?

hajt gezuar vitin e ri...