shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re:French Kiss

hahahaha ke kohe zemer se une vij nga malsia...e me ardh ne krieqitet...trenit i duhet shume kohe...si katnari me gomor kur zbret ne tirone... /pf/images/graemlins/grin.gifperzei te gjithe te lutem edhe kojshit...se nuk dua qe te shokohen...nga zhurmat tona......me fal nga zhurma e aspiratorit...e kisha fjalen...ika se me iken treni .... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

capuni

Primus registratum

...e mir ..ti shpin ma di ..jo kthesa e pare majtas ..po e dyta anash, ku jane shinat e trenit ..ke ato 3 cadrat e kampingut. Une jom ke cadra e tret po t'numurosh nga ana e shinave. Do shofesh i furrnel perjashta. ...mos i bjer deres, s'ka gjo hy pa trokit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahahaahhahahaahhahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahhhhhhahahahahaahhahahahahahaha
O Xhexh do te haj...

capuni

Primus registratum

O Dale ..thuji icik Sirenes ca piqet ke furnela ime. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...se do e me dit o kurjoze. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

ehe shume kurioze una /pf/images/graemlins/laugh.gif...ska gje ma thuaj ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

....tashi sa e vuna re n'fakt ...e di qe ke dal bukur ke kjo foto avatarit ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

eh...kam dale kur kam qene e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

si perfundim ato geshtenjat i poqe ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

...jo jo ..kisha ble i gjel deti ...kisha von kazonin me uj n"zjarr qe ti hiqsha puplat, po paska er s'po m'nizet furrnela.

Sirena

Primus registratum

shume keq ne fakt kur nuk ndizet furnela /pf/images/graemlins/laugh.gif...ca do hash tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

hengra n'fakt. ...hapa dy kanace te ndyrshme supe (njona ishte minestrone, tjetra i gjo me bizele) ..i futa te dyja me i tenxhere, i perziva mir e mir ..i ngrofa ...ene tashi po m'perzihet e po m'errsohen icik syt /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

normal...je me suis fait epiler ce matin /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

gros bisous les gars...je vous aimes /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une shume mire kaloj... /pf/images/graemlins/grin.gif te tjeret paskan humbur me duket...Ky CHerri ka pi aq shume per krishtlindje sa nuk eshte zgju akoma...gjithashtu edhe Pinku...nuk duhet te kete ngelur mbrapa...Kondra...leje fare...eshte bo me e kerku me pishtar...

une vazhdoj t'ju dua...po ju puth edhe njehere per kete vit...se ku i dihet ne 2007 nderroj mendje...ne vend te puthjeve do kete vetem dru... /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

un' vij fill kur bahet fjal' per gjana t'mira /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti dahlia s'besoj se po delshe prej teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Me dhan a me mor? /pf/images/graemlins/laugh.gif Qiti duret i her me i pa ça ke, shat a lopate /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar te gjitheve /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

gezuar me çfare? me dur thate e? ku o gota? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif