shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re:French Kiss

upppss te paskam dhene dy... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me morsh te keqen e shaleve se i kom alamet gjoje te bukur sidomos kur boj sparkaden /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej, kujdes ke panairet, se ato goret noj here kujtojne se kur blejne hallvasin marrin edhe shitesin /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smash.gif me pa kush o mo i omel hallva apo shitesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

(une e di qe ti je mo i omel, ishalla se morin vesh ato te tjerat...shko ke djathi se aty sdo te doj me te provu asnjona /pf/images/graemlins/laugh.gif )

[/ QUOTE ]

Jo jo se njit me mua kam nje me salcice kur nuk duan hallvasi i them do i salcice hahahahahaa
ka nga te gjitha permasat
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e degjenerove fare muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça na kujton hot dog-et tani...apo nuk o edhe koha darkes /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Kafshe me ke bo dalje ka AI VENI ti muve qe ste kap kurre /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif(

Bo sa po me hahet ne mua a di ca du apo jo
nje buke misri, ca ulli dhe djath +2 kokrra qepe korce

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej o Babe jemi ne France ketu mos na e ul muhabetin tek qepet e Korçes...meqe ra fjala ullinjte mos i do gje nga Berati? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ke veni i mçefet qe nuk njef njeri perveç nesh nuk jam fut, ta thash i here ste boj dalje se te kom me kimet /pf/images/graemlins/laugh.gif sdo marr 100 burra une, vetem 1 me ka thon nona me mor /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej o rob nacjonalista, fillut ju me korçen beratin dhe kavajen /pf/images/graemlins/laugh.gif rrini paj zotin, mos me boni me qit zorret /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Lene mer se ca me gjeti , me mori njoni nje interviste per panair mu ca tel me zile duan qe ti marr me iken na 3-4 mij lek per lesh plepi /pf/images/graemlins/frown.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po pse me qit zorret mi..jane emrat e qyteteve te nderuara te vendit tone...ti je dhe patriotike...si vajze... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

te reja a te vjetra ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

vt po he...futi naj strip aty edhe do te fusin femrat nga 50euro ke rripi i brekeve cope leopardi qe ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif mos mi thyej enderrat /pf/images/graemlins/laugh.gif ...si mo lla fanetllat /pf/images/graemlins/laugh.gif
po vazhdove keshtu me shum do ja ulesh se do ja ngresh atyre tetave /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

...sault les enfants!

Do vi njeri t'm rregulloj icik apt. se eshte per i bret! /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

do te te shkoje shume shtrenjte mon chéri...menohu edhe nje here se mu nuk me hyne ne sy paret... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ok...kam nje tren ne oren 14:55... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifpo e marr me vete edhe ket kostumin...se do na duhet...

capuni

Primus registratum

ahahahaa ...sa ore do treni me ardh ktu ..qe ta di sa kohe kam me perzon grun ene kalamojt nga shpija.