shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne FRANCE

kur erdha une ne france, ndryshuan o kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca ti boj une ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eeeeeeeeeeeeeeeeeee shiro me terheq floket tja lej nojhere ... cti boj une qe vetem 1 kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
do i japesh tendin ti??? he xhan se na nxjerr nga halli /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ca thuhet ketu se une jo kuptuar frengjishten tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, s'lejohen dy njeheresh nga e njejta familje, thote administrata /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Aaaa, OK, tashti u sqarova un. Jo se kisha hall mos hyte komshiu me dy emra /pf/images/graemlins/goofy.gif.

Hika un i her se m 'thrret detyra /pf/images/graemlins/angel.gif.

Ciao /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vij un me vrap po m'thirre ti /pf/images/graemlins/kiss.gif.

P.S. S'rrij dot se po m'qajn kallaballiku /pf/images/graemlins/shrug.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un jom baba shembullor e s'ka qeveri me m'deklasu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif. Nje tashti jom tu nigju koncert solo /pf/images/graemlins/wub.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Gjesi....si jeni???si shkoni???si ja kaloni???nga shpia mire ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

un jam vullnetare me bo babysitter per kalamojt tuj /pf/images/graemlins/smile.gif
se di pse por,sot kam nje si ndjenje femerore qe ka dal ne pah /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe....perfitoni eshte for free /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Pikno ik merre cik ate djalin tim ne kopesht sot! Deri ne oren 5 e mbajne, keshtu qe mos u vono /pf/images/graemlins/smile.gif

Ndonje ndjenje tjeter femerore qe duhet ta dijme?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ah kam edhe une nja dy cope qe vuajne per dashuri femerore...a mi mban per ca kohe Pinko? /pf/images/graemlins/kiss.gif

Regele, /pf/images/graemlins/kiss.gif ti po pret qe ajo te te shfaqe ndjenjat e saj femerore?

Kondre salut toi...quoi de 9 ? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Dolke je shume e mire si me ngjyra... si bardhe e zi... /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK j'adore ta voix...et ton doigt aussi /pf/images/graemlins/kiss.gif

uh sa vete kam puth sot...do bjere shi me duket...

pinkparadise

Forumium maestatis

regele /pf/images/graemlins/kiss.gif ...ndjenjat e tjera femerore....hmmmmm je i sigurt qe do ti dish??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

comment ca tu adore son doigt ??? /pf/images/graemlins/eek.gif

salut dali /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Goca embeltore ku jeni /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

regele

Forumium maestatis

Pinks, me shume hallin e djalit kam une se me mbeti ne kopesht, te tjerat i diskutojme ne /pf/images/graemlins/smile.gif (jam i sigurte qe dua t'i dij -u don't scare me )

Dahlia, shi me gjyma kendej nga une!

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Pinko mire rrushe....po nga ty?.....dje ketej me gjithmend shkundi shejtoni breket si ne Tirane.....ca inati ka xhanem me ne ....Torontianet vin te qete nga natyra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Regele urime per ndeshjen dje....c ua bete mire atyre Calgary Flames ...se e meritonin /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

regele

Forumium maestatis

S'i paska shkundur mire breket ai, se i paska mbetur ca dhe per neve kendej sot /pf/images/graemlins/smile.gif