shqiptaret ne FRANCE

Poseidon

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Opinioniste dhe e pavlere? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ah, s'ka citate! Eshte i ditur fakti qe opinioni personal ka pak vlere ne disa qarqe shoqerore.
Jo mor mik i dashur, nese ti mosmesimin permendesh te nje libri ne emer te te cilit vriten njerez e quan "mungese informacioni te plote" atehere me deshire nuk e dua kete informacion te plote. Nese thjesht vezhgimi kundrejt masave qe e kane mesuar kete liber me con ne perfundime te cilat ti me pas vjen e me thua "ata e kane keqinterpretuar" (ata, shumica, nje popullate, nje komunitet, me perjashtim te disa kokrrave qe numerohen me gishta dhe thone se ata e dine sic duhet kete pune. Pse jo shumica? Se jane dele dhe aq dine te gjoret?) atehere mos te ngeli qejfi nese te thone qe e ke koken te mbushur me nje utopi te mjere. Ty bravo te qofte nese i ndjek pike per pike mesimet e shenjta, por ja pyesim nje here verdalle, sa muslimane (apo duhet te thosha islamike, se pastaj me permend "llafe llafe llafe" por te kerkoj ndjese per injorancen ) ka qe seksin e kane provuar vetem pas martese? /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kane ruajtur qelibaritetin per gruan qe e duan tmerresisht shume?

pinkparadise, me thuaj te lutem qe jam jashte teme e te nderroj muhabet se po mekatoj duke qeshur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
kjo eshte mjerim zoteri... ti po flet per gjera qe nuk ishin fare pjese diskutimi... ti nuk me njef as e di se cfare mendoj... jo se kam frike ti hyj diskutimit ose nuk jane te diskutueshme ato qe ke then ti, po jo cdo gje mund te diskutohet kudo... besoj se per kete ti duhet te jesh dakord... dhe njehere meso te respektosh te tjeret nese kerko te respektohesh.(ky qe qellimi i nderhyrjes...)

p.s. keshille miqesore... hap nja 2 libra dhe lexo se je komplet out, pastaj mund te predikosh /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Poseidon ke harruar ti japesh titujt e librave me te cilet duhet te kultivohet Guraxi...

Momozi...po mos te kishte brima ku do rrinin vathet mi.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

salut toute le monde....ca aaa aaaa va aaaaaaa /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Ka edhe vathe me clips mi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje sec Dahlia sa te veje roundin e dyte te geshtenjave ne zjarr /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

vathet me clips jane per kukllat...ose per gjyshet...ose per mbretereshat...ose per bebat qe mos t'i dhembin veshet...prit pak se une jam te roundi i trete i "mousse au chocolat" /pf/images/graemlins/grin.gif

meqe ra fjala i ke veshet e shpume mi? /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif puth ty...moderatorja me liberale e Af

pinkparadise

Forumium maestatis

uuuuuuuu Iola /pf/images/graemlins/smile.gif

Iola ça bo ti?? ku je ??? posht pallatit???
po ngjitu o gru larte se birrat po te presin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

me ke e ke me pinkun, apo me arcon /pf/images/graemlins/lol.gif
si ke qene ti? /pf/images/graemlins/wave.gif

Odisea jam une /pf/images/graemlins/wink.gif se vendosa te dal nga anonimiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ODISEA

Primus registratum

p.s. po e pate me Arcon e ke balene, po e pate me Pinkun e ke paradise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Pinko, me ke akoma inat apo te ka kaluar /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ilia, un po pres hala.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

e pse te mos te te kem me inat ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif o viti ri gjo ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithmon Inat o lla /pf/images/graemlins/laugh.gif

dd-po e pate me mu pershendetje ...po e pate me arcon...hmmm bej kujdes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Ilia, un po pres hala.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

e pse te mos te te kem me inat ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif o viti ri gjo ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithmon Inat o lla /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Per vit te ri haet buk me sheqer e me voj udhini, mos i ngaterro gjerat /pf/images/graemlins/lol.gif
sa per ato qe pret, do ti coj se shpejti, por e ndiej qe do me marresh akome me shume inat /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

a ce point la /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif putain...me rrofte qe isha bo e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

*knon, do marr ciften do dal per gjahhhhhhhhhhh, jaman shoko more jamannnnnnnnnnnn jamannnnnnnnnnn...
o ciften eeeeeeeeeeeeeeee, me gjith zagarrrrrrrrrrr,
jaman shoko, more jamannnnnnnnnnnnnn jamannnnnnnnnnnnnnn.....

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

kam i gjo ku je e "pavetedijshme"... /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa me te shti xixat t'a thashe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kam i gjo ku je e "pavetedijshme"... /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa me te shti xixat t'a thashe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

*gelltitet

edhe un kam i gjo ku si pergjumesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilia, e ndjej ae do te te marre akoma me shume inat /pf/images/graemlins/laugh.gif cuditerisht dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa t'tmodh e paske inotin ti mi. S'paska fun.

Salut les Galois /pf/images/graemlins/wave.gif

(Pas de bisous se m'kan akuzu /pf/images/graemlins/laugh.gif)

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

les galois??? tu insulte ki la ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif un jam alpine /pf/images/graemlins/laugh.gif me duket vetja para malit dajtit naj here /pf/images/graemlins/laugh.gif

po un a bo me te puth ??? /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif O kondre, po c'ke mo qe bie pre e grricjeve?
Pinko, do mundohem ti coj fotot tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Juve e boni me radh m'duket sikur keni veç i kompjuter.

P.S. E bona me kursy jargët ne sherret. Masnej duhet me pa se sa i bje nërmen të tjerave për mu /pf/images/graemlins/devil.gif.

Pinko /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, ti je jo alpine po edhe alpiniste po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po me sa di un, alpet kon qen ne jon hala t'banume nga gaulois /pf/images/graemlins/laugh.gif