shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

u na morrsh te keqen o cape ik e mushu dhe ngelsh ne Shqipri per ca kohe ishallah /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
s'prish pune une e kam zakon qe mlidhem me Pinkun jemi aq te zonjat sa bejme zhurme per 15
leqe edhe Iolen e kam te sigurt qe vjen /pf/images/graemlins/grin.gif... keshtu qe mos shit men shume...

Dolores

Primus registratum

Po me tha mendja edhe mua.....i shfaqem Dahles ne der...ja u bo grupi shurupi....te formojme ate grupin...Pinku si e kish titullin ai grupi mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ok OK
Grupi shperqendrohet nga Parisi i capoit te qyteti i dahlias

Une e kam zemren e gjere dhe shpine madhe, s'jam si puna e atij me salce te bome vete... me mire akoma uje e buke e krype e zemer /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif o que je vous eeeeeeeemmmmmmmmm

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

oooolaaaaaaaaaaaa mais je plaisante c'est bon /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
je suis gentil moi... la porte est ouverte pour toute le monde
sidomos per grupin " na bashkoi Af" /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Ho me se e bejme me te sjell ushqim me vete....iku koha qe vishin miq per te ngrene .....ahh mos harroni alkoholin...cfare tu dali perpara silleni ....bongon edhe gjethurinat jeshile i sjell vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
oooolaaaaaaaaaaaa mais je plaisante c'est bon /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
je suis gentil moi... la porte est ouverte pour toute le monde
sidomos per grupin " na bashkoi Af" /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

grupi na bashkoi AF hahah ,e bejme nje cd singel qe te rivalizojme me grupin na bashkoi era e çorapeve ???? /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Eshte larg qyteti i Dahlias nga ai i capoit? /pf/images/graemlins/confused.gif

[/ QUOTE ]

eshte pak nja ... 800 km diçka e tille... por per njerezit qe duhen dhe kane deshire te takohen... distanca nuk eshte asgje...si tha Zef Deda... kalova nente male me tulla.....nente kova me llaç... shpirti im e di se ç'hoq... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Per V&amp;M ej une nuk vesh çorape jam perjetesisht kembezbath... dimer vere kepuce çizme sandale shapka pa çorape... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

Eshte 500 km me duket, jo 800 km
Sidoqofte, e marrim Capen e vijme te gjithe me makine tek ty Dahlia, sa per gallate, vetem na bej vend neper ballkone, dhoma, depo, kuzhine e ku te mundesh, se do jemi shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Ore ju sikur kishit ne plan me pushtu Iranin, fillut ne me Francen tani /pf/images/graemlins/laugh.gif na myti ekspansionizmi amerikan /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

nuk o ide e keqe kjo me shku ke dahlia /pf/images/graemlins/laugh.gif
plus qe ka ca komshinj ajo...o nene o nene /pf/images/graemlins/laugh.gif i vine ke dera per çdo gje /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ku i dihet se mos na vjen ndonje i hajrit kete here /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK, po ti ke noj menje me ardh apo sjemi a ton hauteur ...???

pinkparadise

Forumium maestatis

shtator

ps: alors en te connaissant, tu va me dire, merde alors, si sa aurais eté avant ou apres, ca aurait été bon, mais en shtator, je suis pris tout le mois...............

tu devien previsible, amour /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Deri ne shtator se di une, po isha ketu do vij /pf/images/graemlins/laugh.gif po nuk isha...tu connait la suite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

ui o korde ke pas ditlindjen kto dite ti?

[/ QUOTE ]

E kom pas dje delenxhi :egersuar: ku ishe ti?

M'dita 'Les Miserables' /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

korede, except me, nuk jam miserable, se lahem per dite biles 2 here ne dite ...

na le noj gote shampanje edhe neve, apo i re not-zhyt per vete ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjesi dole, ca va ??? tu veux un bisou??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

muhahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja albanezi i vogel, i jep gishtin, te merr krehun, trupin, edhe burrin /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: voila, dhe me kaq, mos kerko me per 3 vitet e ardheshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

2145pbm.jpg

capuni

Primus registratum

shume urime per tyyyyyyyy
shume urime per Hajrijen (korden)