shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne FRANCE

po nuk te tha njeri te besh noj gjo kush e di se çfare mi, rri ti ul se ti bojm ne te gjitha te tjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tjeter...tjeter....skam /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

E mire, po ku te ulem? Se LR se leviz venit, Dolja me kondren jane ul tek prehri njeri-tjetrit, Capja ja ka lene Ioles karrigen e vet, une vetem te ulem tek prehri jot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Shiro rrushi /pf/images/graemlins/kiss.gif ec se Kondra mban 2 ka qendrushmeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif Mire mi, rrofsh /pf/images/graemlins/laugh.gif po mos u shty shume, se une pak vend ze /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pse mi, ste pelqen i imi ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça kam un qe ste pelqen ty mi, e mir thuj dahlia ta lej te vetin pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

dole, Kondra me nje, edhe po ben hatan, imagjino te kishte dy /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: sa te degjenerume qe jeni mi, me bot me prish gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kondra ka nji për n'rini e nji për n'pleqni.

À vous de choisir /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shireeeeee /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
olaaaa..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mlk, pa merak tu n'est pas concerné /pf/images/graemlins/smile.gif par le sujet...

To57, omeeeeeeeeeeeeee shyqyr qe na bon nai zo knej nga tema /pf/images/graemlins/laugh.gif
do te sjell raki shpie, gjize,çorape leshi,turshi,djth te bardhe edhe ndonje gje tjeter çar te dush ti vetem bej kerkesen ;;;):)

V&amp;M, ça do na sjellesh noj gjo te mire nga atdheu ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Dolores

Primus registratum

Po ti mer pse i ve shkrimet ne kuti....sikur do ti mbrosh nga ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

dole nje person kaq gjeneroz si puna V&amp;M nuk korigjohet
ti shkruaj ku te doje /pf/images/graemlins/laugh.gif

dua boze /pf/images/graemlins/laugh.gif merci /pf/images/graemlins/laugh.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

te sjedh une boze edhe arançata edhe akullore te ftohta bore edhe byrek
tjeter gjo do rrushi ? naj patente fallco , kallash , makine te vjedhun hahah

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pak edhe do me thush qe do me sjellesh drog /pf/images/graemlins/lol.gif

po te me sjelelsh vetem boze, do jem ssssssssshhhhhhhhuuuuuummmmmmm e kenaqur ..mos e ngarko shume makinen, se do i bin gomat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kisha vite ne kete forum edhe se dija ku ishte tregu i zi...paska qene ke Shqiptaret e Frances /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dahla /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

po ti hapi pak horizontet ke ngel duke shiku kanalet NBC e AL -JAZEERA /pf/images/graemlins/smile.gifnrro kanal /pf/images/graemlins/smile.gif:):)

Dolores

Primus registratum

Pinku ti nuk me dukesh edhe aq pise muvi /pf/images/graemlins/laugh.gif.....oj une kanal me kanal rri mer ti....

vieux_et_moche

Primus registratum

kanal ne kanal apapapa bujqesia eshte kulture ska gje vetem te kemi perime te fresketa /pf/images/graemlins/smile.gif

capuni

Primus registratum

...alo alo alo ..ty te degjoja --- kam gjith diten qe kendoj kete kenge, pavarsisht se s'me ka mar njeri n'telefon gjith diten!