shqiptaret ne FRANCE

ladouce2005

Primus registratum
Re: shqiptaret ne France

Iola, si te duket gushti? /pf/images/graemlins/smile.gif
MLK do vish ti, apo do rrish duke levizur se s'ta mban? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hilacakë. Po ne që s'kemi mundsi me lëviz?

Shire, /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Capuno, tid o vish? /pf/images/graemlins/laugh.gif

...te numerohem dhe une jo per gje, per 7.5 Euro pijet kush nuk vrapon ne paris /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ka shume mundesi te jete 7or dhe per ne /pf/images/graemlins/smile.gif
Por...do mbetemi ne kontakt sdq /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Na mi ti rromantike /pf/images/graemlins/laugh.gif ne paris nuk shifen stinet, shifen uljet e cmimeve ke pijet /pf/images/graemlins/laugh.gif ato perbejne LAJM /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu me vje keq se s'vika dot Kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Kondre, vijme ne te gjithe tek ty mo, se ke pas dhe rast /pf/images/graemlins/kiss.gif
Korde /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti te vish, Kondra hic te mos duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

capuni

Primus registratum

Nigjo, ...apt. tim do e boj hotel ..se o edhe n'ven stratagjik mu n'montmart ..nata eshte lire 10 euro per rob (se do fleni n'cimento) ..po mjesi eshte pa pare se do boj Kordja buk me salc.

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S'ke cik mill t'ju boj ca petlla mer? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

capuni

Primus registratum

Ohu ika une se ra zilja ktu n'pune ....hajd shnet e shifna neser.

...po ashu po blej mjell ..sidoqofte po ruj salcen se o salc franceze.

ladouce2005

Primus registratum

Cape, mos thuaj 2 here gjera te tilla, se s'ta merr mendja sa shpejt shtohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Njerza t'kqi.

Shire, hecni kur t'keni qef. Me hongër e me pi kena, ven me flejt gjeni vet (për ty mund t'shtrëngohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif), për udhrrëfys dal un ...

Juve takohuni masnej n'Paris sa t'keni qef /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo mi, ti na sill majane /pf/images/graemlins/laugh.gif se ajo e frances pi shume vaj ne capuni i gjo si ajo s'do e lejtonte kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Vaji shtrenjte ne France /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif leje se po e sjell une majane. Ketej s'pyet njeri per efektet fryrese te majase, se jane mesuar me silikonin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si e lame? Do rrime tek Capuni e do hame petulla per nje jave? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre /pf/images/graemlins/tonguee.gif we will!

Kondrapedali

Kondrapedali

Po nejtët nji jav ke Capuni do dilni prej anej mo t'pastër se kur keni lind /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kaq problem e paskët majanë anej ka Fronca juve mre? Pse s'thoni që ju qekët t'persekutum /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Shire, we're attendons avec padurim /pf/images/graemlins/laugh.gif.

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Iola, si te duket gushti? /pf/images/graemlins/smile.gif
MLK do vish ti, apo do rrish duke levizur se s'ta mban? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ne gusht jam jashte France une, keshtu qe gjeni muaj tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

une, meqe te tera qe nevojiteshin u vendos se kush dhe kur do i sjelle, po vi vete /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde /pf/images/graemlins/kiss.gif (per nje here e lashe formalitetin menjane dhe u futa direkt e ne teme /pf/images/graemlins/laugh.gif)

ladouce2005

Primus registratum

Ilia, sikur te sillje veren ti, se shkon me petullat /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif