shqiptaret ne FRANCE

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: shqiptaret ne France

Gjynof Franca se ju shkoi dem amnestia qe kishte bo me mbledh at' ekip !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

<font color="blue"> </font> Viva Azzurri <font color="blue"> </font>

ODISEA

Primus registratum

pergjigjen e kesaj qe the e gjen ne vendin ku jeton /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Allez les bleus, allez les bleus .... faites kaka!!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Ilia, un nuk shkoj nga t'fryj era. N'botnor isha për fitoren e Brazilit dhe humbjen e Gjermanis e Francës. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ok pra kur te shkelesh ne teritorin ton, kena me ta skuq me taksa (edhe per oksigjenin qe do konsumosh /pf/images/graemlins/laugh.gif )

RAF (rien a foutre /pf/images/graemlins/laugh.gif ) au moin on est allez jusk en finale NOUSSSSSSSSS... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Do e diskutoni dhe shume kampionatin ju? Eshte lajm i vjeter tanime /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dje po, por sot...dite e re /pf/images/graemlins/laugh.gif, diskutim i ri /pf/images/graemlins/tonguee.gif

capuni

Primus registratum

Ndryshim teme:

..si ja njeshi koken Zidanija atij robit mu n'kraharor ene e la pertoke. agagaga ..shume kok-kris kto Algjerianet.

Blendi

Primus registratum

qe dhe italjont e bostonit dje. E disha qe do u mblidhshin kshu prandaj s'shkova. S'kena aq shume franceza knej se kan pas buke me honger ne france.
Shi kjo mbesa e fantozzit si qa /pf/images/graemlins/madie.gif
1152510511_2483.jpg

Isabelle

Valoris scriptorum

Ai ka nji jave qe nuk ze ne goje skuadren e zemres dhe nga inoti po fle me grun e mullixhiut /pf/images/graemlins/lol.gif

Anadollak !

pinkparadise

Forumium maestatis

varet, te jet gruja mullixhiut si adriana karambeu /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe un do shkojsha me të /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Kam qelluar pasionant. Mos ma veni re. Po jam i merzit. /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Shume.
I kam duruar mbreme dhe ne kafe. keta te mite (zagaret) e pine birren peroni dje se kshu u dukej vetja me italiane.

Apo nuk kam edhe nja dy shqipo qe dje (dhe gjithmone) u genjenin femrave sikur jane 'taljon.

Ue me iku truni! /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/cry.gif

MLK

Primus registratum

Me mire qe e fitoi Italia po he, se do i ulin ka 1 vit burg tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjynof ne makaronit, kan te drejt te gezojn /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mouhahahhahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

un dhe ti jemi ne te njejten dallge MLK, sot ne drek kur po degjoja lajmet qe flisnin per gjyqin qe fillon neser a pasneser, isha duke menduar qe tani qe fituan kupen e botes, rendesia e akteve te korrupsjonit te tyre do ulet /pf/images/graemlins/laugh.gif

shife kur te mos i denojne fare /pf/images/graemlins/lol.gif veç se u bon me 4 yje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: blend, edhe un them se jam shqiptare, por sme beson njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete u them qe jam nga Tchad-i /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Une nuk kam genjyer kurre per kombesine. me thene te drejten ndonjehere as mua nuk me besojne.
Keta genjejne qe jane italiane me shpresen se do u dali ndonje gje (se kane ate namin e sharmit...)...nderkohe qe une punoj me te gjitha forcat per te krijuar reputacion akoma me te mire per Shqiptaret. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ehhh ti ta shet sheqerin per krip per ate pune, keshtu qe nuk te zihet bese per asgjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

hier mort pilot ou pas zotrote ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif nga inati qe fitun ata fillova tu honger mortadela e tu pi lambrusco /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Martadeli i zi ishte pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo po nge Tchad qe jam une vetem ashtu ka /pf/images/graemlins/lol.gif

capuni

Primus registratum

PER ATA QE JANE NE PARIS:

Neser n'darke, "party" ke bar Great Canadian (Arrond. 6). Cmimet e pijeve do jene gjys!