shqiptaret ne FRANCE

picasso

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne France

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po pra i kam thene njeqind here robve flisni shqip keta hiç. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti fol ça te dush vete e ne ça gjuhe di vete je i mirepritur.
ça eshte ajo torta aty afer te koka jote? /pf/images/graemlins/grin.gif
ke ditelindjen?
edhe 100 Flirtus gjithe te mirat dhe ç'te te doje zemra

[/ QUOTE ]feleminderit si per ftesen edhe per urimet...sa per ditlindjen e kalova mire me familjaret qe munda te kem perreth(jam ne nje familje te madhe dhe nuk munda ti mbedh te gjith)kamarjerja filloi e me gjujti por nuk me lane me ua marr me te /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gifndersa persa i perket asaj qe thote pink(me keqardhe)mund te them se jam akoma beqar /pf/images/graemlins/frown.gif(

picasso

Forumium maestatis

i pari qe te shan ty... do ket pune me mu pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia, po me gjun burrin eeeeeeeeeeeeeeeee.... /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif shko merru me MLK te lutem shume, e mos mu fusni ne pjese /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
mos harro se jemi akoma beqar zemra...nuk je paraqit diten e dasmes(dhe me ka ardh keq)ndaj une per vete jam akoma beqar
fùaleminderi per mbrojtjen qe me jep /pf/images/graemlins/wave.gifme lejo te te jap kete si shperblim /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une nuk fol me ty se Pink mu bam bam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

ok!
po te pakten qe te mos kesh telashe...kur me thua se nuk fol me mua...feol si me nje te trete(qe te mos dallohesh)
si psh me kandidatin per burr te pink nuk flas une :Lol:

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kom njeriu s'paska ketu /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Do çoheni ju apo ju ka hedh vapa ne toke te gjitheve /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

soni2

Primus registratum

po na myti vapa

ku je dahlie ??? la plus jolies des fleurs

pinko ku je kokeshkrete?? humbe fare

salut a vous autres français

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ketu jam
Po po iki tani /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Naten /pf/images/graemlins/kiss.gif

soni2

Primus registratum

naten jolie fleur moi je reste encore un peux pour un fois que ji suis

vieux_et_moche

Primus registratum

salut a tous !reste to57 une po iki te fala kush te pyesin po ste pyeti njeri aq me mire do me pushjne pak veshet...... fuck the world

Kondrapedali

Kondrapedali

drinking beer is a universal game like football... but germans allways win !

[/ QUOTE ]

A thu t'jet e vërtet /pf/images/graemlins/rolleyes.gif?

Tashti e kon radhën les galois /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Salut gjelëria. Gati valixhet për nesër? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Allez, il faut pas pleurer. La prochaine fois vouz-allez vouz éliminer avant la compétition /pf/images/graemlins/tipsy.gif

capuni

Primus registratum

Ej, ju qe jeni ne Paris (nese ka nanji nga Parisi ktu) ku do e shifni ndeshjen sot?!?

pinkparadise

Forumium maestatis

allez les bleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bonne chance pr se soire, je serais en train de cier si on gagne je ferais de folies /pf/images/graemlins/laugh.gif

kisssssssssssssssss all

Blendi

Primus registratum

Que folies? /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Allez les bleu!!!

Cfardo qe te ndodhi me pas ndeshja me e bukur e ketij kampionati ka qen franca kunder brazilit dhe Zidane qe me ngjethet lekura kur kujtoj ca beri ate ndeshje!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Franca deri ne fund!

Kordelja

Valoris scriptorum

Ej, ju qe jeni ne Paris (nese ka nanji nga Parisi ktu) ku do e shifni ndeshjen sot?!?

[/ QUOTE ]

Ke Brazili /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Zidane qe me ngjethet lekura kur kujtoj ca beri ate ndeshje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/ QUOTE ]

Po me ben kurioze, ca paska bere ky mo qe t'paska rrengjeth mishin ty??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Dolores

Primus registratum

Po ti sikur se di qe Blendit i ngjethet mishi vend e pa vend....o pasionant mi damllaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

kushi xhan xhan

Kondrapedali

Kondrapedali

Blendo, ty të ngjethet mishi nga Zidane apo ...? Jo se Arco mund të jet edhe disponibël /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Fronca ka me e hor me penallti sot ne mos e zgjasni hiç.

P.S. Blendo, mos ta disha që ishe çun do t'kisha thon nai shprehje të tipit "Ta hongsha 12-ën" /pf/images/graemlins/laugh.gif.