SHQIPTARET E AMERIKES

ladouce2005

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

109 mund te kesh nje shans tjeter, nuk i dihet
s'ke pse te jesh sad, sepse ti nuk e di cfare ke humbur :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif just kidding /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

HELLO:)
Si jeni albforumista:) si keni qene u be pak kohe pa kaluar keteja.....
Pasi vendosa te bej nje weekend te gjate me ne fund prape ne zyre mes kolegeve punes e-mails dhe AF....
Vura re se shume problematika te jetes Amerikane ishin shtruar per shqyrtim shume polemika etc etc... u lodha pak duke lexuar por... edhe rifreskova ca gjera /pf/images/graemlins/tongue.gif
Anyway....
Tju them te drejten u shlodha kete weekend se shkuam afer detit afer mbretit si themi ne:) dhe kaluam shume shume bukur u kenaqem shume shume.... u takova rastesisht me nje cift gjerman (qe jetonin ketu prej 40-vjetesh) ne nje Beach Party te dy rreth te 60-tave dhe rastesisht dikush i thote qe une jam Shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif , Katerina gruaja gjermane vjen direkt tek une dhe prezantohet dhe menjehere me thote: Une kam qene ne shqiperi me gjith burrin tim me nje trup diplomatik perpara 7-vjetesh... ohh i them interesante...... me prezanton me te shoqin dhe fillojne menjehere me pyetjet nga vjen, sa kohe ke, ku jeton, etc etc... dhe me tregojne per experiencen ne Shqiperi .... tju them te drejten kisha nje nostagji te jashtezakonte...
Ata ishin dy njerez shume pozitive... ne fillim ndjeva nje lloj solidarizimi si evropiane pastaj menyra e tregimit per experiencen ne Shqiperi me tregoi se ishin me te vertete njerez pa komplekse....
Sigurisht qe u permenden gjendja e mjerueshme, crregullimet politike etc etc por po ashtu u fol me nje admirim per natyren tone te bukur, per mikpritjen, per ushqimin ne hotelet ku kishin ndenjur per bregdetin mbanin mend emrat e qyteteve ku kishin shkuar dhe me kenaqen me tregimet e tyre... nderkohe qe miqt e mij degjonin dhe kurioze dhe me admirim me thane qe qenka interesante te shkosh atje.....
Katerina me pyeti per shoqerine qe kam krijuar ketu per miqesite si e ndjej veten etc...
dhe nder te tjera me tha qe Amerikanet jane te dashur te ofrojme miqesi por miqesia nuk eshte konstante dhe afrimet dhe largesat jane shpesh enigmatike..... kjo ka ardhur si perkatesi e zhvendosjeve te shumta nder gjenerata nderkohe qe ne evrope njerezit rrine ne te njejtat teritore dhe krijojne rrenje dhe miqesi te gjata.... ketu ndodhe e kunderta..... kjo ka sjelle dhe menyren e tyre te terhequr dhe te ashtuquajtur te ftohte ne krahasim me ne evropianet......
E degjova me vemendje deri ne fund dhe nderkohe po e krahasoja me experiencat e mia ketu.... dhe mu duk i drejte konstatimi i saj... nerkohe qe i shoqi me thote a ka vajza te tjera shqiptare ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te gjithe qeshim.... ??????
thjesht po e ndaj me ju kete episod te weekendit per te marre dhe nje opinion tuajin se si i gjeni veten ne lidhjet me shoket dhe shoqet te dashurit apo te dashurat Amerikane........

Enjoy the day everyone :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

Bisou :devil:
i dashuri im eshte shqiptaro-greko-francezo-amerikan dhe deri tani gjithcka shkon si ne kombet e bashkuara /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe rregull dhe rremuje, diskutime frutdhenese ose jo, luftera dhe paqe, bomba te detektuara qe nuk i le te shperthejne dhe ca te tjera qe i shpetojne shikimit te tij e shperthejne...
dhe gjithashtu nje pasardhes me te drejte vote ne US :lol: (he'll vote for women :lol: )

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] 109 mund te kesh nje shans tjeter, nuk i dihet
s'ke pse te jesh sad, sepse ti nuk e di cfare ke humbur :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif just kidding /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jam i sigurte se po te ta them, do jesh sad dhe ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

sa i mire qe je qe mendon per ndjenjat e mia :tipsy:
shyqyr qe s'jemi afer, se do kishte plas dashnia modhe mes nesh :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Pordha.....Pordha....vetem pordha lexon ktu ...stinksssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

dhe miss D kthen shishen e vodkes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Tironsi_NY

Primus registratum

po ti sikur esht hera par qe tako shqiptar nga amerika /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Si ja bejne ato plakat: qyqja, qyqja, qyqja...largqofte /pf/images/graemlins/laugh.gif

i'm just saying that it was a good location in the city and everybody would probably like to work in that area. that is all.
i would be doing same shet i do now /pf/images/graemlins/tongue.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mrs.D:
[qb] Pordha.....Pordha....vetem pordha lexon ktu ...stinksssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shiiit... me e besueshme mer.. relaxohu se nuk te genjej...do e skanoj oferten dhe do e postoj ketu. do te te jap social dhe adresen qe te kesh mundesi te verifikosh cdo gje qe kam bere ne jeten time lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb] thash se po thoje me shpi [/qb]
do kishte ndryshu ne shpia mo...mu s'me pelqe me bo 'commute'

Dolores

Primus registratum

Lir do nji got ti? /pf/images/graemlins/wink.gif ...po kam frike se you wont be able to avoid the big piles of sh*t /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lopi.....jo defensi me mua, u dont need to prove anything to me...kanadezet i pranojne njerzit ashtu sic jane...just plain americans /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

mire mer bab se nuk them une do ngulem ne midtown..te jetoj nje bllok larg punes lol..me te shku rroga qira e parking /pf/images/graemlins/tongue.gif po gjys ore commute eshte e pranueshme...edhe nga new rochelle e ben gjys ore me tren..po psh upper east nuk eshte aq shtrenjte (ne krahasim me zonen se ta krahasosh me montanen..)

ladouce2005

Primus registratum

Mrs. D :devil:
e solle koken?
109 :lol: "qyqa-qyqa-qyqa" thone dhe plakat e aneve tona :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Tironsi_NY

Primus registratum

po gjus ore commute eshte edhe nga Queens e Brooklyn per ne Manhattan. Un per vete punoj n Brooklyn, 10 minuta me makin larg shpis e kam.

Dolores

Primus registratum

LD :wave: si e ke ate princin e vogel? jepi nji :kiss: nga mua qe kam a crush on him :wub:

ladouce2005

Primus registratum

Mrs. D, do na behet BeBa xheloze :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif Ai eshte si shpirt mi aman, vetem qesh e loz gjithe kohen :wub:
Sot e kemi cuar ne pune sot...detajet t'i jap ndonje dite me mp /pf/images/graemlins/wink.gif