Tironsi_NY
Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES
ske ce do dhe manhattanin s;mban dot makin
ske ce do dhe manhattanin s;mban dot makin

si keni qene u be pak kohe pa kaluar keteja.....
dhe kaluam shume shume bukur u kenaqem shume shume.... u takova rastesisht me nje cift gjerman (qe jetonin ketu prej 40-vjetesh) ne nje Beach Party te dy rreth te 60-tave dhe rastesisht dikush i thote qe une jam Shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif , Katerina gruaja gjermane vjen direkt tek une dhe prezantohet dhe menjehere me thote: Une kam qene ne shqiperi me gjith burrin tim me nje trup diplomatik perpara 7-vjetesh... ohh i them interesante...... me prezanton me te shoqin dhe fillojne menjehere me pyetjet nga vjen, sa kohe ke, ku jeton, etc etc... dhe me tregojne per experiencen ne Shqiperi .... tju them te drejten kisha nje nostagji te jashtezakonte...jam i sigurte se po te ta them, do jesh sad dhe ti /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] 109 mund te kesh nje shans tjeter, nuk i dihet
s'ke pse te jesh sad, sepse ti nuk e di cfare ke humbur :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif just kidding /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shiiit... me e besueshme mer.. relaxohu se nuk te genjej...do e skanoj oferten dhe do e postoj ketu. do te te jap social dhe adresen qe te kesh mundesi te verifikosh cdo gje qe kam bere ne jeten time lol /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Mrs.D:
[qb] Pordha.....Pordha....vetem pordha lexon ktu ...stinksssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do kishte ndryshu ne shpia mo...mu s'me pelqe me bo 'commute'Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb] thash se po thoje me shpi [/qb]

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ai eshte si shpirt mi aman, vetem qesh e loz gjithe kohen