SHQIPTARET E AMERIKES

ODISEA

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

N'a jep pak me shume info te lutem, nqs eshte vertete e vertete /pf/images/graemlins/frown.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Fjala burre te paska ngelur keq tek dhembet ty...
Sa here hyj ketu vetem kete lexoj :rolleyes: :devil: [/qb]
me duket se ti vjen ketu vetem kur perdoret fjala burre...se hera e fundit qe e perdora eshte heren e fundit qe ishe ti ketu. kush je ti? Burri? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

It was so much easier with the queen she only had one head...

Ma dergo edhe mua artikullin, dua ta lexoj... /pf/images/graemlins/frown.gif

ODISEA

Primus registratum

Vals, merre me qetesisht se une as virtualisht s'e fus veten ne ate kategori qe permende me siper...

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb]
Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Fjala burre te paska ngelur keq tek dhembet ty...
Sa here hyj ketu vetem kete lexoj :rolleyes: :devil: [/qb]
me duket se ti vjen ketu vetem kur perdoret fjala burre...se hera e fundit qe e perdora eshte heren e fundit qe ishe ti ketu. kush je ti? Burri? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une nuk kam vetem dy postime ketu, megjithate tani po diskutohen gjera me serioze...
E vazhdojme nje here tjeter dialogun :cool:

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vals:
[qb] O NJerez, Hotja eshte ne rrezik deportimi nga vendi i vend. E gjithe familja eshte futur ne greve urie. Kane shkruar dhe gazetat per te. It's sad se pashe nje fotografi! [/qb]
te gjithe do deportohemi nje dite..............njerez te vdekshem jemi........ suedia eshte ven i shpif dhe me thone te drejten s'ja vle me jetu atje.

sidoqofte paste fat dhe shkofte atje ku t'ja doje qejfi. me vjen keq per te dhe po te ishte ketu (ku jam vete) mund ta kisha ndihmuar.

ladouce2005

Primus registratum

:cry: Cfare duhet te bejme per t'a ndihmuar Hotin? :cry:
hajde njerez, jepni ndonje ide :smash: jemi tek problemet e shqiptareve ne diaspore...asnjeri nuk ka nje solucion? qofte dhe i perkohshem? /pf/images/graemlins/frown.gif pleeeeeeeeeeeeeease /pf/images/graemlins/frown.gif

ODISEA

Primus registratum

Vals, a mund te jesh pak me precize ne informata?
Ndonje adrese se ku mund te informohemi???

Vals

Primus registratum

Hotja eshte ne spital, gjeta dike qe me perktheu artikullin nga Suedishtja. U perpoq ti jape fund vetes. Nuk di me shume informacion.

Prodigychild01

Primus registratum

Hajt te shkuara mo... Ishalla po sherohet...

Si i thone asaj kenges...

Life's a biç and then you die
That's why we get high
cuz you never know
when you gonna go!

ODISEA

Primus registratum

Nje sugjerim per te tere ata qe kane ndermend te cojne mesazhe ne mbeshtetje te tyre...
Dergojini nga nje adrese me emrin tuaj qe te mos shkojne dem si mesazhe fantazem... /pf/images/graemlins/frown.gif

ladouce2005

Primus registratum

i shkrujta te dyve. po pres ndonje sugjerim nga ata se c'mund te bejme per t'i ndihmuar. nese kam nje pergjigje kete weekend, do doja qe te gjithe ju qe e konsideroni veten sadopak shoqe/shoke te saj, te ndihmonit ne dicka po te qe nevoja /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

Hey eshte e vertete Cfare lexova per Hotg? :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif

Kush ma shkruan emrin e saj, qe t`i shkruaj atyre?

Shpresoj nga zemra, te bahet sa me mire per te :angel:

susana

Primus registratum

me falni se jam ca si mbrapa dhe kam kohe pa ardhur :smash: :smash: c'fare ka ndodhur me Hoten???? :shrug: :shrug: