SHQIPTARET E AMERIKES

109UV

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

y don't u stop by and get foked up with us /pf/images/graemlins/laugh.gif oh, and then let's go to the local museum /pf/images/graemlins/laugh.gif

I can just imagine what it's like going out with you, not only will you insist on spliting the check, you'll also ask for gas money. Cifut! :mad: :lol: :lol:

109UV

Primus registratum

nelk@, sharing is caring..s'ta ka mesu mami ty kete? /pf/images/graemlins/laugh.gif sa rob negativ qe je mi..hajde bojm i date: ne fillim shkojme shofim ate filmin "Gold Diggers" masnej shkojme e te bejme tape ty me $15 vodka martinis..

ladouce2005

Primus registratum

Nelka s'te kam me xhan se nuk m'u pergjigje asnjehere /pf/images/graemlins/blush.gif
e di qe ishe ne Shqiperi, por prape te kam marre inat /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Uni /pf/images/graemlins/laugh.gif qeka ke lagja neve koncerti /pf/images/graemlins/laugh.gif
una do ulem aty afer sa per kuriozitet te shikoj njerezit qe frekuentojne koncertin dhe ndoshta nga fundi, marr dhe vete ndonje bilete me ulje, se $50 eshte unaffordable per muve :devil:

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] se $50 eshte unaffordable per muve :devil: [/qb]
vallai mos ja thuj nelk@s kete se do te te keshilloje te lesh burrin dhe te gjesh nje tjeter me rroge me te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

hej LA DOUCE perkthen prej frengjishtes n'anglisht tina. po qe se po, paraqitu se t'ka dal emri per ushtar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

po pati noj vullnetar tjeter ti bashkohet çeshtjes, aq me mire.

ladouce2005

Primus registratum

Lopi /pf/images/graemlins/laugh.gif ke ndonje keshille tjeter, se Nelkes po i mbaj inat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zog, sa jane honoraret :devil: se erdha...

Ma douce , mon soleil, mon amour
je veux t'baise partout :wub:

Mu'mban inat ti? Ca m'ke pyt se te jap xhevap ime fije per fije

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Lopi /pf/images/graemlins/laugh.gif ke ndonje keshille tjeter, se Nelkes po i mbaj inat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nelk@ eshte harmless...pse i mban inat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ua Nelka une erdha gjithe deshire e gezim aty ku jeton ti, me mendimin dhe deshiren e vetme per te te takuar...te cova dhe pm, dhe ti s'ma vare asnjehere :cry:
une erdha dhe ika pa te takuar dhe pa marre nje pergjigje :cry:
takova Izin dhe Munin qe me thane qe ti e kishe shtepine mu aty afer dhe une doja te vija per nje serenate, por ti as dritaren s'ma hape :cry:

Me get no PM /pf/images/graemlins/frown.gif , sidoqofte une nuk isha ketuja isha tutje me aopan, before labor day weekend...

Do vish prape ti po he, ne mos ti Una :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

ti got no pm? :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif mire se po pres derisa te vish ti ktuja /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ta fal, se eshte hera e pare... dhe se ajo buzeqeshja e avatarit eshte :wub:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb]
vallai mos ja thuj nelk@s kete se do te te keshilloje te lesh burrin dhe te gjesh nje tjeter me rroge me te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fjala burre te paska ngelur keq tek dhembet ty...
Sa here hyj ketu vetem kete lexoj :rolleyes: :devil:

Vals

Primus registratum

O NJerez, Hotja eshte ne rrezik deportimi nga vendi i vend. E gjithe familja eshte futur ne greve urie. Kane shkruar dhe gazetat per te. It's sad se pashe nje fotografi!

Vals

Primus registratum

NUk po tallem, eshte serioze, kane dale ne gazeta. Nelke, shakate kane kufi!

Vals

Primus registratum

Ti Aragorn po e ben si Queen Anne e ANglise kur i thane qe jane ngritur ne demonstrate popullata se po vdesin urie, s;kane buke te hane. AJo u tha: ua, po pse hane buke e nuk hane biskota.
Pas kesaj, ja prene koken mbretereshes!