SHQIPTARET E AMERIKES II

sweet eda

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ca po ha ndonje gje te mire /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

jooo mi c'ne, asnji gjo te mire, /pf/images/graemlins/laugh.gif koti fare,

I love new york

Primus registratum

elle mua /pf/images/graemlins/goofy.gif...

imagjino edhe nje domate zemrkau edhe icik gjize me vaj ulliri /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

Mmmmmmm, imagjino edhe çik qep të njom /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
iiii ca ere /pf/images/graemlins/devil.gif s'ka me t'puth mo as pinku /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

nahh kjo eshte pasdite zemer KOndre, sidomos ne plazh kur perendon dielli dhe je i uritur ngaqe ke notuar gjithe diten ke deti edhe te grryn /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

darka e dasmave ka me shume meze such as qofte, i rrote sallam ose rosto, salce kosi me i kokerr ullini on top, i fije gogozhare, gjys veze t'zsime edhe djathe te bardhe on the side...... i birre Tirona ene icik raki edhe ja kno bashke me orkestren pastaj
"o Mari ..MAri faqet kurabia
o Marjan..Marjana faqet me nishana" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

S'vje era tu imagjinu. Vetëm telefoni funksiono me imagjinat /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif edhe era t'a prish imagjinaten /pf/images/graemlins/devil.gif

Dolores

Primus registratum

e puth une ate...qe kam ngrene qep edhe s ja ndjej eren hic .........buke gjize...vaj ulliri....qep e ullinj...merrna edhe cik ato gabelet e Tepelenes edhe e bejme nji dasem per qejf...po ke do martojme ngelet pyetja?

Kondrapedali

Kondrapedali

Kemi konita knej kundër erës /pf/images/graemlins/devil.gif.

Martojmë Malon them unë /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Moj ti, qenke ne oreks, se vetem gjera te ngrenshme ke permendur /pf/images/graemlins/smile.gif Po salmonin e trete?

Dolores

Primus registratum

me ka ardh oreksi sot ndaj... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.....

A kan uje ato burimeeee...
Ti moj buze karafilja ime

I love new york

Primus registratum

Dole, jepi ... sidomos keto origjinalet te riperterijne edhe sistemin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, eshte martu iher ai..deri sa u ngjiren rrobt.. i la edhe treni /pf/images/graemlins/lol.gif
Aman se ai rrobi i estrades se Fierit me ate koken si Frankestein me shkrin /pf/images/graemlins/lol.gif
S'kam shume qe e pashe (se e kam ne kasete) dhe kam qesh me lot /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Te befte mire mi /pf/images/graemlins/smile.gif Inati tu shtofte /pf/images/graemlins/smile.gif
Kondre, na jep cik info mbi konitat /pf/images/graemlins/laugh.gif se mos i perdorim dhe vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

yyyy ca paski shkrujt more njerez, na hapet em verte oreksin se ishte tu m'hik per icik

I love new york

Primus registratum

kastile e bona mi /pf/images/graemlins/pickellonja.gif mqs u ankove qe s'te haej /pf/images/graemlins/laugh.gif

he tashi... s'e ma dot pallen e bukes pa e afru ke goja /pf/images/graemlins/lol.gif

sweet eda

Primus registratum

jo mi cne dola jahste me marr ajer ene e harrova fare buken /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Sot s eshte keq koha sot.....ishallah na mban weekendi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif