SHQIPTARET E AMERIKES II

TranofiljA

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

kur t'me vije litari ne fyt. E kam vendos. Na rropen /pf/images/graemlins/cry.gif
Nuk dime cfare te paguajme me pare... /pf/images/graemlins/mad.gif

Ne fakt po shpresoja qe t'i ndodhte ndonje gje Sallie-t and their database and record....tip uragani a ku di une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Trano, mos fol me per billa, se vetem te shkojme ne Izrael te qahemi tek muri i cifuteve /pf/images/graemlins/shrug.gif
Zgjidhja eshte: bejme dhe ca qejf ketu e ikim ne Europe pasi te file-im per bancruptcy /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si thua? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Great idea. I have my school loan too. You guys are great (girls too /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Ça jeni tu diskutu juve ëre. Ku të le Qazimi me hik pa pagu? Mos merrni shum borxhe thuj se masnej të vejn edhe hafije ka mrapa.

Shire /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif (mos u boj xheloz thuj komshiut /pf/images/graemlins/laugh.gif).

I've missed you.

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Me 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ku je mo? Ka te reja? /pf/images/graemlins/kiss.gif
Komshiu nuk merzitet jo, por puth pjesen tjeter andej nga ty per festen e nenave /pf/images/graemlins/wave.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Zgjidhja eshte: bejme dhe ca qejf ketu e ikim ne Europe pasi te file-im per bancruptcy /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si thua? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Na iku dhe ai shans mi se e nderruan ligjin, tani duhet t'i pagush edhe kur file bancruptcy /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, thua vine na ndjekin nga mrapa e....nuk besoj /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj ne s'kemi aq shume borxh, kam pershtypjen qe po nuk e kalum $100K jemi n'rregull. It is expected of us.

Dolores

Primus registratum

Pini nji kafe nga dora ime
ibrik.jpg
turkish-demitasse-cup-set.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Ta fillojnë /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dolke me kte kafe që ke bo m'ke t'gjithin tatin /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

I love new york

Primus registratum

edhe une qe s'jam e kafes po m'a prish menjen menyra nice e set -up /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
mos flas pastaj qe qeka turke /pf/images/graemlins/pickellonja.gif sikur te kete nanji me n'a pa filxhonin e me n'a thone ca prralla s;do ishte keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

thuhet qe ato qe nuk e pijn jan te zonja per me hap fallna me lexu filxhana dhe me shpjegu ondrra /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ondrrat kane qene iher e i kohe /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
aq i vjeter qeke dhe ti n'forum... e kisha harru temen e endrrave /pf/images/graemlins/smile.gif
sot iher, vec po du me nigju shpjegime /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ca rrushi je mi, nga ai kokerrziu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
s'ka faj KOndra /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur isha ke puna tjeter, e kam pas perdor goxha kete cajin, kisha nja 2-3 lloje aty.. kete te trendafilit, jasmine edhe mente /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

rrofsh yllo - apo nuk shkon tashi ai caju mbas 3 english muffins te kripura /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Shkon si jo...i am gonna keep it coming se kushedi sa muffins do behen fli sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Sorrow eshte Dolja /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolke, no no sot no more english muffins se do kem too much guilt pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif

Najso, mirese erdhe mi, merre i kafe nga e Doles /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

I love new york

Primus registratum

une hengra nje goxha mengjes nga ora 10AM dhe dreken e du nga ora 1 e gjys ose mbase me vone /pf/images/graemlins/idea.gif
po ti c'ne kaq shpejt dreken?