SHQIPTARET E AMERIKES II

Alanis

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

Me duket se degjova fjalen atdhe ketu... kush po ja ben bam (jo ban /pf/images/graemlins/laugh.gif)? ah sikur te kisha mundesi te kthehesha 5 dite atje sa te cmallesha me popullin... po per 5 dite ama "se perngahera... te merr lumi pastaj...!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Hija i bi me qen Dolka e?
Popo s'guxo robi me hum na i muj ne forum se bohet i huj.
Indu po the same bosox fan osht e? /pf/images/graemlins/smash.gif
Teta Razi si e ke bebuthin edhe te jatin e bebuthit?
Helene sju dave avatarve i nrro me shume se kpucet... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Indulgence

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ehhhh e merr vesh ti Indu kush e charge kte Shiron apo jo? ...kish vuajt per bateri made in Kondra /pf/images/graemlins/devil.gif
Pse ku do shkosh ne Dec ti mi?

[/ QUOTE ]
Kam frike se do na digjet keshtu e overchargur mi... Ja ti, me mend ne koke, more "ngarkesen" aq sa te duhej dhe e "dhurove" baterine...
Kush do shkoje ku ne December pyet me mire... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Indulgence

Primus registratum

Uno - I have commitment problems... i nderroj skuadrat me keq se Helena avataret /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj sox per sox lejohet, as long as they're not the Yankees /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Pse bere sikur se kuptove pyetjen e? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif...takimi behet per Krishtlindje? ...Uni /pf/images/graemlins/wave.gif

sweet eda

Primus registratum

shire, une ngacmim pah edhe ku pale ketu tek amerika!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
indu ca thone red sox, si shpirta jane, sorry uni /pf/images/graemlins/grin.gif!!!
shire une du ate porosine, te kam shkrujt e-mail........ /pf/images/graemlins/blush.gif

p.s.sometimes, i'm so demanding /pf/images/graemlins/cooli.gif

Alanis

Primus registratum

Ketej paskan fillu me fole greqisht keta... Une pyta kush do shkoje ne atdhe mer yahoo dhe jo me cilen skuader jeni!! papapapa shqiptaret... e sidomos ata te amerikes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

[ QUOTE ]
shire, une ngacmim pah edhe ku pale ketu tek amerika!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mos e perdor shume ate fjalen me te zeza se na e marin per keq ata te forumi i italise /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Une do iki ne atdhe dhe baterine po e le ne Kanada. Merreni e perdoreni deri nga mesi dhjetorit, por e dua back!!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Pse bere sikur se kuptove pyetjen e? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif...takimi behet per Krishtlindje? ...Uni /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]
Po jo mi, bera sikur u cudita qe po me pyesje muve /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shire - Tradhetare!!! S'ma kishte dh* njeri keshtu vallaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif You'll be conveniently not located in NYC kur vij una /pf/images/graemlins/smash.gif Ta fal vetem po ma pufe baby O /pf/images/graemlins/wub.gif sonte dhe Enin kur te shkosh ne Tirane...

Dole - Per Christmas do shkosh ti mi? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Dolores

Primus registratum

Do turshi ti? ....qe te ti marr masat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Edhe Helena tha "ishte e embel"... Kjo ta fut me turshi!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po. Dua turshi...

Dolores

Primus registratum

Well ato ben cuditerrisht me pertypje ke masat ..keshtu qe nuk dua te zihem blof /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Well ato ben cuditerrisht me pertypje ke masat ..keshtu qe nuk dua te zihem blof /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Hmmmm /pf/images/graemlins/rolleyes.gif You lost me here... /pf/images/graemlins/shrug.gif, but I still love you... /pf/images/graemlins/shrug.gif
Pres te ma perktheje ndonjeri/a /pf/images/graemlins/idea.gif

Najso: Bredhin dhe c'te bredhur se... S'iu ze "ajo" vend per qamet...

ladouce2005

Primus registratum

Indu, po nuk ishte e qellimshme mi, ti e di sa te dua une ty /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe nje drink tek Marriot me ju /pf/images/graemlins/devil.gif
Eshte njesoj si te merzitem une pse s'po vjen ti me mua ne atlle /pf/images/graemlins/laugh.gif
I puc una edhe Enin edhe bebin O /pf/images/graemlins/laugh.gif me deshire.
Turshi duam te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shenojeni kete te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ka dashur te thote qe turshite bene cuditerisht me pershtypje tek masat, dmth qe ne jemi hamsa te medhenj dhe ja varem turshive me shume se Dolkes /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif xhan xhan

disku

UNI

Nice po ti po ajo qe ke qen ke met? Te ka ndryshu vetem the way of facing the problems. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

ka dashur te thote qe turshite bene cuditerisht me pershtypje tek masat, dmth qe ne jemi hamsa te medhenj dhe ja varem turshive me shume se Dolkes /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif xhan xhan

[/ QUOTE ]

Eheeee! Po ho pra mo, se kam gjys ore qe pyes veten "C'hyn my masa Double D ne berjen e turshive?!" /pf/images/graemlins/lol.gif

Dole - Une them qe tharticke ose turshicke ka me shume lezet... Omelsia behet velese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po e shpall boterisht: Do jem ne zemer te Manhatanit 11-14 Dhjetor...

Dolores

Primus registratum

Po mendoja mi Indu po erdha edhe une ne NY per krishtlindje e te takoheshim bashke...te sillja edhe turshi per tyja meqe ato vulosen suksesin tim me Shiron e Lenken