SHQIPTARET E AMERIKES II

ladouce2005

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

/pf/images/graemlins/lol.gif
Dolke, une kam dhene prova dhe ketu dhe ne realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif, po mos i thuaj kaq hapur, se it hurts /pf/images/graemlins/devil.gif

Dolores

Primus registratum

.....moj meqe ra fjala ke hurt...dikush me pa me sy te keq mua se me ka dal nji big pimple ke faqja /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

hahahhaha Dolke, bej pak kripe moj se mos te te dale ndonje tjeter pa vetem nje edhe pranohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

mua me ka dale per vete /pf/images/graemlins/cry.gif
pyet helenen /pf/images/graemlins/laugh.gif
do iki dhe ne atdhe, s'do mi hedhe syte njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Najso, te pergjigjem pastaj asaj gjese, se fotot nuk jane gati akoma /pf/images/graemlins/kiss.gif

sweet eda

Primus registratum

moj po ty s'te mbakan kembet dhe, do ikesh edhe ne shqiperi moj????? tani te kam zili me vertet, vetem kujdes, by the time qe ti te ikesh, ishalla jane stabilizuar me problemin e dritave ata andej

ladouce2005

Primus registratum

do vish me mua mi? qe mos me kesh me zili /pf/images/graemlins/laugh.gif
si eshte bebi B? ma puc fort /pf/images/graemlins/wub.gif

sweet eda

Primus registratum

Bebi B ka filluar te mbahet neper divane e tavolina, do te ece bukuroshi ime!!!!!kur do ikesh?sa do rrish?

ladouce2005

Primus registratum

nisem nga java tjeter, per nje kohe te gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif deri para xmas

Kondrapedali

Kondrapedali

He more ju udhëtuesit e fundvitit si jeni? Po ju stacionarët si jeni? Po mikpritësit/et si i kam?

Për të gjithë /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Salut /pf/images/graemlins/wave.gif

sweet eda

Primus registratum

uuu sa mire, e gjithe familja besoj apo jo? sa mire do kenaqeni!!!!! nese do kisha mundesine te ikja do prefereoja veren!!!! megjithate edhe x-mass ne Tirane eshte mrekulli /pf/images/graemlins/smile.gif

gurax

Pan ignoramus

Kondre... po une ca duhet me bo ne kete rast meqe puthjet jane per te gjithe.. te kapsallit syte? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puthje per gocat dhe shtrengime duarsh per djemte nga une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Qysh kur u bone kaq jo-albanez ti ëre /pf/images/graemlins/tonguee.gif? Me sa maj men un në Shqipni u puthshin çunat me çunat e gocat me gocat. Tashti meqë jemi oksidentalizu pjesërisht i puthim të gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti ke nërmen me i fut nai xhiro në Kanada? Po erdhe mos shko n'Toronto se s'do morësh vesh që ke ndrru shtet po futja mo ka veriu ne shif mrekullitë e Kebekut /pf/images/graemlins/rolleyes.gif(Dolke mos m'rrif /pf/images/graemlins/laugh.gif)

I love new york

Primus registratum

O Kondre e pse nuk fole ti me mu n'cerre dje qe fole me SHiron nga kanadaja e larget??
une isha t'u prit aty ti hic, /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gifdo jesh hutu shume me siguri /pf/images/graemlins/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vet e ke fajin që m'le me fol me Shiren në fillim. Ti e di që ajo të çorodit /pf/images/graemlins/laugh.gif. Masnej kur i nigjova zonin ne komshiut se si mu mblodh në grykë e nuk flisja dot më /pf/images/graemlins/cry.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

U putchin e Kondre u puthcin, po te kam thene ore qe e bojshin gaxhijt, jo na! /pf/images/graemlins/laugh.gif Shyqyr qe hikt' ju mo ene ja kellcisni me kshu, liberta hem mojtas e hem djathtas!

M'thuj dhe mu Helene nga ca u hutu. I dergut nai grusht me email attachment e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

mbase ty te corodit pa muve jooo /pf/images/graemlins/devil.gif

o kondre pse nuk shkon te aplikosh ne memedhe per ndonje post politikani ti /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ne menyre falenderimi une desha me te ble edhe i maple syrup per dhurate po harrova qe ajo eshte signature e kanadase /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

e si e kishte zonin kondra, nai cik seksi pyte i cik shiren /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

I love new york

Primus registratum

e kishte veryyyyy sexyyyyyyy /pf/images/graemlins/wink.gif - e kisha ne speaker phone /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ho re se m'xurrët bojën krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Guro, un ke Brraka e kom pas shpin kshuqi mos u çudit që gjak ka içik si gaxhi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Goca, mund të bleni CD me zonin tim ke çdo dyqon muzike shqiptare apo "nature" (me tinguj të ndryshëm natyre) /pf/images/graemlins/goofy.gif.

Lenke, pse duhet me shku në vendlindje me u bo politikan un /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/devil.gif?