SHQIPTARET E AMERIKES II

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

Pershendetje dhe me kembe te mbare temen e re /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Goca ju perqafoj - kondre te veshtroj nga larg /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Qekeni knaq fort - bravo ju qofte !

Desha te di vetem se kujt i paska knu Kondra ne vesh dhe me c'kenge eshte prezantu per sefte /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

gurax

Pan ignoramus

Izzi, ca veshtron ti mi se aty ke figura me ate veshtrim babaxhan te shoqeruar me dhembet dhe me ate buzeqeshje te frikshme ti je per t'u treguar si ilustrim per perrallat qe te vihen kalamaqerit ne gjume! /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

I love new york

Primus registratum

Izzo - perqafime back /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kujt tjeter mund t'i knoj Kondra ne vesh /pf/images/graemlins/devil.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Izzi, ca veshtron ti mi se aty ke figura me ate veshtrim babaxhan te shoqeruar me dhembet dhe me ate buzeqeshje te frikshme ti je per t'u treguar si ilustrim per perrallat qe te vihen kalamaqerit ne gjume! /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

... marr vesht marr /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te sqaroj padyshim po desha me kuptu si fillim se kush jane kta kalamoj qe po t'lën' pa gjume /pf/images/graemlins/devil.gif ?

Isabelle

Valoris scriptorum

Izzo - perqafime back /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kujt tjeter mund t'i knoj Kondra ne vesh /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Helena perqafime parç /pf/images/graemlins/laugh.gif

po emrin e kenges e more vesh gjo mi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

sweet eda

Primus registratum

imagjino Kondren, tu kno kongen e Qamiles n'vesh t'helenes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
"eh ku t'ka lala
oh mi Helene".......... /pf/images/graemlins/tipsy.gif

gurax

Pan ignoramus

Izz.. genius. You are a genius! Nje shoku im para nje muaji i lindi goce. Ne menyre indirekte, sa here qe e takoj ne pune me thote "bobo sa pak kam fjetur, por do ti qe me pelqen". E aq shume e thote saqe ai flet e mua me hapet goja! Ne kuptimin e mire te fjales.
Mire tashti, pa me thuaj ti mua ate avatarin e ke vene me trem apo me ndjell ti? /pf/images/graemlins/devil.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mire tashti, pa me thuaj ti mua ate avatarin e ke vene me trem apo me ndjell ti? /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

... ka per qellim te te ngjeth mishte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Per mire a keq nuk e di... si te jete kismeti si me thene /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Masnej, anej e tutje nuk eshte me as hall i imi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Isabelle

Valoris scriptorum

Tregon dhembet Guro.Me ndjellese do ishte ndonje avatar me boobies

[/ QUOTE ]

... kaq kollaj u nillke* ti me cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

*dialekt momenti /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo adoleshent është ai.

Ka ishe deri tashti ti? Me ça po u merrshe? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

eniad

Forumium maestatis

0018-0506-1716-2114_SM.jpg

<font color="brown"> Morning to ya all... Hmmmm, tashi jeni nani-nani juve /pf/images/graemlins/sleep.gif, po hajt mo /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sot po ua sjell une kafen ... along with some roses for the new restart /pf/images/graemlins/laugh.gif.

...Just to say how nice is to read u. /pf/images/graemlins/smile.gif
Nje pucje per te gjithe kur te zgjoheni /pf/images/graemlins/kiss.gif

Shif kur t'thon po kjo c'deshi qe hyni kot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

sweet eda

Primus registratum

miremengjesi!!!!1
eniad, je mese e mirepritur, neve te amerikes, na duhet edhe nje e Tiranes just to spice things up!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

We we teme e re, se ate te vjetren une se hapja dot.
Ja ta gezoni meqe po na afron festa e flamurit...Me qe ra llafi ca date i bie? /pf/images/graemlins/confused.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Akoma me t'diskutume ai muhabet ! Ngaqe e kena punen ne gjak sikur na therr ne zemer te bejme 2 dite pushim rrjesht. Lane nom - kane qe kur s'isha une rrefugjate /pf/images/graemlins/laugh.gif qe e diskutojne !

Mjes iher - Eniad rrofsh per kafen po deri tani ajo eshte bere si long g'shtenjash /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Mirmengjes kendeza /pf/images/graemlins/wave.gif

si u gdhite sot - ketu eshte everything gri sot por akoma nuk ankohem sepse eshte bute dhe jo ftohte /pf/images/graemlins/goofy.gif

Eniad /pf/images/graemlins/kiss.gif
une po marr nje trendafil mqs kafen nuk e pi /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Mjes iher - Eniad rrofsh per kafen po deri tani ajo eshte bere si long g'shtenjash /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Isabelle, kafen tate e kom lon mrena ke termusi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Njaty afer ke filxhani osht, po nuk e shef /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po tranofila ka plot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helenke ydh /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, me misi madhi muve.

Ja, s'me rrine duart rehat, prap u futa ke tema /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu si e kom nis, rrezik m'vje nai viz amerikone kshu si padash... /pf/images/graemlins/laugh.gif, po m'duhet me apliku iher... /pf/images/graemlins/laugh.gif</font>

disku

UNI

U bo puna flamurit si radha vajgurit. Fillo te djelen ne darke ene e merr te honen ne mjes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Mirmengjes/mirdita o njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ketu e paskeni mbajt vrapin te gjithe, sa mire! Pa reklame fare, dhe shif ca suksesi tema /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka pas dore te mbare Linos.
/pf/images/graemlins/kiss.gif Eni sa te mire e paske bere kafen, fenk u.
Helen, me bej nje zile shpejto /pf/images/graemlins/kiss.gif
Uni long time lil boy /pf/images/graemlins/kiss.gif
Izo, kam gjetur tasin e embelsires tende mbreme /pf/images/graemlins/lol.gif
Kondreeeeeeeeee /pf/images/graemlins/kiss.gif Me cfare te hutova une mo? Pse me prish imazhin qe me aq mund kam krijuar virtualisht? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Najso, ti nisa ato qe me kerkove /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kalamajat e tjere ju kam xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif por po iki, se mu ftoh kafja /pf/images/graemlins/laugh.gif