SHQIPTARET E AMERIKES II

Dolores

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

cudi si te bie leshi ne ca vende e te rritet jashtezakonisht ne ca vende te tjera /pf/images/graemlins/lol.gif....
e nga zeri koko
nga zeri kokoshittttt mooooooooooooo
ta gjeta shtepine amannnn
e nga zeri kokooooossssssssss

Kondrapedali

Kondrapedali

M'kan thon që varet se ça krru mo shum /pf/images/graemlins/laugh.gif. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Filloi prap kokoshi këteja mo?

Nuk e di kte kongën un Dolke. Ma nis me PM tekstin?

Dolores

Primus registratum

u te krruajcaaaaaa tullen more te marrte dreqi leshin nen sqetull qe ke nxjerr ne foto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pse moj, kështu do e kishim (ju më shumë se unë) një zgjidhje ideale të çështjes së shtimit të leshit /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Isabelle

Valoris scriptorum

Kondre me 3 fije mangut dashke me na mush men'jen ti qe qeke bos mo ! Mo shume bos se ty kom ke shpia ime un' /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Dolores

Primus registratum

Yyyyyyyyyyyyyyy plasi me gjerra nga shtepiaaaaaaaa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kete punen e te krrujtmes s'e disha una /pf/images/graemlins/lol.gif po si e bojne ata qe e kane gjithanej, apo veshin klluf prej zmerili /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
cudi si te bie leshi ne ca vende e te rritet jashtezakonisht ne ca vende te tjera /pf/images/graemlins/lol.gif....
e nga zeri koko
nga zeri kokoshittttt mooooooooooooo
ta gjeta shtepine amannnn
e nga zeri kokooooossssssssss

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

Kondre mir ta bojn kur jep material per tu komentu /pf/images/graemlins/smash.gif

"Po c´tu desh more dushman" /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Ate foton me lesh te plote, lene per vit te ri se thon qe sjell fat /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kete punen e te krrujtmes s'e disha una /pf/images/graemlins/lol.gif po si e bojne ata qe e kane gjithanej, apo veshin klluf prej zmerili /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Ata qe e kane gjithanej e perqafojne se skane hic ca ti bojn' !

/pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po të shtyhet nga pak dita moj se po më duket e gjatë shumë sidomos me borën që bie jashtë /pf/images/graemlins/smash.gif.
Pastaj se mos ka problem gjeli disa pula (edhe pse ca me dhom të mdhej si peshkaqen) /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Kondrapedali

Kondrapedali

Plasi këtej edhe imagjinata /pf/images/graemlins/laugh.gif. Shyqyr që nuk keni përmen iriqin deri tashti ... /pf/images/graemlins/devil.gif

Dolores

Primus registratum

Kondre une mendoj tek ajo fotua qe te nxora une me lart dukesh gjemb e shkuar gjembit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A thu? Se si mu duk mu ai mi Dolke /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Sa posht paska ra gjemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo moj vajzë se pastaj dohet bojatisur nga pak leshi. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Vini pra nje updated picture pas gjithe ketyre komenteve te leshta...

[/ QUOTE ]

... mos eshte harruar ndonje ikone ktu ?

Indulgence

Primus registratum

Vini pra nje updated picture pas gjithe ketyre komenteve te leshta... /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

... mos eshte harruar ndonje ikone ktu ?

[/ QUOTE ]

Upssss... Edhe e ndjeva qe ishte ca si e thate... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti shif ikonat e tua qe i ke mangut /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

miremengjesi amerikansa/kanadeza(meqenese kemi dolken e KOndren).............si e kaluat te marten pasdite?