SHQIPTARET E AMERIKES II

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: SHQIPTARET E AMERIKES II

Nuk kuptoj anglisht un goce, po deshe shqip ose frengjisht /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Hika un, bye /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif.

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

img.gif
Une s'e besoj!
img.gif

Me siguri ka qene duke fol per noi pjese tjeter te trupit tip qose, po ty tu ka duk si koka...je e lodhme Zabelle ta merr me miza
img.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

... ti dole ke muhabeti zhurmusit qe une te te pys ty se si ta kap ty pa zhurmus /pf/images/graemlins/laugh.gif, qe ti mu masnej te me tregosh llojin e varakut qe perdor me e e e... czhurmusu /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Aq ta besh dhembin une sta boj at' pytje ama /pf/images/graemlins/lol.gif !

Kordelja

Valoris scriptorum

Kondre po ku ka mo lezet se i e rrallume e lezetshme /pf/images/graemlins/laugh.gif Po kujt i thu, te ka dale nami, gadite shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indu...likewise /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Kondre po ta nxjerr une foton tende qe te pushojne llafet 1 here e pergjithmone /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Je edhe tullac edhe i terhequm cik
1d253a981719b43c9a73a12444a3cfad.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

... ti dole ke muhabeti zhurmusit qe une te te pys ty se si ta kap ty pa zhurmus /pf/images/graemlins/laugh.gif, qe ti mu masnej te me tregosh llojin e varakut qe perdor me e e e... czhurmusu /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Aq ta besh dhembin une sta boj at' pytje ama /pf/images/graemlins/lol.gif !

[/ QUOTE ]

Une jap OPTIMISTE /pf/images/graemlins/laugh.gif ndersa ti i vesh pantalonat me tiranda ne me rryp /pf/images/graemlins/lol.gif s'ka gajle se i ke te ngushta tip tub psh (te kujtohen keto /pf/images/graemlins/lol.gif )

Kondrapedali

Kondrapedali

Na mi ti se na flliqe. Ça o ai majmun ashtu mi? Apo s'ishte ne i papjek fare me thon kungull. S'po di tashti a ishte majmun apo kungull! Help pls. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belle amon hiqe ate foton se s'po gjejm mo se ku jon rraqet e forumit.

P.S. Shifeni içik lidhjen ke ky shkrimi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

sweet eda

Primus registratum

dolke po tallesh me popullin me duket, se ketu s'shifet asigjo /pf/images/graemlins/confused.gif
lenka, po une ta thashe per te miren tende moj, edhe ne shqiptaret kur flitet per te miren e dikujt, i japim ton zerit /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... dole mos u tall me popllin se jena dhe pa drita /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Isabelle

Valoris scriptorum

... me leje. Une e gjej ofensive me e pas takimin e pare me Kondren ne pozita te pabarabarta /pf/images/graemlins/laugh.gif !

sweet eda

Primus registratum

Na mi ti se na flliqe. Ça o ai majmun ashtu mi? Apo s'ishte ne i papjek fare me thon kungull. S'po di tashti a ishte majmun apo kungull! Help pls. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belle amon hiqe ate foton se s'po gjejm mo se ku jon rraqet e forumit.

P.S. Shifeni içik lidhjen ke ky shkrimi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif sa kam qesh, majmun thote!!!!
kshu tha edhe dhelpra per rrusht, s'jan te pjek tha /pf/images/graemlins/lol.gif
t'rre menja se je mo i mire? /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Ok zhvishu Izo...hiqe ate elektrikun blue se na morre mendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mund të zhvishesh ene ti Belle ne barazohen vet pozitat masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

A e pat ate lidhjen ke shkrimi im mo nolt apo jo /pf/images/graemlins/winkwink.gif?

Dolores

Primus registratum

Kondre ti e paske nervozitetin me filozofira /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O vika deti mi lale o tallaz tallaze /pf/images/graemlins/lol.gif

Zabelle nisi batica largohu shpejt /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondre, u lidhte u lidhte po u hapte me breza, ka fut zabella zhurmusin radiaktiv /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ikni ju morrt e mira se lash nom tu qesh me vete !

Kondrapedali

Kondrapedali

Hec ëri leni llafet /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Nuk o faji im që keni kompjutra të vitit të kalum juve /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Mungesën e komenteve si duhet ta kuptoj un /pf/images/graemlins/cry.gif?

Dolores

Primus registratum

....e shifni...thashe une do plaste kenga sa te dilte fotua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kondre, komenti im osht qe zabella ka pa ka mrapa /pf/images/graemlins/lol.gif kjo te bo tullac me dy qime te rame mer ti...ca pesimisteeeeee /pf/images/graemlins/lol.gif

Zabelle ti perjashtohesh nga komentet se i ke bias /pf/images/graemlins/lol.gif kushedi pse /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça kënge plasi moj? Hajde t'ja marrim një labçe të tërrë njëherë /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Nuk e kapa ate të pamen ka mrapa un /pf/images/graemlins/devil.gif. A thu ti jem duk tullac se ...? Hiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif