Shqiptarët në....Tiranë

teab

Primus registratum
Re:Fyeraket jane kosista....

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahaha nuk e du Iola...nuk e du...ta kam fal me gjithe leckat e tregut qe ka neper thase te korridori i shpise... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

le ta marre kush te doje...

POSTER ESHTE FALAS SONTE /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Di me la e me fshi ky mi, se duhet pastru shpija?? /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re:Fyeraket jane kosista....

hahahahahaha po jo ne Fyer te lutem...IOlA...se i vika era blegtori... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis
Re:Ike?? Mir ta tregoj une ty

Na ti me shoqeee... Ti do gje per veten tende.... lajmerimet per veten i ve vete une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde Poster - per nje shishe kos dhe dy rroba te perdorura... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ju behet !!!!

[/ QUOTE ]

para se me qit paret per mallin kam tre pyetje:

ca cilesie je? je ilegal? shitesh me pjese?

regele

Forumium maestatis

Kujdes me gjuhen kur flisni per fieraket juve /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolet te gjithe garipa tani /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum

E te keqen vllai, ashtu eshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dje isha ne Fier per vizite, cooope coope. /pf/images/graemlins/shrug.gif

P.S: Nuk jam nga Fieri /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest
Tironsit e Tirones...

Neser parakalim si ne kohen e 1-Majit ne Tirane, ishalla hap koha per çiftet /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajd gezur S.Valentinin atyre qe e festojne! Naten! /pf/images/graemlins/wave.gif

pppppaa

Primus registratum
Re: Mirdita! Ku po shkon keshtu?

Ca shen Vangjeli thu ti mer... Ketu ne mezi na flet komshija qe ia kom pa breket 10.000 here te varme ne ballkon, jo mo me zon dashnore... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum
Re: Ua mami! Hiqe doren!!!

shume keq ne shqiperi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif misteri i shkelur me kembe /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum
Re: Tironsit e Tirones...!!!

tifc.jpg
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

pppppaa

Primus registratum

Po ca bertet qy me mjes mi te shplaft panuklla ishalla, se na nxorre gjumin si me qen n'ushtri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka dal i shpikje e re per gjith ju socialet ulurites... Telefoni... perdore dhe ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kush me shume nga ju te tre eshte tironc ketu? Lara me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Iol ti dhe qenin s'e kishe morr tironc mi qbs /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif do te te vras dhe ty in your next life kur ti te jesh bo mize dhe une xhade qe shetit me pallaske ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Tironci me i modh jom vete... edhe halen vazhdoj ta kem ke funi rruges akoma.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Tironcit, Hales i thone qenef mer, pseudo-gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum
Re: Ca ke bo nai gjo per dreke...

Ca ti boj une q1 thon qenef... Me vjen keq! Vetem kaq mund t'bej... Te jem prane tyre shpirterisht... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Pilaf me pule

...se kan ardh njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif (1pule = 10 veta... /pf/images/graemlins/laugh.gif )

pppppaa

Primus registratum
Re: Mir kshu me shnet? ..qeke dobsu icik..

Bujrum... Ka ketu t'han te gjithe... Amon mer se masanej ma morrin mileti n'goje... boji dy t'pakten.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O Pinko, ma lej mu kofshen po deshe ( te pules eeee) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Poster ahahahaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/lol.gif kujdes se m dhe n jane shume afer ne testiere /pf/images/graemlins/lol.gif

Ahahahaaaaaaaaaaa na habise /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Poster, gjetsh belane shpirterisht e fizikisht /pf/images/graemlins/lol.gif

pppppaa

Primus registratum
Re: Mir kshu me shnet? ..qeke dobsu icik..

Mir qe u sqarove oj ti... se vallahi do kishim pas sherr t'modh bashke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Thashe se mos kerkoje gjoksin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

...se kan ardh njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif (1pule = 10 veta... /pf/images/graemlins/laugh.gif )

[/ QUOTE ]

10 veta ciper i pule mi??? Jon i cik si shume vallai, pula shkret thuaj! /pf/images/graemlins/laugh.gif