Shqiptarët në....Tiranë

pppppaa

Primus registratum
Re:Shqiptaret ne F.T.C. (Fyer Trade Center)

Iole... muhabetet e shpise behen brenda pragut tend... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ik aty se francianet i gjeta ne vaft te keq... s'kane marre rrogat akoma sic duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

hajde aman /pf/images/graemlins/laugh.gif
kush tha qe skemi leka ne? Poster ja fut kot

pppppaa

Primus registratum

Si te duash tu befsha.. Po ti doje kos per neser ne mengjes me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

UUUU harrova qe edhe ne Ameriqi kjo do dali prape te dera... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

me marrsh te keqen se nuk rri dyerve /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne kolltuk me gjen, kembe mbi kembe e me kafene gati /pf/images/graemlins/laugh.gif
sheh filxhan ti, si pe Fyeri qe je?

pppppaa

Primus registratum

Shof te marrsha te keqen... Po mirse na ardhe per vizite... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po Iolen s'e kam ketu s'e ka vajt te marri fare kosi te komshijte... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam vetem... /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re:Fyeraket jane kosista....

ti me siguri do besh byrek per Iolen, neser, Poster... /pf/images/graemlins/grin.gif se po e kerkon me shume ngulm kosin...a i jepni ketij nje fuçi me kos te bom vete te mbylli gojen se na çmendiiiiiii /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Me fal ti motrë... si thate ju lutemmm... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ti flet si pe laberie mo poster...ke nevoje per mesime fyerakshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

asgje fare s'ben dot ai Iola? Po c'e mban dereziun? /pf/images/graemlins/devil.gif

pppppaa

Primus registratum

Po mi po.... Po mua me bie bretku tere diten ne treg duke shitur lecka... ndersa ti gerr verr cdo darke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'te bej tjeter mi c'te bej...???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po ai me ka thene qe eshte edhe guzhinier moj... /pf/images/graemlins/grin.gif

ja paska fut kot se u ushqeka me ushqime te ambalazhuara..ose te fast food... /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Dale ishte stili qe te te mashtronja me... se s'vije ndryshe ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ushqehet me c'u kerkon fqinjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif
une po iki /pf/images/graemlins/kiss.gif kalofshi mire ju te fyerit e ju te fronces
ju du shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

eee edhe une vdes per amerikanosat... /pf/images/graemlins/grin.gif

epo edhe mashtrimi paska fillu ne qytetin tone te bukur te Fyerit?...jastek ju befte juve qe na genjeni neve... /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Mire me si te duash... Po ti buckuqet i do, nallane po e po... po kalamaqerit duan te ushqehen... Po jotem do dhe ajo nonje lek.. se "mamit" patjeter "mamit"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po tani ke filluar na shkon dhe ne thjatro se po s'vajte ti s'behet thiatrua... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Iken iken... po te sjell jotem per dore ketu pastaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe s'jam skllavopronar une qe te me japesh ti si te do qefi....Ka ikur ajo kohe... Degjove c'te thashe??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

fyeraket hmm e keni fjale per fieraket
kosista hmm kete nuk e di cfare do te thote..
nejse kam pas shkollen afer brakes.. Jeronim de Rada..dhe vinin jevgjit na shisnin fara lule dielli

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha nuk e du Iola...nuk e du...ta kam fal me gjithe leckat e tregut qe ka neper thase te korridori i shpise... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

le ta marre kush te doje...

POSTER ESHTE FALAS SONTE /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum
Re:Ike?? Mir ta tregoj une ty

Na ti me shoqeee... Ti do gje per veten tende.... lajmerimet per veten i ve vete une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde Poster - per nje shishe kos dhe dy rroba te perdorura... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ju behet !!!!