Shqiptarët në....Tiranë

ODISEA

Primus registratum
Re:Shqiptaret ne F.T.C. (Fyer Trade Center)

Besnike, ti qenke moj /pf/images/graemlins/eek.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po une jam qe mos qofsha...po sa qenke rritur mo....po si te kam mo?

akoma i bie qemones mo? akoma si atehere?...edhe une merrem me muzike siç e shikon /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif...nese ke drita patjeter...e nese nuk ben ftohte neser a po e pime nje gote te bar "Rinia"...e njoh edhe kamarierin aty...eshte kendshem dhe gjithe fyeraket aty mblidhen... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

vazhdon akoma te fusesh duart /pf/images/graemlins/devil.gif qe ne takimin e pare ti, apo t'a mblesh mendjen une... ne xhep t'a kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif
qerasja eshte e imja /pf/images/graemlins/goofy.gif

pompa

Primus registratum

Na e kane zaptuar Fyeraket temen..skane c;bejne ne Fier se ishte lemeri fare lolol..si ore, ska ndryshuar fare fieri gjithe keto vite..me mire verini buldozerin dhe levizni te gjithe ne tirane.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

si ore ti veme buldozerin Fyerit...ne mezi e kemi...ne jemi ketu per ta rindertuar dhe zbukuruar...leje Tiranen ne lluce dhe pa drita...ketu ne Fyer jane rruget xixe...edhe nese s'ka drita e kemi bere me dashje...per te qene nje qytet sa me romantik...

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif na servirni dhe ndonje pije ne cdo semafor ju lutem

pompa

Primus registratum

Nje sugjerim nga dikush qe ju do te miren, ishte...

pinkparadise

Forumium maestatis

POSTERRRRRRR......

pse e ke lene pozicjonin e luftes o partizan...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Pse bertet ti eree..??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja se isha cik ke ai vendi i burrave..
Po ja mirese na ardht njehere... Qysh ju kam keshtu ne vija te pergjithshme...?? Na sheneti mire me dukeni... Pinko c'ke a e uruar qe s'te rrihet pa bertitur... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po keni futur nanje gje ne goje, apo asgje gjithe diten e pernise... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ulu, ulu njeher t'ju sjell nanje llokume te me embeltoheni se ju eshte bere goja farmak ju eshte bere...

pinkparadise

Forumium maestatis

ca me kujton nje komshije plak qe kisha ke pallati /pf/images/graemlins/laugh.gif

shpresoj te jesh me i mbajtur se ajo te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

uuupppsss....na fal qe bertita, harrova qe kur ska drita, ben ftot edhe eshte e ndalume me gerthit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une erdha vetem t'ju shoh si ushqeheni /pf/images/graemlins/laugh.gif mos u harxhoni per mua hic /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ky koke rrodhja donte te na genjente me nje llokume te mykyr pa arra /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Kokrrodhe une...??? Une 27 qime flokesh kam, po i kam ama... te drejta si presh ... kur me bien mbi supe naaaa gjithe tregu kthen koken...

Rrodhe, rrodhe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif .... se ku kam pare qe kam dhe rrodhe po s'me kujtohet mire nashti... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Une di nje loje me ket emrin e ri te Poster /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ouuuu...pa he njehere se qekam ne qef per te lujtur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

e luajme kur te te kem afer /pf/images/graemlins/laugh.gif
me pret? /pf/images/graemlins/wub.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e imagjinon po te jet ndonje loje e stilit : BBBBIIIIZZZZZZZ /pf/images/graemlins/laugh.gif
do fluturoj lapra per 7 pale qef /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe un e kam lekuren delikate /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po t'a zevendesoj me puthje /pf/images/graemlins/laugh.gif
iku Poster, si duron dot keto situatat me "dashuri" ai me duket /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eeehhhh....me puthje, /pf/images/graemlins/laugh.gif jo jo...se pastaj : çdo te thote bota ... ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poster ka qef kur eshte me e eger biseda /pf/images/graemlins/laugh.gif e ka me te uleritme, gethitme dhe kamzhiqe /pf/images/graemlins/laugh.gif