Shqiperia ne Festivalin Europian

bebi

Primus registratum
Re: Shqiperia ne Festivalin Europian

Non e' l'abito che fa' il monaco ma...

Patriotizmi nuk shifet ne rroba, por rrobat perfaqsojne pak a shume personin, dhe krijojne impaktin e pare mbi te.
E kam cilesu shpesh'here, qe mu njerezit pa stil dhe po ashtu pa klas me heqin edhe ate pak simpati qe mund te krijoj per ate qe ata perfaqsojne, ndoshta sepse jam art-dashese ose sepse jam rrite me fryme te tille.
Look-u i saj asht shum standart dhe jo i nje artisteje apo thjesht e nje personi qe kerkon te trasmetoje dicka.
Une shkoj per look origjinal, por me stil dhe feminilitet.
Per kengen s'kam komente se nuk e kam ndi.

Odea

Primus registratum

Ca te tjera...

07_pk_winner_7.jpg

07_pk_winner_9.jpg

Te gjitha 10 shtetet qe u zgjodhen nga semi-finalja
07_pk_winner_18.jpg

07_14th_dress_23.jpg

beshbossi

Primus registratum

c'a ban mor ku je ketu n'stadium????
apo po don me dale perjashte e me hanger edhe ndonje mungese???
vec te femnat e keni menen!!!!
ps:OLE OLE OLE OLE OOOOOOOOOO!!!!!!

erisa

Primus registratum

ej po se kuptoj ..sa shpejt i marrin vesh veshjet pa dalur akoma kengetari. :confused: :confused:
edhe nje gje tjeter kisha une...gazeta suedeze i dha noten 3 nga 5(qe eshte me e mira)Anjezes edhe pse tha qe ajo ka nje ze shume te bukur por si bosh duket tan qe i ka hequr balerinet..
Me e forta ishte se vetem Suedis dhe Qipros i dhane 5 :goofy: :goofy: Sa shume ja bejne qefin vetes more aman /pf/images/graemlins/wink.gif

ByTeCollEktR

Primus registratum

per ate bosnjakun:

Deen was born on 12 April 1982 in Sarajevo, where he currently lives.,,, a eshte shqiptar apo ja fusim kot. se po nuk i bom te gjith shqiptare, nuk na ze gjumi.

sa per votimin, duhet te votojme vete, se vendet e tjera nuk kan per te votuar per ne, se kan aleancat e vjetra. me siguri do te ndodhi qe shqiperia ti japi 12 pike serbise, e serbia 0 pik shqiperis.

kroatet psh votuan per veten e vet, sepse numri i kengetarit te tyre nuk ishte bllokuar, keshtu qe votuan per te.

Genta

Primus registratum

Per te gjithe shqiptaret qe jane jashte dhe kane satelit, mos ta shikojne Eurovizionin nga kanalet shqiptare, por na stacionet televizive te vendit ku jetojne dhe te votojne me nr. qe jep ai vend.

Sa me shume vota per Anjezen qe te hyjme ne top 10.

zog

Primus registratum

mendoj se televota nuk ka ndonje rol primordial ne klasifikim, perveçse atij komercial, çdo telefonate paguhet e kjo e ben spektaklin fitimprures.

ku bazohem une; po ja, po te qe ndryshe zvicra ne gjysem finale s'do te dilte me ZERO pike. e pamundur mos ket votuar njeri per te.

Boby

Primus registratum

Nuk ka votu njeri per zvicren jo se ska refugjat.Vete e ka fajin.Po ca ti bejme qe seshte ne finale dhe tani se di nese votoj dot sot nga zvicra.

beshbossi

Primus registratum

s'di kush shau fustanin e Anjezes!!!!!
shikoni pak kete!!!!
02_sertab_hp_15th.jpg

sertab erener:
07_14th_dress_5.jpg

ka fillu me u zhveshe a si?

Oliver/Andi

Forumium praecox

hmmm nga cili shtet vjen kjo mer se voten time ja jap kesaj une (Anjezen e mbeshtes moralisht /pf/images/graemlins/tongue.gif )

beshbossi

Primus registratum

a turke cuni!!!!
po e ka fitu vjet kjo keshtu qe ate voten merre e fute......ne listen per Anjezen!!
Materialist!!!!