Shqiperia ne Festivalin Europian

Adeno

Primus registratum
Re: Shqiperia ne Festivalin Europian

Ne fakt ai serbi per t'i keputur koken ishte...... :wink:

Ne fillim te videoklipit kur po u shkulnin pendet atyre patave thashe se po mbushnin ndonje dyshek a ndonji jastek me pupla. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj ato plakat shkul e pata rrinte ne vend duke kaperdire dhimbjet(po asaj pates si kishin te mbaruar puplat se :cry: :cry: )

Kam nje pershtypje se zeri i anjezes eshte me potent kur ajo kendon ne shqip :shrug: se sa ne anglisht.

BISOU

Primus registratum

KETO FOTOT E MESIPERME SKANDAL FARE...
SA DOBET TE VJEN KEQ TI SHOHESH
KAQ TE VARFER JEMI NE SA TE MOS PARAQISIM VETEN ME DINJITET NE NJE ABJENT EUROPIAN TE KETIJ STANDARTI!!!????
SHUME SHUME DOBET.... :cry:

filani

Primus registratum

Pershtypjet e mia jane: Kenga e Anjezes ishte shume e bukur. Kenges Serbe do ti jepja cmimin fitues sepse ishte me motive origjinale dhe shume e bukur. Kurse konkurrentet e tjere nuk kishin sjelle ndonje gje te re ne festival. Te gjithe imitonin ndonje artist te njohur. Greku dhe Spanja bonin sikur me qen Ricky Martin, e kshu me rradhe. Per nje gje me behet qejfi se Ballkani ka me te vertete kulture te cmuar qe Evropa as ka per ta kuptu ndonjehere. Anjezen e shkrete dhe ekipin qe e shoqeronte dukej sikur e kishin vesh me lecka.

filani

Primus registratum

Please, na tregoni si Votohet qe te votojme edhe ne nga Amerika. Nqs me tel apo SMS na jepni numrin e telefonit. Nqs me internet na jepni linkun (adresen) e sitit.

peson

Primus registratum

edhe une mendoj qe kenga e ANJEZES eshte e bukur kete e verteton edhe me te drejten per te vazhduar ne finale .SUKSESE :rockband:
--------------------------
ME THUAJ ME KE RRI TE TE THEM KUSH JE

Erolina

Primus registratum

Hej, sa te theksuar e keni shpirtin e kritikes(s'ju le hunda te shikoni me larg).
Sido qe te jete, FALEMINDERIT Anjeza!
Per ne ky festival ka rendesi dhe Anjeza na perfaqesoi shume here me mire sesa do te kishin bere zerat krejt te zakonshem te kengetareve te tjere qe ka Shqiperia.
Bravo! Faleminderit!

Genta

Primus registratum

kenget mund ti degjosh ketu www.eurovision.tv shko te multimedia.

Anjeza na perfaqesoi vertete shume mire. Kam lexuar se c'kane thene per Anjezen dhe shumica thone qe ishte surpriza e nates. Pas asaj videoje nuk e prisnin kete performance kaq te mire. Anjezen e quajten "the dark horse", ajo per te cilen nuk mendonin se do votonin, por qe i beri te gjithe te votonin per te.

Burim

Primus registratum

Pse mo kaq simpati per sërbin!?
Nuk ishte kushedi cka kenga e tij!

Paramendoj, sikur kenga shqipe te kishte qene ME E MIRA, nga asnje serb nuk do degjonit fjale te ketilla (per kengen shqipe).

Sidoqofte, ne Maqedoni Anjeza ka perkrahje te madhe. Neser do te organizohet ndjekja e festivalit ne sheshin e Tetoves me ekran te madh, duke bere tifo per Anjezen.

tung

Genta

Primus registratum

Komente ne internet pas provave qe Anjeza ka bere:

"ALBANIA is the first "frock horror" of the day. Anjeza is wearing an appalling black and red satin number that makes her look 6 months pregnant. The performance is still great and this has really come up. She needs to accept the applause at the end a bit more and burn the frock but otherwise this is great."

Marre nga: http://www.devoted.to/eurovision

Me sa kam lexuar ai fustan ia prish fare performancen. Une nuk e kam pare, por ky qe shkruan eshte mashkull, kur se pelqen nje mashkull...
S'e kuptoj ku i gjen keto fustane, edhe te merkuren rrecka, rrecka ishin. :mad:

zog

Primus registratum

shih si bo kjo si goc e bukur, kujto se ti vishesh me mire. kollaj me xhinse e T-short, puna eshte me u vesh bukur per mromje. hajt hudhe nji foto te t'vleresojm.

ps; kostumet e shfaqjes ja u ka bo nje stilist shume i njohur albanez :eek: ket e lexova qeshpar ne net, ja harrova emrin atij merhumit. kshuqe anjeza s'ka faj, ajo duket shume ne rregull me veshjet e saja, (foto tek kopertina e CD-se, me duket, me bluze te kuqe e patallona te bardha)

ps;1 sa per stilistin nji ktu: linku

eli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi

Shqiperia
Serbia & Mali i Zi
Greqia
Rumania
Kroacia
Bosnje Hecergovina
Qipro
Edhe ty ta paska kujtu diça. Ju falemnderes Shqiptareve qe votun per Shqipnin. Por mos harroni se ka votu Turku per te tane ne per me na e kujtu edhe i her kohen e vjeter. Knej ku jam une ka bajagi turq e kur ju tham se jam Shqiptar, me thojne : "ah jena vllazen". Hiç s'mpelqen po ça me i ba. Se kur i sheh do shtete si greqia e bosnja qe fitunen sesi m'vjen. Neser ta po e shohim a ka me pase 2 000 000 turq me origjine Shqiptare si pretendohet apo jo. Se di se si ka me kene per Turqine po ta po e shohim neser se ke prej nesh ka dashte ma shume.

Genta

Primus registratum

Zogu te ajo faqe e paske pare??? S'e duroj dot ate faqe, shkruajne tere ironi gjithe kohen dhe i shajne te tere. :mad:

Tifozishqiptar

Primus registratum

Pervec shqiptareve ne gjermani kan votu edhe vet gjermenet per Anjezen. Ne shume forume qe kam viztu ,gjermanet kishin shume simpati te madhe per Anjezen. Sipas nje gazetarit gjerman qe ka qen prezent per prova, thot qe Anjeza do te paraqitet me nje fustan te kuqe.

alb_anjeza_final_dr.jpg

Genta

Primus registratum

Keshtu do te jete Anjeza sonte, nuk eshte keq jo, nuk e kuptoj pse i kishin bere koment aq te keq fustanit:

final_dr1_IMG_0748_0.JPG

final_dr1_IMG_0757_0.JPG

TEO

Primus registratum

Word in the street is it makes her look pregnant. I kinda see it why they say that.

Odea

Primus registratum

Sa mi ngrejne nervat robte qe nigjojne se ca thone te tjeret. Who cares ere se ca meno ai gazetari. Duket qarte pse ajo ka veshur pikerisht ate fustan, per te perfaqesuar ngjyrat e flamurit tone. I lumte, patriote deri ne fund. Ashtu duhet... :thumbsup: :thumbsup:
Anyway, gjeta ca foto te Anjezes...

07_albania.jpg

07_albania_II.jpg

07_albania_III.jpg