Shqiperia ne Festivalin Europian

Adeno

Primus registratum
Re: Shqiperia ne Festivalin Europian

Mbase eshte thjeshte nje koincidence qe kenga e serbit ka tinguj te ngjashem me ate turken(Semedov a ku di une) :rolleyes:
Po per c'arsye Joksimovic do vidhte notat e nje kenge tjeter (per me teper turke) dhe te paraqitej ne nje festival nderkombetar ....dhe ku se ???...Ne Turqi :shrug:

Pra me ndihmoni ta kuptoj...Une vjedh notat nga nje kenge tjeter dhe shkoj e ia kendoj te zotit ne shtepine e tij... :rockband: :rockband: :eek:

antoni.asgja

Primus registratum

urime per Anjezen doli shume mire mbreme, shqptaret paskan qene te angazhuar mbreme duke votuar hehe.
duhet te votojme dhe diten e shtune ne finale

Tifozishqiptar

Primus registratum

Ej njerez dicka do shtoja,persa i perket votimit!!!Te votosh mundesh qe ne fillim te festivalit ,te pakten keshtu ishte ne gjysemfinale!
Ne gjermani te pakten kshu me ka ndodhur,ne 10 min e fundit ishte e pamundur te kapje linjen!
Keshtu qe informohuni me mire edhe votoni votoni votoni!!!!!
Sa per kengen e anjezes ishte nga ato kenget qe te nesermen e kendo me vete pa e ditur se cfare po kendon,dmth nga ato qe te ngelen ne mend!
Nuk ishte ndonje kenge kushedi cfare,megjithate keto jane kenget qe preferohen ne eurovision ,kenge all'antica qe te ngelen ne mendje! Te shpresojme!!!
Anjeza ishte e mrekullueshme ,terheqese dhe ajo qe me ka pelqyer me shume ishte vetesiguria e saj ne te kenduar!
Falenderoj te gjithe shqiptaret kudo qe jane neper evrope ,jane ata edhe anjeza qe i japin kete shans shqiperise!
Atehere shqiptare ,kudo qe jeni votoni votoni votoni!!!!

H

harap

Guest

Ska pase shqiptar mreme ne sallon qe ska bertit.kane qene rreth 500 shqiptare ne sallon.

te gjithe shqiptaret qe jane jashte te votojne per Albania ose numrin 9 ne finale.

Blendi

Primus registratum

The Image of You

How strange the feeling in your soul
When love invades your very being
Another “me” or so I’m told
And life takes on another meaning.

Day after day, I go through the motions,
Stumbling my way, life is a blur
Slave of my love, of my emotions
You’re in my eyes, you’re in my heart

One kiss, one heartbeat, in time,
a kiss, the moment, is mine.
I close my eyes, I breathe
I’m Queen of the world of Make Believe!!

You make me feel, a little crazy
You make me see your tears are true
You make my days and nights so hazy,
You make me feel the image of you.
Choir: You make me feel
Soloist: a little crazy
Choir: You make me see
Soloist: Your tears are true
Choir: You make me feel
Soloist: Image of you

I know it’s just a dream
I feel, l love, this life

-----------------------------------

Lane moje

Kada na te pomislim
Bojim se da te opet ne zavolim
U modre usne zarijem zube
Da pravu bol zaboravim.

Lane moje, ovih dana
Više i ne tugujem
Pitam samo dal’ si sama
Ljude koje ne čujem.

Lane moje, noćas kreni
Nije važno bilo s kim
Nađi nekog nalik meni
Da te barem ne volim.

Da te više ne volim

perkthimi

Drenusha ime

Kur mendoj per ty
kam frike se do te te dua serish
kafshoj buzet e nxira
dhe mundohem te harroj dhimbjen.

Drenusha ime, mbarova se vajtuari
Pyes njerzit rruges
me zerat e qe nuk ua ndiej dot
nese je ende vetem.

Sonte dil e shtrenjte
shko me dike qe s'ka rendesi
Gjej nje qe te kujton mua
Une do mundohem te mos te te dua.

Mundohem te mos te te dua.

oneo

Forumium praecox

E pashe dje ne internet shqipen tone te vogel, ishte hata fare

ByTeCollEktR

Primus registratum

@ LARACROFT
Dhe Lane moje ishte e bukur. Ato tingujt me fyell te fillimit me kujtuan nje pjese nga disku i Buddha Bar qe kam.
eshte pikerisht nga buddha bar 13, 1993, me duket. por qe e ka marr ai serbi nga turku nuk diskutohet, sepse jane ne gjyq me njeri tjetrin. duhet ta degjoni kengen qe ta kuptoni.

Futbollisti

Forumium maestatis

Une nuk e pashe festivalin, dhe as e kam idene se kush eshte Anjeza por, nje gazete hollandeze thoshte:
Me zerin e saj, arriti te mbulonte mungesat e paraqitjes... :confused:
Kaq e shpifur eshte kjo mo qe thone keta??? Une shqiptaret i di per te bukur, duke perjashtu ne meshkujt /pf/images/graemlins/tongue.gif
Epo suksese me tej Anjezes, dhe urime per finalen /pf/images/graemlins/smile.gif

Une

Blendi

Primus registratum

Nuk eshte e shemtuar ajo Futbollist jo. Biles mund te thuash qe eshte kinge. Por ai gazetari hollandez do jete nga ata te krahut te kundert. Do i kete pelqyer djaloshi grek atij.

Blendi

Primus registratum

Na fal qe te shajtem Sakis. Qeke tifoze e Sakit edhe ti. Ai Saki qe njof une eshte trainer futbolli n'itali.

BISOU

Primus registratum

SAPO DEGJOVA DHE PASHE PERFAQESUESEN TONE NE EUROVISION

Ajo eshte mjaft e mire, vajze simpatike dhe natyrale ne levizje dhe ka nje ze te shkelqyer.

(Ne vidio paraqitja eshte pak e varfer dhe balerinet nuk mu duken aq te arritur***thjesht mendimi im)

Komplimentet e mia dhe suksese ne Finale :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Anjeza e bukur :confused: mua madje deri diku as zeri i saj nuk me pelqen, ajo eshte e mire teknikisht, kenga ishte e shemtuar, krahasuar me kenget e tjera qe qarkullojne keto kohe ne Tirane, te them te drejten s'me ka pelqyer kurre pamja e saj, s'ka sharm, ka teknike dhe siguri ne skene, asgje me shume.

gezim lame

Primus registratum

Te ajo adresa siper kishte keto fotot:
07_pk_winner_7.jpg
07_pk_winner_9.jpg

07_albania_semi.jpg
07_albania_semi_II.jpg

Nejse mendoj se do shifen pak gallata ne finale me sistemin e pikeve dhe sesi shtete te ndrsyhme favorizojne njeri tjetrin psh greqia perhere ka dhene max per qipron dhe qipro per greqine.
Turqia per maqedonine dhe bosnjen dhe keto dy vende per turqine
Rusia per vllezerit sllave edhe vjet vellezerit per rusine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kenga shqiptare eshte e thjeshte fare dhe nuk le pothuaj asgje ne memorie dhe do harrohet shpejt dhe nga shqiptaret...
Ajo kenga serbe ishte turke e gjalle dhe e forta ajo turkja gati me ritme te ca kengeve te ciganeve te beogradit...

Ndersa ai greku ishte per te qesh, nuk e di sesi mund te quhet kenge ajo.

Nejse pak a shume me futjen e vendeve lindore dhe ballkanit ka me shum variacion dikur kenget kane qene po nje lloj atje. Fitonte vetem luxenburgu njehere e nje kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

te gjitha ne rregull por klip me te shpifur skam par ndonjehere, kjo per mua eshte vertete jo profesionale nga ana e TVSH-se, te fusesh kengetaren dhe 4 balerine ne nje salle dhe te besh nje klip per te shpifur per 5 minuta vertete turp te perfaqsohet vendi me ate klip. :mad:

moonlight

Primus registratum

Une nuk munda ta shoh live, por kerkova ta degjoj kengen ne ate sit dhe vec nje klip te saj kishte. Ka ku ta degjoj komplet si kenge?
Me aq sa degjova, kenga mu duk e zakonshme. Me beri te luja icik nga veni por pupriza nuk me solli. Une gjithnje i vleresoj kenget me nga sa pupriza me behet mishi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Zerin Anjeza e ka te mire, vec zgjedhja ne veshje le shume per te deshiruar... mendoj une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po mos te ishte zeri Anjezes kenga do ishte sh*t...zeri i saj dhe teknika e saj e mire edhe ne anglisht nxori ate interpretim dje. Edhe s ka artist te ri shqiptar qe te kete talentin edhe lirshmerin e saj ne skene. Te gjithe jan te sforcuar dhe posers te artisteve italian. Persa i perket prezantimit te dobet shqiptar skenik s eshte faji Anjezes, ajo eshte e vogel. Nji gje me ben cudi mua me gjithe ate tangellek qe pretendon Tirana qe ka ..nuk arrijne dot te prezantohen sipas standartit Evropian te tangellekut. Edhe dukej dje sa te varfer jane shqiptaret ne Shqiperi :shrug:

Cruel_Intentions

Primus registratum

Anjezes per aq eksperience ca ka neper skena i lumt vertet per ate paraqitje. Nuk esht e shemtuar, per mua ka tipare terheqese. Esht pak per ti vrare shqiptaret e c'organizuar dhe un e di se si mblidhen 3 dit para koncertit per prova ne ndonje salle me piano te cakorduar ku ska drita!!!...pale koreografi me balerine. Balerinet mblidhen, trecerekun e kohes pine cigare dhe muabet se provat i lem per me vone. Been there done that my self.

Per mua kenga me origjinale aty qe ajo Serbe, Pastaj Me pelqeu energjia e Ukraines, performanca e tyre qe e sheklqyer. Me pas kengen franceze kam nja 3 dit qe e kendoj (its stuck in my mind) Kurse per sa i perket Kroatit dukesh si keng e perpunuar e George Michael.