Ai Boshnjaku eshte shqiptar.Biles gjyshi dhe gjyshja i jetojn akoma ne Kosove.Dy shqiptar ne festival.Ti kisha thene mamit ne shqipri ti jepte nje vote Zvicres se gjynaf s'morri asnji.Kshu eshte kur s'ke refugjat.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
per ate bjondin (boshnjakun) e ka dhen TVSH qe eshte shqiptar dmth. babai dhe gjyshi i tij kane jetuar ne Shkoder kurse ky ka lindur ne Sarajeve.
Dy Shqiptar ne finale ku ka me mire /pf/images/graemlins/wink.gif
wa po ai sngjane fare si shqiptare apo nuk levizde si ...leje fare spo e theme meqe e paskemi dhe nga anet tona ..
Une j akam pak friken suedis ..kenga eshte fantastike dhe Lena e interpretone shume bukur ..
po shpresoj te hyme ne 10 te pakten kemi portat e hapura dhe per vitin tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif
Urime Anjezes! Ajo u kualifikua per ne finale. Konkuroi shume mire dhe mesa pashe pati sukses. Ne votimet nepermjet internetit u rendit e dyta.
I uroj suksese per ne finale...
Ajo jona e bukur eshte vertete dhe Anjeza kendoi shume mire.... /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup:
Po ai serbi e ka qare ate kengen.... (te pakten mua me pelqeu me shume nga te gjitha).
Lane moje dmth. drenusha ime dhe per mendimin tim kenga Lane moje ishte me e mira nder te gjitha kenget. Anjeza kendoi bukur, interpretimin dhe veshjen nuk ia pelqeva hic, nejse une besoj qe ajo me shume pak mundim do mund te dilte edhe me mire.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.