Bravo Shprehja më e bukur dhe më e goditur që kam lexuar.Bota vuan shum,jo per shkak te dhunes se njerezve te kqinje,
por per shkak te heshtjes se njerezve te mire.
Napoleoni
Ça thua, mua smë mban vendi derisa ti kthej reston atij që më bëri keq! Ti thua Ta falësh...S'ka qetesi me te madhe sesa ta kapercesh ate qe te demoralizon, ta falesh ate qe te ka bere keq, te ndihmosh dike pa pritur prej tij ndonje nder dhe te harrosh hallet e telashet e tua, sepse beson ne nje te neserme me te mire.
Ai që dëshiron të përmirësojë shoqërinë duhet të fillojë me veten.
Lagerlefi
Po ti scardasko ku e di që në ushtri ti mësojnë të gjitha? Apo e ke bërë?a e ke ba ushtrine t pakten?se atje ju msojn te gjitha...
Shprehja ishte per kohe te shkuara ndersa per realen e pranishme.Bravo Shprehja më e bukur dhe më e goditur që kam lexuar.
Mfal po ti pyetjen e drejtpërdrejtë nuk e kuptoj e quan justifikim për injorancën?Kur nje femaruce nuk kupton KOMPLIMENTIN e nje... ta quajme mashkull,mundesite jane dy.
1-eshte e siperfaqshme dhe e vrare ne shpirt.
2-gjen justifikime per INJORANCEN e SAJ.
atëhere me sa kuptoj ju kërkoni të bëni filozofi me fjalë të ngatërruara si puna e atyre pikturave abstrakte që kuptim nuk kanë dhe interpretimin ua bën vetëm autori. Meqë unë jam injorante mund ta shpjegosh pak më hollë çka deshe të thoje me frazën kompliment i .....Mfal po ti pyetjen e drejtpërdrejtë nuk e kuptoj e quan justifikim për injorancën?
Airborn ma hoqe trurin me ktë Gjermanishten! Fol mor burr shqip se nuk dimë jemi injorantë ne