Serbia le pas Shqiperine....

Serbia le pas Shqiperine....

Serbia le pas Shqiperine ne rrugen drejt BE-se!
E kuptoni tani se sa te trashe jemi?Se sa mbeturina ta administrates turko-osmane jemi?

Serbia>ka ba nje lufte shkaterruese per 10 vjet,u perball me sanksione,i iken te gjitha republikat nga te cilat vilte pasuri te shumta,Kosoves nuk i merr asgje ka shum vjet,dh prapseprape ekonomia e saj eshte me lart se e jona!
Legjislacioni i saj eshte me i kompletuar!

Le te hame mut te gjith se bashku! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Serbia le pas Shqiperine....

OROSHO
Ne shqiperi pak punohet per popullin jasht kufijve,
ata jasht kufijve punojne dhe veprojne me teper se shtetasit.

i_own_u

Primus registratum

OROSH djali.. po folsha me ate mikin mer Legjionin, pershendetje Legjioni.. meqe ra llafi

OROSH.. shko bo ti biznies me shqiptarin e maqedonis lal mir e ke te aft shum jan ehe.. nejse varija

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
OROSHO
Ne shqiperi pak punohet per popullin jasht kufijve,
ata jasht kufijve punojne dhe veprojne me teper se shtetasit.

[/ QUOTE ]

Jashte esht me hapsire per biznes(beznesmen te mdhenj ne /pf/images/graemlins/laugh.gif),ne Shqipni lajme paret e pista,sa te jete Ed Rama te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif.

i-owe-u,ne shqipni jeto ti plako?Kot per kuriozitet! /pf/images/graemlins/wave.gif

i_own_u

Primus registratum

OROSHI.. shkoj shpesh ne token mem plako, po ke noi pako ta mar pa problem e ta dergoj un.. UN TU PERGJIGJA PO DHE TI MU PERGJIGJ KUR TE PYS, SE TE KAM BO I PYTJE PO TI HIC SME JE PERGJIGJ

OROSHI.. po ti prift je..?

i_own_u

Primus registratum

kto futen tek fukaralliku e jo tek bisniesi.. them un po nuk e kam iden..

OROSHI

Primus registratum

Pyetjeve pa bereqet une skam kohe t'i pergjigjem!
Boj noj pytje te hajrit ene hajde ktu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

i_own_u

Primus registratum

lol

jo re se me flet si prift dhe un per kaq kapacitet qe kam *thash ky OROSHI do jet o Prift o Kiriket*

i_own_u

Primus registratum

ore Legjioni.. rim shtremet e flasim drejt (un jam realist n'jet, ktu diskutohet, se sme intereson te boj shoqeri jasht Forumit).. Serbet kan diçka qe ne e provuam me Kosovaret dhe dolem bllof ne 1999 me shum se 500.000 Kosovar pritem dhe zemra po na qante, personalisht kam qajt nga emocioni kur nje nen Kosovare me nje fmi te vogel doli nga kufiri dhe pash Policin shqiptar me lot ne sy qe i mori fmin dhe e shtrengonte fort fort duqe qar.. e kujtoj gjithmon kte gjo po vari K se çopinion ke ti per mu.. nejse u zhgenjyem sepse nga KOSOVARET AKOMA SKEMI MAR NJE FALEMINDERIT ZYRTARE.. normale qe nuk e bom as per meshir e as per interes por thjesht sepse shpirti na e kerkoj ket gjo.. po kur e verteton qe Shqiptaret e KOSOVES si ne 1990 ashtu dhe shum e shum ne 1999 jan kto qe njoftem ateher mendoj qe zoti ju ndihmoft.. un jeten time e ti ate taten plako.. dhe kto Shqiptaret e Maqedonis vijn per pushime ne Shqipri 1 nat flejn ne nje Hotel e tjetren tek nje hotel tjeter.. dhe e bukra esht qe as nuk te pagujn.. nuk e kam iden po keni mentalitet shum me ndryshe se ne..

OROSHI

Primus registratum

Ashtu pra mer plak,trego iher anen melankolike tenden /pf/images/graemlins/laugh.gif,mos bo gjithmon "si i forte"! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

i_owu_u
ju na prite me duar hapur, ne ate e dime dhe nuk harrojme,

por mos harro se bashkombasit ne ''maqedoni''Iliride delnin ne kufi ti pritnin vllezrit dhe motrat tu benin konak.
dhe cunat e tyre i conin ne UCK te nxjerrin hakun per vatan,
populli eshte nje dhe unik,
por mos harro se politikanet tuaj para dhe pas lufte ,si qenet rrugac shkonin dhe vinin ne beograd

i_own_u

Primus registratum

Legjioni.. je ne vete ti mer..?

çar kerkoni nga politikanet ton ju..? ja pra ju dhan armet te bonit pak zhurm.. e u arrit qellimi i politikaneve Shqiptar mos harro se SHQIPERIA njifet si SHTET e nuk bohej ne fjal te futeshim ne luft me Serbin.. po ju skeni te ngop mir qe doni KONJAK, DJEM, ARM po shpitin sju a japim KJO LUFT U BO NE KOHEN E DUHUR se te ishte bo ne koh te ENVERIT DO ISHIM SHKRI SI KOMB.. SERBI TE SHTYP SI MORR MER ME ATE POTENC USHTRIE QE KA PAS E KA AKOMA.. kush jemi ne mer ? çar kujto ti se bohet lufta me çifteli e çifte ?

Legjionixx

Forumium maestatis

ta paskan pshtjell shkit me duket,
u paske frigen mer.

shqiptaret ne luften e fundit ne maqedoni,
u treguan shkive se kush eshte shqiptari, dhe sa i forte eshte shqiptari.Aleanca serbo maqedone nje fshat nuk ishte ne gjendje ta mirrte.
Ata menduan se e bejne si me lufeten e Kosoves.
Lufta e Kosoves ishte politike e jo lufte.

i_own_u

Primus registratum

ore Legjioni ta kam thon dhe her tjeter nese nga ne te dy ka nje SHQIPTAR 100% AI JAM UN.. ta thash iher un jam realist.. e verteta esht ajo e jo kto fshatra qe me permen ti.. rrini mer urt e jetoni ne qetsi se po ju jepen te gjitha te drejtat qe kerkoni, çkerkoni nga ne ju mer ? MAQEDONIA ESHT SHTET BYTHE DHE TE GJITH SHTETET ISH BASHKIMI SOVJETIK U NGRITEN E THAN TE SHKOJM TI SHTYPIM KALBESIRAT APO HARROVE TI..? çkerkoni nga SHQIPRIA JU..?

HE SHPREHU

Legjionixx

Forumium maestatis

une nuk te thashe qe nuk je shqiptare.

pas pamvarsise se Kosoves,maqedonine do e bejme copa copa,
sa per shtetet sllave,si thone pleqet te ne tash per tash rrnoft ''hinglizi''Anglia dhe amerikont,

nga shqipria ne duam,
do do te bisedojme pas disa vitesh .

i_own_u

Primus registratum

po re kerkoni ju se te gatshem jemi.. ate po bojm ne pritje te kerkesave jemi.. Legjioni ciao.

mostro

Putraku

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
"fajin e kane prinderit tane, te cilet e pranuan komunizmin me 1943-44...

[/ QUOTE ]
ke shume te drejte.jo vetem kaq por une do te shkoja akoma me larg.per mu fajin e ka dhe vet jezu krishti, ylli i te cilit nuk u arrit tu shikjote deri ne trojet tona.. /pf/images/graemlins/laugh.gif