Serbia le pas Shqiperine....

hawk

Primus registratum
Re: Serbia le pas Shqiperine....

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
 

dionizi

Primus registratum
Re: Serbia le pas Shqiperine....

Po ju them vetem nje gje qe ne vendet ish komuniste dhe ne vendet ballkanike qeverrisen ish komunistet te korruptuarit dhe njerzit e kishave e te xhamive dhe besimi ishqiptarve eshte paraja zoti per te gjith e gjith ekush per vete shqiptaret kan humbur ndjenjen e vete respektit dhe vete dukates dhe me te rendesishmen ndjenjen pateriotike me pak fjal jan bere te gjith hajduta
 
Top