Serbia le pas Shqiperine....

Serbia le pas Shqiperine....

Serbia le pas Shqiperine ne rrugen drejt BE-se!
E kuptoni tani se sa te trashe jemi?Se sa mbeturina ta administrates turko-osmane jemi?

Serbia>ka ba nje lufte shkaterruese per 10 vjet,u perball me sanksione,i iken te gjitha republikat nga te cilat vilte pasuri te shumta,Kosoves nuk i merr asgje ka shum vjet,dh prapseprape ekonomia e saj eshte me lart se e jona!
Legjislacioni i saj eshte me i kompletuar!

Le te hame mut te gjith se bashku! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

i_own_u

Primus registratum
Re: Serbia le pas Shqiperine....

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

shko pyt mamin si o me mir me t'q! beu apo baba e vllai

gjyshin mos ja permend te shkretes /pf/images/graemlins/laugh.gif

brojan

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

shko pyt mamin si o me mir me t'[ndaluar] beu apo baba, vllai gjyshin mos ja permend te shkretes /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

perseris edhe nji here se nuk ja vlen hic me diskutua me ju. duhet nji zerve i ri (renegat tosk) me e pastrue ate zone prej haleve. asht normale ci nji rrace e kompleksueme e me discernimentin morla te nji qeni te terbuem te munohet me ule cdo lloj diskutimi ne nivelin e tij. sikur te mos kiska frike se edhe me prezervativ celiku motra jote me trasmeton siden, do te thoja t'qisha motren. po nuk asht burrni me [ndaluar] nji labe. e kam ala nar men nji here ci per interes patologjik (si biologu ci studjon minin) qiva nji labe. derisa te des nuk harroj si bertiste "ua mami /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif" ...ah me lypi edhe 10 $ per autobuzin me tha.... /pf/images/graemlins/angel.gif

i_own_u

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ska qen labe mer pallosh ke qen n'onderr e nga urrejtja qe te kan shkly motren kan filluar inkube

(interes patalogjik) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif hapu moj tok hapu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Boby

Primus registratum

aha brojan paske dale nga ideologjia jote me kete veprim qe ke bere me laben...Po pse s'thu qe ta paska fut ajo ty,t'paska marr dhe 10$ hahahaaa

brojan

Primus registratum

:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ska qen labe mer pallosh ke qen n'onderr e nga urrejtja qe te kan shkly motren kan filluar inkube

(interes patalogjik) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif hapu moj tok hapu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

problemi yt si qen i zgjebosun ci je, asht se faktit i kunerpergjigjesh me demagogji. un te tham ci jeni rrace muti e kurvash, se gjysa e toponimeve tueja asht kurve e lesh, te tham se jeni trafikanta, vrases, e sex ofenders ne famolje ti han mut. or nuk te hy nkaptin se vetem nji mjerane e ul vedin me shkue me racen tuej? ose e perdhunuem. ik tashtifillo e mlidh hashashin se asht koha, stervit edhe motren tane per prostitute. /pf/images/graemlins/smash.gif

i_own_u

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif nejse,

ejj brojan... çar ke bo noi gjo te bukur per jeten ti...?

se ti e din opinionin tim personal qe kam per ty e me vjen shum keq per pasojat qe t'ka lon e kaluara...

brojan

Primus registratum

:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif nejse,

ejj brojan... çar ke bo noi gjo te bukur per jeten ti...?

se ti e din opinionin tim personal qe kam per ty e me vjen shum keq per pasojat qe t'ka lon e kaluara...

[/ QUOTE ]

po, 15 vjec me kan pushkatu baben komunistat, 16 jam arratis, kam maru shkollen ne states per elektronike, jam 36 vjec, i martuar,. me femije, ish ushtarak USMC dhe ja kam dedikua jeten teme luftes per momentin te heshtun kuner cdo gjaje tosk dhe te kuqe ne shqipni. naj her ci pytem, flas pak a shum si tashti.
punoj Bussines Project Manager per nji firme te madhe, vij shpesh ne shqipni, per pune apo per qef. ca kam ba te mire? ato ci ti mun ti anrrosh....por kurre ti realizosh sespe je shpritskllav. maksimumi te bahesh naj zyrtar parazit e servil...

brojan

Primus registratum

aha brojan paske dale nga ideologjia jote me kete veprim qe ke bere me laben...Po pse s'thu qe ta paska fut ajo ty,t'paska marr dhe 10$ hahahaaa

[/ QUOTE ]

sinqerisht ishte trape tipike labe. bante gjoja se ishte e turpshme e se nuk e merrte me goje. 90% e martesave ne toskni bahen kshtu me mashtrim, djali thote nji mije rrena, vajza ban sikur e ka per here te pare etj. thjesht un i perbuz labt, i urrej dhe bana sex vetem ne klithjet e funit te nergjegjes seme me e bine vedin se kta jane njerez. por deshtoi kurva. ah 10 dollare per nji te qeshun aq fantastike i meritonte edhe pse kishte ne USA mi 6 vjet, prap knaqej me 10 bucks. shit! /pf/images/graemlins/smash.gif

Boby

Primus registratum

ou qeke goxha burre ti...nga menyra se si shkruan mendoja se ishe ndonje adoleshent

i_own_u

Primus registratum

brojani... un jam shum mir me jeten ket e them me bindje e KAQ.

un s'njof as gejg e as tosk... i respektoj njerzit per ate qe jan, kudo dhe sido qofshin maroken, kinez, egjyptian etj

ti nese don te komunikojm normal komuniko normal pa ofendime koti se sja vlen

jemi ktu thjesht per argetim e asigjo me shum kshuqe kapi temat mir e pa replikuar me ofendime

po ket gjo e kupton tashi...?

brojan

Primus registratum

ou qeke goxha burre ti...nga menyra se si shkruan mendoja se ishe ndonje adoleshent

[/ QUOTE ]

menoj se nji njeri me kulture e un perjashtoj shqipnin e sotme prej kulturs, sheh at ci shkruhet e jo kush e ka shkrujet. masanej ajo tendenca me e gjykue tjetrin vete simas klisheve asht thjesht bizantinizmi juej.
Une per vedin jam proudly American me origjine Geg! e nuk provoj vetem perbuzje per ju gjoja intelektual ne forum. popull gjenetikisht morracak. dalim prape te teoria jeme e mivenosjes fallse te qytetnimeve....

brojan

Primus registratum

ather, un ne ket forum shtrova nji problem te cillin un mun ta vertetoj. diskriminimin e Gegnise prej Tosknise. mun te jem gabim? padyshim! Po te tham dy gjana, ne kryengritje te Deciqit ne 1911 kur per here te par u cue Flamuri, kan ken tpart e mij edhe gjyshi i babs masht vra aty! pra nuk vij prej arijve. e kur tpart e mir coshin at Flamur lexo pak Eqerem Vloren se ta thote ca bashin te part tu!
Po ashtu gjyshi jem mas Prek calit ne 1924 i nali turrin serbit.... po historiografia jote ka kohe me u marre me haxhi qamilin.

Athere un jam analist ushtarak. po jam nji menim puro profesional!!!! nqs nuk korrigjohet per 20 vjet ky diskriminim, ne shqipni do kesh nji lufte te tmerrshme veri jug dhe shkimjen perfunimtare te komit shqiptar. e kuj asht pergjegjsia tjeter pune.
Po citoj shokun tan, nigjoij tjeret para se te turresh si plana nkar!
te njiesha te miren djaloc!

brojan

Primus registratum

flisni ship mooooooooo ooooooooo /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

je fuckin fag!!!! arcobaleno dhe ti ci perqafon ni muskuloz. ka plase bythqimja sheshit /pf/images/graemlins/smash.gif

i_own_u

Primus registratum

brojan... un ket diskriminim qe e thua ti e shikoj kto vitet e fundit po jo se esht reale po thjesht me lind pytja pse ndjeheni viktima ç'far diskriminimi e ke llafin

si, ku, s'kuptoj kto fjal i lexoj kudo ne forum nga ju po ne realitet ku e shikon ti ?

brojan

Primus registratum

brojan... un ket diskriminim qe e thua ti e shikoj kto vitet e fundit po jo se esht reale po thjesht me lind pytja pse ndjeheni viktima ç'far diskriminimi e ke llafin

si, ku, s'kuptoj kto fjal i lexoj kudo ne forum nga ju po ne realitet ku e shikon ti ?

[/ QUOTE ]

don me diskutue seriozisht????? je pak kontradiktor, njiher thue e shikoj diskriminimin e masanej jo se asht reale...

VoGeLuShI

Primus registratum

flisni ship mooooooooo ooooooooo /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

je fuckin fag!!!! arcobaleno dhe ti ci perqafon ni muskuloz. ka plase bythqimja sheshit /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

ca ke je xheloz eeeeeeee /pf/images/graemlins/grin.gif

Boby

Primus registratum

[/ QUOTE ]

menoj se nji njeri me kulture e un perjashtoj shqipnin e sotme prej kulturs, sheh at ci shkruhet e jo kush e ka shkrujet. masanej ajo tendenca me e gjykue tjetrin vete simas klisheve asht thjesht bizantinizmi juej.
Une per vedin jam proudly American me origjine Geg! e nuk provoj vetem perbuzje per ju gjoja intelektual ne forum. popull gjenetikisht morracak. dalim prape te teoria jeme e mivenosjes fallse te qytetnimeve....

[/ QUOTE ]

Ne rradhe te pare do te te lusja mos flisje me mua sic e ke nis me te tjeret.po te lexosh pergjigjet e mia sdo gjesh asnje ofendim ndaj teje...

Te dalim te pjesa njerezore e pergjigjes tende.Une deri tani kam pare ate qe ke shkruar ti dhe jo se kush je ti,ndonese portretin qe me japin shkrimet e tua.Lexo dhe nje here shkrimin tim te meparshem "nga menyra se si shkruan mendoja se ishe ndonje adoleshent"

jimmy84

Primus registratum

Eh mer brojan, une te kuptoj mer, po keshtu eshte kur nuk ka shtet. Te kishte shtet do rregullohej edhe kjo pune. Nje te te martuar ty me ndonje ari te murrme ne p. te arushes dhe bije rehat ti, ariu dhe ne. Nejse,se nuk je as i pari as i fundit qe Natyra i ka falur dy prapanica. Nje poshte dhe nje siper kurrizit.