Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] ta spiegon lala ty se ca me ka ndodh
ka ndodhe qe kam pase muhabet me nje goce qe me merrte ne telefon cdo dite nga jasht duke fole nga nje ore duke me thene te dashuroj erdhi ne shqiperi apastafat per mua me takoj me tha dhe nder sy te dashuroj ate dite iku ne shkoder dhe me harroj ja ca me ka ndodh problemi ishte qe une e desha me ter mend kjo qe e forta e historise nejse mend per tjeter her te thopte femra te dashuroj pastaj ben gjojas sikur ste njef me thuaj ti tani se ca lloj femre eshte ajo ??? shnet e pare ceyahhhhhhhhhh kjo eshte pergjigjas e dashurise ne chat sa per dijeni sepse te thashe nuk e din fare se ca personi eshte vetem kur e kam marre vesh mbrapa se ca ishte ajo gjithsesi une jam krenar se e kam bere me ardhe nga larg per mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhhhhhhh later people [/qb]
Hahahahah shum qesharake e?
Nje her thot se kam ra n`dashuri me te edhe e kam dasht me gjithe mend,edhe masanej kur i ka ik se nuk e ka dasht edhe nuk e ka pelqy tesh thot ka ken kur...?nejse ky asht mendimi i kti rrezikur.
Me qe paska ken kur... ajo si ka mundesi qe edhe ti paske ra n`dashni me nje kur.. mar apo ky asht nje justifikim?
Edhe nje gja tjeter, nuk ma merr mendja se ke pas nevoj me e shkru ktu se ma merr mendja se shumica e ken dit se ca tka ndodh e se si ka ken puna por nejse spo me duhet gja mu me fol shum.