Sa zgjat nje dashuri ne chat?

alma-milano

Primus registratum
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Fillimisht postuar nga stellina_sister:
[qb] une mendoj se s'mund te lind dashuria ne chat por mund te linde diçka qe te çon tek dashuria..me pak fjale jam dakord me fjalet e motres stellina /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup:

no_way_TuTo

Primus registratum

T ethem te drejten mua dshuria e chatit me duket anormale. Ska kuptim. Nqs se e njoh ate personin tjeter jashte chatit , e njoh ne jeten reale masanej diskutohet puna.

Por dashuri vetem ne Chat , zgjat aq kohe sa ti hyn ne internet :smash:

luani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb]
Fillimisht postuar nga stellina_sister:
[qb] une mendoj se s'mund te lind dashuria ne chat por mund te linde diçka qe te çon tek dashuria..me pak fjale jam dakord me fjalet e motres stellina /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup: [/qb]
Ajo eshte e vertet ska dashuri ne chat chati eshte thjeshte nje mjet per te kaluar kohen ska te beje fare me dashurine ,prsh shume nga ne te gjithe genjejne per menyren se si ti hyjne ne qef nje vajze apo nje djali ,po them dhe nje here mos tju genjej mendja qe te bini ne dashuri ,se do te dini cfare ka ndollur ketu ne londer njri qe ishte dashurua ne chat e kishte vra ate te dashuren qe kishte xane se nuk i kishte dalur ashtu si i kishte thane ajo . /pf/images/graemlins/tongue.gif

DJ-Mondi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodrane 19:
[qb]
Fillimisht postuar nga DJ-Mondi:
[qb] Hi grupa e grupe.
Ababababa ky asht kulmi mar ne chat po lindin f`mi e lene ma dashuri! :rockband: [/qb]
hahhahaha
lol d j mondi.po kush asht tu lind mar femi ti a.e sna thu me ta uru :smash: [/qb]
Me fal shkodranja 19 se pak me vones, por ma mir von se kurr.Tesh asht ba me e qu urshtar loool.

beshbossi

Primus registratum

dashuri???????ne chat??????
per mendimin tem ba me e mate del me shenje negative!!!

DJ-Mondi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] ta spiegon lala ty se ca me ka ndodh
ka ndodhe qe kam pase muhabet me nje goce qe me merrte ne telefon cdo dite nga jasht duke fole nga nje ore duke me thene te dashuroj erdhi ne shqiperi apastafat per mua me takoj me tha dhe nder sy te dashuroj ate dite iku ne shkoder dhe me harroj ja ca me ka ndodh problemi ishte qe une e desha me ter mend kjo qe e forta e historise nejse mend per tjeter her te thopte femra te dashuroj pastaj ben gjojas sikur ste njef me thuaj ti tani se ca lloj femre eshte ajo ??? shnet e pare ceyahhhhhhhhhh kjo eshte pergjigjas e dashurise ne chat sa per dijeni sepse te thashe nuk e din fare se ca personi eshte vetem kur e kam marre vesh mbrapa se ca ishte ajo gjithsesi une jam krenar se e kam bere me ardhe nga larg per mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhhhhhhh later people [/qb]
Hahahahah shum qesharake e?
Nje her thot se kam ra n`dashuri me te edhe e kam dasht me gjithe mend,edhe masanej kur i ka ik se nuk e ka dasht edhe nuk e ka pelqy tesh thot ka ken kur...?nejse ky asht mendimi i kti rrezikur.
Me qe paska ken kur... ajo si ka mundesi qe edhe ti paske ra n`dashni me nje kur.. mar apo ky asht nje justifikim?
Edhe nje gja tjeter, nuk ma merr mendja se ke pas nevoj me e shkru ktu se ma merr mendja se shumica e ken dit se ca tka ndodh e se si ka ken puna por nejse spo me duhet gja mu me fol shum.

Buzet_Si_QErShi

Primus registratum

hello all

Une besoj qe dashurija mund te lind ne chat e mund te zgjas per shum koh.

Madje po te ishit te sinqert ne dashuri mund te zgjas per jet. /pf/images/graemlins/smile.gif

Tanja

Primus registratum

opss...ight,,, :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

helibak mucogllava

Primus registratum

hera e par qe gjej njeres qe thon dashuria lind dhe zgjat en chat e ju keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps:jo per gje po ter ata qe rin ter diten en chat e çA nuk thon ne forume te ter thon sk amundesi se pse se kuptoj une :confused:
EMy^ po te jap nje puthje ty se nga ty e gjeta kete tem :kiss:

DJ-Mondi

Primus registratum

Un nuk arri ti kuptoj k`to tema per dashurin ne chat?
Dashurija ne chat eshte njesoj me dashurit e tjara?me dashurin me shkusin,me shkollen etj.

DJ-Mondi

Primus registratum

Me falni se harrova,po pres edhe nje pergjigje nga HIGHLANDER qe ka edhe eksperjence?

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Sigurisht qe zgjat. U be me se 2 vjet qe jam njohur me Andrean dhe akoma vazhdojme. Pluse qe cdo nate bisedojme ne telefon derin e 3 te mengjesit nganjeher. :wub:

Tanja

Primus registratum

goood luck guys /pf/images/graemlins/tongue.gif ...uuu dy vjet sjan tuj nejt ne jeten reale..ju ne chat e tel /pf/images/graemlins/tongue.gif waw :thumbsup:

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Buzet_Si_QErShi:
[qb] hello all

Une besoj qe dashurija mund te lind ne chat e mund te zgjas per shum koh.

Madje po te ishit te sinqert ne dashuri mund te zgjas per jet. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dashuria ne chat zgjat zakonisht 2-3 muaj , pikerisht per faktin se ato 2-3 muaj enderron me sy hapur dhe fluturon me presh ... e dini vete ate thenien , po pas shume e shume neteve duke perqafuar jastikun ne vend te atij robit qe ke njohur ke chati , e duke dale me shoqeri qe te gjithe kane boyfriends/girlfriends dhe ti ndihesh e lene menjane , duke pare qe çunat te vine nga pas por ti preferon te verbosh syte para nje ekrani duke imagjinuar veten perkrah nje njeriu qe akoma nuk e di as se c'surrat ka ... domethene kur te shofesh realitetin ne sy do thuash qe nje dashuri ne chat nuk eshte vetem se iluzion e humbje kohe , dhe pastaaaaaj fillon e shikon rreth e qark noj rob REAL .
/pf/images/graemlins/wink.gif