Sa zgjat nje dashuri ne chat?

ROZAFA

Primus registratum
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

DASHURIA NE CHAT SIPAS MENDIMIT AS QE NUK MUND TE QUHET ME FJALEN DASHURI...POR THJESHT KURESHTJE!
PRANDJ NUK MUND TE DASHUROSH NJE NJERI QE NUK EGZISTON!

paralele

Primus registratum

aq sa jua ka qejfi mi goc /pf/images/graemlins/smile.gif

se dija una qe paska dhe dashuri ne chat mjere atij qe i bie e se ka te prekshme se krijon iluzione kot :wink: :thumbsup:

samanta

Primus registratum

dashuria ne chat ekziston aq kohe sa je duke chatur,pra e imagjinoni vete se sa vlere ka

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] "dashuria" ne chat ekziston aq kohe sa je duke chatur,pra e imagjinoni vete se sa vlere ka [/qb]
ti a futesh en chat mi se kam par ca me kete nick samanta?

samanta

Primus registratum

Jo, jo ka te pakten 6 muaj qe s'kam hyre edhe ate kam mangut :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Jo, jo ka te pakten 6 muaj qe s'kam hyre edhe ate kam mangut :tipsy: [/qb]
pse meeeeeeeeeeeeeeee me zhgenjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina_sister

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROZAFA:
[qb] DASHURIA NE CHAT SIPAS MENDIMIT AS QE NUK MUND TE QUHET ME FJALEN DASHURI...POR THJESHT KURESHTJE!
PRANDJ NUK MUND TE DASHUROSH NJE NJERI QE NUK EGZISTON! [/qb]
jam plotsisht dakord me ty :thumbsup:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROZAFA:
[qb] DASHURIA NE CHAT SIPAS MENDIMIT AS QE NUK MUND TE QUHET ME FJALEN DASHURI...POR THJESHT KURESHTJE!
PRANDJ NUK MUND TE DASHUROSH NJE NJERI QE NUK EGZISTON! [/qb]
ai person ekziston vetem se se njef dhe se ke pare akoma ne sy sa per dashurin ne chat jam dakort me ty dashuria ne chat eshte nje genjeshter sepse chati eshte virtual dhe jeta eshte komplet ndrysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

A

Adami

Guest

No koment /pf/images/graemlins/smile.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] [/qb]
ai person ekziston vetem se se njef dhe se ke pare akoma ne sy sa per dashurin ne chat jam dakort me ty dashuria ne chat eshte nje genjeshter sepse chati eshte virtual dhe jeta eshte komplet ndrysh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

eshte njesoj si Shqipetaret qe jane jashtetit dhe kthehen ne Shqiperi. Me vjen inta, sepse ketej bejne jete qensh dhe kur vijne ne Shqiperi per pushime shkojne nja 3-4 dite me perpara dhe blejne rrobe. Nuk jane vetja e tyre...

O lal vishu dhe sillu ashtu si je perhere... /pf/images/graemlins/wink.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] [/qb]
ai person ekziston vetem se se njef dhe se ke pare akoma ne sy sa per dashurin ne chat jam dakort me ty dashuria ne chat eshte nje genjeshter sepse chati eshte virtual dhe jeta eshte komplet ndrysh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eshte njesoj si Shqipetaret qe jane jashtetit dhe kthehen ne Shqiperi. Me vjen inta, sepse ketej bejne jete qensh dhe kur vijne ne Shqiperi per pushime shkojne nja 3-4 dite me perpara dhe blejne rrobe. Nuk jane vetja e tyre...

O lal vishu dhe sillu ashtu si je perhere... /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB][/QUOTE]
Thuaj si disa shqiptare se as ti nuk je i huaj,pastaj pyll pa derra s'ka :shrug:

Princesha

Primus registratum

O DJ-Mondi a te ka ardh ala djali prej ushtrijet?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTINO

Primus registratum

ahha emy^ paske ra ne hall maj naq , dhe ne na vure ne siklet .. po te pegjigjem me dy fjale (fjalt e teperta jane fukaradhek-thoshet njeni) UNE BESOJ TE DASHURIA NE CHAT ............ /pf/images/graemlins/smile.gif

Tanja

Primus registratum

lol altin ne hall skam ra un:): /pf/images/graemlins/smile.gif

ok beson...!!! goood luck

kur vjen per te dashuria.. hmmm mund ta qush simpati..jo dashuri

ALTINO

Primus registratum

:wave: KE TE DREJT MAJ NAQ .. NE DISA RASTE NJERIU BI NE DSHURI ME DIKE NE CHAT .. PSE MUND TE THUSH TI ?? SEPSE AI ME TE CILIN PO CHAT SHPREH VETVETEN , SHPREH NATYREN E TIJ ME PAK FJALE ESHTE VETVETJA PO HILE OSE ZBUKURIM DHE TI BIESH NE DASSHURI ME TE ESHTE SHUME E LEHTE E E REALIZUSHME .. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tanja

Primus registratum

pa e ditur se nqf se ky njeri po rran apo thot te verteten...

psh cfar te shtyn ty me besu nje gja te tille