Sa zgjat nje dashuri ne chat?

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Nji dashni n'chat?! Nuk e kam provu por them se po s'rrodhi do pikoj e po s'pikoj... n'fun t'funit asht vetem n'chat kja dashni e po su transferu n'rreale asht e destinume me maru apo jo!!!

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROZAFA:
[qb] DASHURIA NE CHAT SIPAS MENDIMIT AS QE NUK MUND TE QUHET ME FJALEN DASHURI...POR THJESHT KURESHTJE!
PRANDJ NUK MUND TE DASHUROSH NJE NJERI QE NUK EGZISTON! [/qb]
ai person ekziston vetem se se njef dhe se ke pare akoma ne sy sa per dashurin ne chat jam dakort me ty dashuria ne chat eshte nje genjeshter sepse chati eshte virtual dhe jeta eshte komplet ndrysh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehhhhhhhhhhhh eksperienca!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Nji dashni n'chat?! Nuk e kam provu por them se po s'rrodhi do pikoj e po s'pikoj... n'fun t'funit asht vetem n'chat kja dashni e po su transferu n'rreale asht e destinume me maru apo jo!!! [/qb]
Sa me shume transformime ne reale te kemi, aq me shume gezon mileti e aq me shume aheng kena. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

il_diorno

Primus registratum

per ç fare dashurie bahet fjale akoma nuk e kam kuptuar.! /pf/images/graemlins/smile.gif :wub:

kris[t]i

Primus registratum

Dashuri me chat!!!!
Nuk e besoj..Per mua eshte e pamundur te biesh ne dashuuri ne chat me nje person qe nuk e njeh edhe nuk e ke pare asnjeher por ka pas raste qe njjerezit ene jane dashuruar nepermjet "CHATIT" :wub: :rockband:
Ciao

Tanja

Primus registratum

SIMPATIIIII O NJEREZ SIMPATI.... MOS E NGATERRONI DASHURIN ME SIMPATIN SI KEKUN ME BYREKUN.....

Guest

U dashuruan marrezisht ne chat,
u puthen marrezisht kur u takuan,
sa u iku marrezia perfundoi dhe dashuria.
Pra pergjigjia e pyetjes (Sa gjat dashuria ne chat?) do dilte po te gjenim sa zgjat marrezia?

:shrug: :wave:

fatjon trifoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[QB] U dashuruan marrezisht ne chat,
Pra pergjigjia e pyetjes (Sa gjat dashuria ne chat?) do dilte po te gjenim sa zgjat marrezia?

ej fantazi do te doja te beja nje oferte: PO PATE DESHIRE MUND TE MARROSEMI BASHKE !?

Guest

Fillimisht postuar nga NJESHI:
[qb]
Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[QB] U dashuruan marrezisht ne <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=chat&v=56">chat</a>,

ej fantazi do te doja te beja nje oferte: PO PATE DESHIRE MUND TE MARROSEMI BASHKE !? [/qb]
Po! Pse jo?? E bejme ne experimentin e pare!
Veme nje ore me zile dhe e shohim, sa do te na zgjase..mbase hyjme ne histori per kohzgjatjen me te shkurter
:tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

fatjon trifoni

Primus registratum

po te veme ore me zile do te thote qe te vendosim me perpara kohezgjatjen. gjithsesi une jam dakord fillojme nje here e shohim pastaj. kalo ne mesazhe private...

acid

Forumium praecox

pershendetje te gjitheve !!
NJE DASHURI NE CHAT ZGJAT NGA /JOIN DERI NE /QUIT
Mos u merrni me dashurira e prralla ne chat o cuna dashuria eshte nje nder ndjejat me te bukura qe Zoti i ka fal robit dhe kjo gjindet vetem ne /join #real-life . Kalofshi bukur dhe shnet e pare.

100%SHKODRANE

Primus registratum

kjo edhe mund te varet nga personat se me sa serjozitet e merrin ata kyt lidhje,por edhe ne kyt rast ka shume rreziqe qe ne jeten reale te dali nje njeri tjater nga aj qe ke pas mbas ekranit.Pra kjo lloj njofteje eshte vetem per te futur ty ne koke plot endrra deri kur nje dite te zgjohesh dhe te duket realiteti shume i hillur.Ngaqe ate perqindje qe ju e kaloni ne tchat me njeri tjetrin mundoheni qe te jepni vetem anen tuaj posive per ti pelqyer njeri tjatrit,kurse ne qofte se jeni te sinqert nga fillimi duke e zbuluar personalitetin tuaj nga ana e cilesive apo dhe e difekteve kjo edhe mund te punoje.Por gjithesesi une jam shume septike me kto lloj metodash sepse ndonjehere as ne jete te vertete nuk mund ta njohesh nje person jo me ne tchat.

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I00%SHKODRANE:
[qb] kjo edhe mund te varet nga personat se me sa serjozitet e merrin ata kyt lidhje,por edhe ne kyt rast ka shume rreziqe qe ne jeten reale te dali nje njeri tjater nga aj qe ke pas mbas ekranit.Pra kjo lloj njofteje eshte vetem per te futur ty ne koke plot endrra deri kur nje dite te zgjohesh dhe te duket realiteti shume i hillur.Ngaqe ate perqindje qe ju e kaloni ne tchat me njeri tjetrin mundoheni qe te jepni vetem anen tuaj posive per ti pelqyer njeri tjatrit,kurse ne qofte se jeni te sinqert nga fillimi duke e zbuluar personalitetin tuaj nga ana e cilesive apo dhe e difekteve kjo edhe mund te punoje.Por gjithesesi une jam shume septike me kto lloj metodash sepse ndonjehere as ne jete te vertete nuk mund ta njohesh nje person jo me ne tchat. [/qb]
plotsisht dakort me cfar ke shkru ma siper, tyj e pa n'kand veshtrimin q1 Na nuk njofim vedin plotsisht, e lene mandej t'tjert... n'chat nuk egziston Dashnija!