Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Tanja

Primus registratum
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

hummm paska shku larg tema se kam pa ka her /pf/images/graemlins/smile.gif nejse so shkoi dasma ?

Marisa

Primus registratum

dashuria ne chat nuk mundet te ekzistoj e para punes. jo qe nuk e di si duket personi por nuk e di se cfar thote jane genjeshtra apo te verteta, smundesh ti besosh gje. e dyta nuk perfiton asgje sepse nuk eshte dicka reale (flasim per dashuri te vertet)...ska mundsi si te sgjasi :tipsy:

peaceee /pf/images/graemlins/smile.gif

stellina

Primus registratum

mund te lindin nje simpati ne chat,nje takim ne real,pastaj shum takime te tjera,derisa lind dashuria...e noshta zgjat edhe tan jeten,pse jo?

Por ne chat,nuk lind kurr dashni e vertete,eshte thjesht kuriozitet me njoft dike me mire.

Raptor

Primus registratum

Jam dakort me sipershkrusen. /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

shume lezet kane temat ketu tek shkodra.

nashi une them, eshte SEKSI qe e pengon lindjen e dashurise spontane ne chat. ne kur shkruajm ne virtual imagjinojme tjetrin si eshte fizikisht, çfare moshe ka, gjendje sociale, pamje fizike, te kaluare (kryesore kjo), e plot te tjera. e pikerisht keto menime te turbllta na pengojne te dashurojme çiltersisht si femijet.

sepse me thone te drejten sado i zgjuar ose shpirtmire (si kazimodo), nje rob te shemtut nuk mund ta puthim dot, apo jo?

ndryshe une s'shoh aresye pse te mos linde dashnia.

nashti imagjinoni nje sakat, i paafte seksualisht, si thoni ju a ka nevoje per chat a jo, dhe ne qofte se po çfare llojit nevoje eshte. pervete them dashni.

po sa zgjat, per nje sakat tere jeten, per nje normal varet.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

edhe une dakort jam me stellinen por kurr mos te shprehet dashuria ne chat sepse genjen edhe se ne ate moment mund ta provoje me te vertete ate qe thote sepse si dihet te del personi ne llaf ne real komplet ndrysh se sic e ke menduar ME BESONI
FLAS NGA EKSPERIENCA PERSONALE /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Po mir mor Highlanders ca te ka ndodh ty se po thu qe qenke edhe viktime e dashurise ne chat, ca te kan premtu vajzat qe nuk te ka dal njashtu si ke mendu ti?

Megjithese jam dakort qe dashuri ne chat nuk mund te quhet, sepse duhet ta shohesh njeriun direkt, jo ashtu me fol kodra mas bregut /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Primus registratum

ta spiegon lala ty se ca me ka ndodh
ka ndodhe qe kam pase muhabet me nje goce qe me merrte ne telefon cdo dite nga jasht duke fole nga nje ore duke me thene te dashuroj erdhi ne shqiperi apastafat per mua me takoj me tha dhe nder sy te dashuroj ate dite iku ne shkoder dhe me harroj ja ca me ka ndodh problemi ishte qe une e desha me ter mend kjo qe e forta e historise nejse mend per tjeter her te thopte femra te dashuroj pastaj ben gjojas sikur ste njef me thuaj ti tani se ca lloj femre eshte ajo ??? shnet e pare ceyahhhhhhhhhh kjo eshte pergjigjas e dashurise ne chat sa per dijeni sepse te thashe nuk e din fare se ca personi eshte vetem kur e kam marre vesh mbrapa se ca ishte ajo gjithsesi une jam krenar se e kam bere me ardhe nga larg per mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhhhhhhh later people

TEDI

Valoris scriptorum

Po pse s thua ti more qe qenke njesh . po sikur ajo vasha mer tite kete ardhur per dike Tjeter ose per qejf t vet . Si i bohet ktij muhabeti ...

Primus registratum

tedi degjo mer pallange ka gjithfar lloj speciesh e kur them qe ka ardhe per mua e them dhe pik dse ashtu eshte nejse sdo rri tani te hap jeten time private ne forum aman /pf/images/graemlins/tongue.gif mos fol kur sdin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Po si ka mundesi qe te thonte se te donte, biles erdhi edhe per ty ne shqipni, si ka mundesi qe te la ashtu pa asnje arsye, se kuptoj :confused:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Po si ka mundesi qe te thonte se te donte, biles erdhi edhe per ty ne shqipni, si ka mundesi qe te la ashtu pa asnje arsye, se kuptoj :confused: [/qb]
se nuk egsiston amore me fije telefoni!!!!!!!

Tanja

Primus registratum

Well...nuk e pranoj qe dashuria eksiston ne chat por as nuk e mohoj... ja nje shembull

nje djal ktu e njof shum mire njofi nje vajz ne gjermani (te dy jan maqedonas por ky djali me origjine shqiptare) nejse.. ka nej vit qe flasin edhe ky para 1 muaji vendosi te iki ne gjermani ta takoj edhe pse?
ai me siguri e donte se po mos ta kishte dashte sdo ti kishte plas atij per te...e dyta e ka pa qe ka nje seriozitet mes tyre..edhe e treta iku e takoj ate vajzen ndejti 1 muj me te edhe tash qan ajo vajza se smund te rrin pa te edhe asht tuj ardhe ktu ne usa ne shkurt edhe e kan vendos me u feju sa te marojen shkollen pasi te dy jan ne universitet edhe do e mbarojne shpejt vertet tko e duan njeri tjetetrin i dhan shpresa njeri tjetrit edhe..ndoshta do vdesin bashk (nuk i dihet) por kam fjalen qe edhe mund te eksistoj

eduart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] ta spiegon lala ty se ca me ka ndodh
ka ndodhe qe kam pase muhabet me nje goce qe me merrte ne telefon cdo dite nga jasht duke fole nga nje ore duke me thene te dashuroj erdhi ne shqiperi apastafat per mua me takoj me tha dhe nder sy te dashuroj ate dite iku ne shkoder dhe me harroj ja ca me ka ndodh problemi ishte qe une e desha me ter mend kjo qe e forta e historise nejse mend per tjeter her te thopte femra te dashuroj pastaj ben gjojas sikur ste njef me thuaj ti tani se ca lloj femre eshte ajo ??? shnet e pare ceyahhhhhhhhhh kjo eshte pergjigjas e dashurise ne chat sa per dijeni sepse te thashe nuk e din fare se ca personi eshte vetem kur e kam marre vesh mbrapa se ca ishte ajo gjithsesi une jam krenar se e kam bere me ardhe nga larg per mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhhhhhhh later people [/qb]
HIGHLANDERSS mendoj qe e di kush eshte ajo vajza por megjithate ka qene nje ,,,,,, e din veti se ku e kam fjalen dhe mos e permend ma ate /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Po si ka mundesi qe te thonte se te donte, biles erdhi edhe per ty ne shqipni, si ka mundesi qe te la ashtu pa asnje arsye, se kuptoj :confused: [/qb]
se nuk egsiston amore me fije telefoni!!!!!!! [/qb]
Po jo moj, se ajo ia kishte then vet qe e don, dmth jo vetem nepermjet telefonit :shrug:

Primus registratum

ROZALINA
lal ajo kishte probleme shume te medhaja psiqike se tani von e kam mare vesh se ca i ka ndodh me verte dhe tani me dhimset nejse aj oeshte kur*** po pa vetdijen e sak vuajtjen qe ka kaluar e ka kap keq si kuptim me vertet qe me vjen keq per ate goce gjith ajo me shku dam kot /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Tanja

Primus registratum

aman mor high vec fyemje mos perdor /pf/images/graemlins/smile.gif :goofy: :smash:

Primus registratum

LULKUQJA une sofendoj njeri them realitetin asgje me shume asgje me pak lexoje mire ca thashe ok lal hajt te keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina_sister

Primus registratum

une mendoj se s'mund te lind dashuria ne chat por mund te linde diçka qe te çon tek dashuria..me pak fjale jam dakord me fjalet e motres stellina /pf/images/graemlins/wink.gif