Sa te dashur/a keni patur ne jeten tuaj?

Anana

Primus registratum
Re: Sa te dashur/a keni patur ne jeten tuaj?

Ndahen prioritetet me duket. Ne fakt po ta vesh re studentet ndahen me shpesh para sezonit. Une kam pare ca raste kshu.

Daniel H

Primus registratum

Ku e bere kete studim ti "Kendej" apo "Andej"? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Preferoj te them qe lidhja me e gjate ka qene 3 vjet.Per momentin kam nje dashuri prej 8 muajsh

S6T6N6

Forumium maestatis

ndonjehere gjerat nuk na vijne ashtu sic duam apo jo sintetik /pf/images/graemlins/wink.gif megjithate sot per sot kam arritur ne ate qe do preferoje dhe ti...kam vetem nje te dashur, dhe shume dashuri qe me jep ajo :wave:

ana karenina

Primus registratum

Per cfare sherbejne statistikat e kesaj temes? :rolleyes: Me ngjan me ate mini-dhomen ku rrefehen mekatet ne kishe, me dritaren e vockel e priftin ne anen tjeter. Vetem se ketu dritarja eshte per marshalla edhe prifti ka marre trajtat e njerezimit mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

lere priftin ti po trego sa dashnor ke pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Sintetik djali, shyqyr qe kemi Mondin qe na ka mesu llojet e dashurive dhe llojet e monedhave e ti thua ta lej rehat...jooo nuk e lej. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Satana, sa i mire je bere mor aman. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te mire te beka dashurrrria pra, jo dashnoret. /pf/images/graemlins/wink.gif

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnNA_S.Th.:
[qb] Kujt t'ia tregoj? [/qb]
Sikur te them tregoma mua, cfare pergjigje marre? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey Joe

Primus registratum

Shume SEKES , ja kom humb numrin femrave qe kom bo SEKES , dashnore 3 cope , dashni excessive shume pak , dashni intelektuale shume , passion rralle .

TEDI

Valoris scriptorum

ASnji . KOm qen cun i nershem dhe jom ala . Derisa t Martohem do jem vetem per ate ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif O Tedo ,ti qenke si puna ime ,po une e kam gjet ate njonin ,ishalla po e gje dhe ti.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Se nuk i lexova ato me pare .. :rolleyes: ,e po na fusin ndonje te shame.. /pf/images/graemlins/laugh.gif jemi n'rregull ne..? :devil:

ere

Primus registratum

jo shume te dashur por 1 dashuri