ndonjehere gjerat nuk na vijne ashtu sic duam apo jo sintetik /pf/images/graemlins/wink.gif megjithate sot per sot kam arritur ne ate qe do preferoje dhe ti...kam vetem nje te dashur, dhe shume dashuri qe me jep ajo :wave:
Per cfare sherbejne statistikat e kesaj temes? Me ngjan me ate mini-dhomen ku rrefehen mekatet ne kishe, me dritaren e vockel e priftin ne anen tjeter. Vetem se ketu dritarja eshte per marshalla edhe prifti ka marre trajtat e njerezimit mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sintetik djali, shyqyr qe kemi Mondin qe na ka mesu llojet e dashurive dhe llojet e monedhave e ti thua ta lej rehat...jooo nuk e lej. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Satana, sa i mire je bere mor aman. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te mire te beka dashurrrria pra, jo dashnoret. /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif O Tedo ,ti qenke si puna ime ,po une e kam gjet ate njonin ,ishalla po e gje dhe ti.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Se nuk i lexova ato me pare .. ,e po na fusin ndonje te shame.. /pf/images/graemlins/laugh.gif jemi n'rregull ne..? :devil:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.