Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tu
Ehh Keq puna eeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
Une kam nje shprehje qe jua them shokeve dhe atyre qe njof: <span style="color: #3366FF">Te lutem pa Numra ( nr e dashnoreve, birrave te pime, etj etj pra urrej numrat , pelqej veprimin </span> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif).
Madhesia e Penisit te meshkujve ka avantazhet dhe disavantazhet e tij.
Avantashet mund te kenaqesh Gra ne moshe ( 40-50 Vjec) qe jane shume shume shume te thellaaaaaaaaaaa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif dhe vetem nje penis i madh mund ti kenaqe.
Nuk del dot me patallon te shkurtra , shtepi/plazh se ske ku co zorren.
Nejse mesa kam lexuar <span style="color: #FF6666">Shqiptaret kane mesataren me te larte ne Europe </span>ndaj femrat Shqiptare te mos qahen per CM /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
<span style="color: #33CC00">Ka nje problem tjeter me madhor , sesa te shtrojme kete pyetje.
A i kenaqim ne keto femra ?!!
A tregohemi aq xhentil sa te kenaqim dhe partneren ?!
Dhe per mendimin tim Ne Meshkujt jemi Egoiste ne Seks.</span>te cajme koken deri sa te na e jepni dhe "lagena" vete dhe s'ju kenaqim , po fus dhe veten dhe shumicen ne kete mes.
Ka mure te pakaluara akoma ne komunikim femer-mashkull ne nje raport seksual , askush nuk pyet per kenaqsine e tjetrit,ka turp midis tyre dhe pse jane pa breke.
Per ta mbyllur Numrat nuk tregojne Kenaqesi- menyra e te berit seks ka/sjell Kenaqesi tek partnerja.
Dhe dicka te dali nje femer ketu ta thote sa Cm e do /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif