: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

Sirena

Primus registratum
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tu

ahhh...ate e kam vene t'iu jap zemer njerezve qe te mos dorezohen kollaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Sirena

Primus registratum

Regele...presupozohet qe pika 5 te jete per te gjithe meshkujt...sepseeeee po nuk funksionoi atje lart, nuk funksionon atje poshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

olololol

Primus registratum

Ehh Keq puna eeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

Une kam nje shprehje qe jua them shokeve dhe atyre qe njof: <span style="color: #3366FF">Te lutem pa Numra ( nr e dashnoreve, birrave te pime, etj etj pra urrej numrat , pelqej veprimin </span> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif).

Madhesia e Penisit te meshkujve ka avantazhet dhe disavantazhet e tij.
Avantashet mund te kenaqesh Gra ne moshe ( 40-50 Vjec) qe jane shume shume shume te thellaaaaaaaaaaa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif dhe vetem nje penis i madh mund ti kenaqe.
Nuk del dot me patallon te shkurtra , shtepi/plazh se ske ku co zorren.

Nejse mesa kam lexuar <span style="color: #FF6666">Shqiptaret kane mesataren me te larte ne Europe </span>ndaj femrat Shqiptare te mos qahen per CM /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

<span style="color: #33CC00">Ka nje problem tjeter me madhor , sesa te shtrojme kete pyetje.
A i kenaqim ne keto femra ?!!
A tregohemi aq xhentil sa te kenaqim dhe partneren ?!

Dhe per mendimin tim Ne Meshkujt jemi Egoiste ne Seks.</span>te cajme koken deri sa te na e jepni dhe "lagena" vete dhe s'ju kenaqim , po fus dhe veten dhe shumicen ne kete mes.
Ka mure te pakaluara akoma ne komunikim femer-mashkull ne nje raport seksual , askush nuk pyet per kenaqsine e tjetrit,ka turp midis tyre dhe pse jane pa breke.

Per ta mbyllur Numrat nuk tregojne Kenaqesi- menyra e te berit seks ka/sjell Kenaqesi tek partnerja.

Dhe dicka te dali nje femer ketu ta thote sa Cm e do /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Hellena

Primus registratum

qyqa qyqa ca muabetesh qe bani dhe ju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Nuk ka renci sa e ka ai po sa e ka ajo .. kapish ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...
Re: sa rendesi ka...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif si flasin disa, si profeta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ps: Sweet, them se e gjithe 'tema' rrotullohet rreth fjales 'presupozohet', perndryshe te dy palet do ishin ok!

Sirena

Primus registratum

Ndaj dhe une thjesht "presupozoj"...sma mban te them me shume se nuk eshte ne doren time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ja te flasim nje cike seriozisht tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ... ekstremet s'jane asnjehere te pelqyeshem...keshtuqe ata te vegjelit e te medhenjte s'kane si te jene, ndaj dhe une jam per mesataren e keshtu biem te gjithe rehat.

PS. Pyetje: cili eshte kufiri i te voglit e cili i te madhit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

Sweet te mbeshtes fillim e mbarim mendimin.

Du te lexoj dhe une pergjigjen e pyetjes tande /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Kam lexuar njehere nje artikull ku thuhej se nje organ mashkulli normal duhet te jete ne kufinjte 8-10 cm ne gjendje "relaxi" dhe 14-16 cm ne gjendje "stresi" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Nxirrni vizoret njerez! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Sirena

Primus registratum

Une e di 15-17 cm ate normalen ore...por hajt se po jua falim 1 cm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

Sweet na dhe pergjigja. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif
Paske qene ktu mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Lubardhi ke me na than naj' gja per at' piken 5? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

antip

Primus registratum

Sweet mos u boj namuzqare per 1 cm! Zeje se ja ke lon bakshish komshies... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Pika 5 esht n'rregull, po do zevendesojsha Perendine me Natyren si ateist qe jom /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif plus edhe Perendia e ka pas me 2 menje ket punen e patllakes, jo m'kot priftrinjt e mbajn mcef per gjith jeten... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

penischart.jpg

Ramses

Forumium praecox

ja te mburrem edhe une me organin e nje shoku tim... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Na vete njeher ky ne nje shtepi publike ne Greqi...Ze nje goce me lek qe punonte atje dhe shkojne ne dhome...Zhvishen dhe goca tmerrohet dhe i thote:Jo mor djale se nuk e kam vetem per sot une kte, por e kam per pune...E qe thoni ju ky shoku im e ka bere vetem me nje femer deri tani dhe ajo ne qytetin tim njihet si femer shume e paster nga ndergjegja:p:p:p Ajde shnet e te mira...Lum si ata qe e kane te madh e lum si femrat qe mund te zgjedhin...

ALTIN

Primus registratum

Tek femrat duhet me e madhe apo me e vogel "celulari" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

antip

Primus registratum

Un propozoj t'hapim nji sondazh... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

SATURN

Primus registratum

si e parashikon sondazhin ti? mendon se do themi e gjithe te verteten? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif...sondazh me foto?

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HelixNGC2685</div><div class="ubbcode-body">si e parashikon sondazhin ti? mendon se do themi e gjithe te verteten? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif...sondazh me foto? </div></div>

Me foto eshte me e bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif per pyetjet e tjera te pergjigjet ai me lart /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif