: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

antip

Primus registratum
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tu

Ktu t'gjith e kan mendjen me u mburr!

Un jam tip modest pershemull, iher po zihesha me nje shitese kompjuterash per madhesine e nje ekrani LCD, ajo thoshte eshte 19 inç, e une i thosha eshte 17 inç. Nxorra te vetmen njesi matese qe disponoja per momentin dhe e mata ekranin...

Shitesja kishte te drejte! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

pzn

Forumium praecox
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tuaj

SweetUfff pse me lodh kot... Ja se po te them nje shprehje tjeter "malli i mire s'ka nevoje per reklame"... [/quote said:
ke te drejte, nje 22 cm ska nevoje per reklame...sidomos me ty...a buon intenditore...

Sirena

Primus registratum

O Lubo...nevoje per reklame edhe ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Sirena

Primus registratum

pzn mos u bej i parashikueshem (si gjithnje) ne pergjigjet qe jep. Une jam shume e gezuar per centimetrat e tu, beju yzmetin e lum kush i provon...vallahi duhet te jete eksperienca me mbreselenese ne jeten e nje femre.

pzn

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sweet</div><div class="ubbcode-body">pzn mos u bej i parashikueshem (si gjithnje) ne pergjigjet qe jep. Une jam shume e gezuar per centimetrat e tu, beju yzmetin e lum kush i provon...vallahi duhet te jete eksperienca me mbreselenese ne jeten e nje femre. </div></div>

sweet mos u bej e parashikueshme si te gjitha histeriket qe nuk jau var kush...gjithsesi hidhi nje sy, po deshe te jap emailin e koleges tane

GRAPHIC SEXUAL CONTEXT
PAMJE ME SFOND SEKSUAL, MUND TE JENE SHOKUESE.

http://img211.imageshack.us/img211/3358/98136850ud9.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/4347/marskw5.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/2872/erine1.jpg

Sirena

Primus registratum

Ah sa keq nuk i hap dot fotot se jam ne vend publik, por do ti shoh me vone...e do kullos syte me ne fund...duke mbajtur doren para syve si tek Kapedani...se jam nje cike e turpshme e sdua te shokohem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

oh Sweet...s'ka gje se i pashe per ty...

PS...ajo çika me duket se po vun pak...i tregon ndonje gje per te qesh ti nderkohe pzn? qe mos ti duket vetja sikur po punon kupton?

Dolores

Primus registratum

Hajde karabush i kalburrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ALTIN

Primus registratum

Edhe fjala karabush hyn te kjo teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

pzn

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">oh Sweet...s'ka gje se i pashe per ty...

PS...ajo çika me duket se po vun pak...i tregon ndonje gje per te qesh ti nderkohe pzn? qe mos ti duket vetja sikur po punon kupton? </div></div>

mos jau nxjerr kolegeve sekretet profesionale...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kjo eshte pergjigja jote standart...eee e vura re dhe me lart te njejten i ke dhene dhe Sweetit...haj te prifte e mara dhe ty

VoGeLuShI

Primus registratum

mua mu duken si tre hajdare te ndryshem ata /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dhe me lindi nje dyshim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

mos pzn koleksionon foto hajdaresh...??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

regele

Forumium maestatis

A ka rendesi madhesia? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
1. Nje vajze e sjellshme dhe qe nuk do ta ofendoje partenerin: Mos ki merak, madhesia nuk rendesi, ti je parteneri me i mire - ne mendjen e saj (i shkreti ti, s'ke per te bere prokopi ndonjehere me kete vegel qe ke);
2. Nje vajze qe ka pare shume nga kjo bote dhe qe nuk e humb kohen kot: Haj, vishu e ik ne shtepi tani. E ke te vogel. S'ben per mua.
3. Nje mashkull me vegel te vogel: Si nuk ka rendesi? Mua te gjitha femrat me thone qe e kam te madh! Vdesin femrat per mua! E kam te madh, per bese;
4. Nje mashkull qe e ka te madh: Ne mendjen e tij: Une te madh e kam, por nuk kam pershtypjen qe te gjitha jane kenaqur. Per publikun: O goce, kur do bejme ndonje femije bashke ne;
5. Mashkulli qe e komandon veglen me tru: Pyesni femrat me mire! Une ia bej yzmetin punes me cfare me ka dhene Perendia!

Sirena

Primus registratum

Nje pyetje kam une...po mesatar nuk ka? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

Sweet , po m dukesh sikur ke dal me ba pazar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Sirena

Primus registratum

Po skam faj une e shkreta...ca e nxjerrin ne inch, ca ne foto...duhet me qene te kujdesshme ne keto gjera se jane bere matrapaze te keqinj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ... pastaj une jam modeste...me mire pak e sakte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...

reklama don' te thuash, jo cdo gja qe ndrit asht ar?
dmth modestia jote nenkupton kualitetin ? si ai nr 5 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

sa t'pyetjet mi ngacmove moj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Sirena

Primus registratum

Une jam rob i thjeshte...s'me pelqejne komplikimet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ...ja ketu flitet vetem i madh ose i vogel...ore "normal" a ka ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

PS. Mos bej pyetje te tjera ti se kam turp te te pergjigjem pastaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

e moj mir' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif, thjesht me shkune syte tek firma jote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

regele

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sweet</div><div class="ubbcode-body">Nje pyetje kam une...po mesatar nuk ka? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

Pika 5 te lutem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif