: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

abs

nuk e di...
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit

si nuk pash nje shembull konkret, vizual deshta me than /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

S

Scorpion

Guest

Mbase e gjen te Fotografite Spontane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dahlia mos nxit chit-chat dhe zog mos e tepro me banalitete.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body"> cilsine e mulo me sasi kur i thojn </div></div>

Lol sa kam qesh. Ne fakt kjo eshte e vertete qe meshkujt e shohin sasine si garanci ose raport/leje (free pass). E shef mi shushke sa te madh e kam hajdarin, po s'te pelqeu do me thene qe s'merr ere nga seksi ti, se me nje hajdar te tille nuk ka falimentim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ketu duhet te pergjigjen femrat mbi 30 vjeçe, te tjerat nuk morin vesh ka kta pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Kshu flisni ju se nuk e keni nigju ate barsaleten me hajdarin e Lleshit...

ALTIN

Primus registratum

Un nje pyetje kam ketu flitet per madhesine e femres apo te mashkullit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

pzn

Forumium praecox
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tuaj

ska rendesi madhesia e thone meshkujt qe e kane te vogel...mua me ka bekuar natyra me nje 22cm modest...

pzn

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">ehhhh keta te rinjte e sotem... vertete qe kerkojne shume...une thjesht nje foto desha edhe sikur bardhe e zi te ishte...edhe pa fokus fare...hahahaha i merthy deri ne fyt biles...mu do me mjaftonte...hunden sido qe te jete ti do ta kishe jashte... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

do foton time?

Sirena

Primus registratum

Populli yne i urte thote "fshati qe duket, s'do kallauz"...

pzn

Forumium praecox

ah pse ma pe ti??? waw....kaq fantazi te ndezur paske????
apo ideja e 22 cm...sebashku me eksperiencen e moshes...uniform fashion...ngaqe eshte edhe vape, si te thuash te beri...telepatike....mhhh me eksitove fare

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

o Hajlander...nuk e kisha me ty e kisha me Personazhin...jo te gjithe me intrigojne...

personazh

Valoris scriptorum

more vesh ere? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pzn

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">o Hajlander...nuk e kisha me ty e kisha me Personazhin...jo te gjithe me intrigojne... </div></div>

ooops...mendova se te intrigojne vec ata qe e kane te madh....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ehhh e para duhet te lexosh nja kater faqe te marresh vesh se ç'behet...e dyta...s'kam shku asnjehere me polic...dhe me e bukura eshte se ata nuk mbahen as per humor...besoj se tani e kupton per çfare me intrigon Personazhi...madhesia eshte e fundit fare ne kete mes...madhesine e bejme vete sa te duam ne pastaj...

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tu

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pzn</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">o Hajlander...nuk e kisha me ty e kisha me Personazhin...jo te gjithe me intrigojne... </div></div>

ooops...mendova se te intrigojne vec ata qe e kane te madh.... </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif permbahu o polic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pzn

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">ehhh e para duhet te lexosh nja kater faqe te marresh vesh se ç'behet...e dyta...s'kam shku asnjehere me polic...dhe me e bukura eshte se ata nuk mbahen as per humor...besoj se tani e kupton per çfare me intrigon Personazhi...madhesia eshte e fundit fare ne kete mes...madhesine e bejme vete sa te duam ne pastaj... </div></div>

mmhhh jam polic demokracie une, tip i bute qe asht ba ushtarak sepse teeeper sensibel dhe si te thuash per tu dukur pak maco.

pzn

Forumium praecox
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tu

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _ANGELO_</div><div class="ubbcode-body">[
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif permbahu o polic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

ik or pallosh groshe

Sirena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pzn</div><div class="ubbcode-body">ah pse ma pe ti??? waw....kaq fantazi te ndezur paske????
apo ideja e 22 cm...sebashku me eksperiencen e moshes...uniform fashion...ngaqe eshte edhe vape, si te thuash te beri...telepatike....mhhh me eksitove fare </div></div>

Ufff pse me lodh kot... Ja se po te them nje shprehje tjeter "malli i mire s'ka nevoje per reklame"...