Mire e ka Ersi se ka hic keq...keshtu qe arritem te perfundimi im qe ka rendesi..gje tjeter :wink:Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] Po ne krevat (kur flene gjume) jane paralel, sduket gjatesia. :angel: :wave: [/qb]
sa mua duhet ta gjesh, me sakte 1,37 ai gjys metershi nuk eshte problem se e rregullojme me taka ose me shkalle :thumbsup: :devil: :devil:Fillimisht postuar nga Assassino plak 27:
[qb] SA duhet ta gjej te dashuren une psh kur une jam 1.87 i gjate. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif e kisha harru ket filmin...me shkrive se me erdhi ne men skena :lol:Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] Mesa duket, Ema do ket parasysh filmin "Dy here mat" ku "Met Bega" ishte ne plazh me te shoqen, dhe i referohet skenes kur ajo e nxirte nga ujti.
upss :idea: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Anyway,nje mashkull i gjate sa une,apo me i shkurter s'me mban dot ne krahe,keshtu qe s'ben per mua!Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Po ju po flisni per variacione natyrale te gjatesise apo per Gjigande dhe Xhuxhmaxhuxhe?
Nuk mu duk sikur tema ishte per raste "cirku" ku gruaja e mban burrin hopa, prandaj. [/qb]
Ja ky i vuri vulen gjatesise...mua me pelqen i gjate psh si i behet /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Pc_oo7:
[qb] Mashkulli duhet te jete me i gjate se vazja ne nje marredhenie . Pse lale , nje mashkull duhet te perdore shkallet me puthur dashnoren ? Apo ne krevat po qe ajo me e gjate e udheheq ajo lojen keshtu qe nje mashkull xhuxh mund te kete veshtiresi !
Per mendimin tim si duhet te jete gjatesia ne nje çift :
mashkulli femra
1.60 1.55
1.65 1.58 (1.60 )
1.70 1.60 (1.66 )
1.75 ( 1.77 ) 1.68 ( 1.70 )
Pastaj per ata qe kalojne 1.77 sme intereson shume veten vrafshin /pf/images/graemlins/laugh.gif ngelshin pa dashnore :kiss: :angel:
Ndersa ata qe jane poshte 1.60 nuk i imagjinoj dot /pf/images/graemlins/tongue.gif ata jane prone e Dorianes :lol: [/qb]
Lol, une mund te flas vetem per raste "cirku" variacionet natyrale te gjatesise me duken absurde per tu diskutuar kur te ka marre flake zemra.Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Po ju po flisni per variacione natyrale te gjatesise apo per Gjigande dhe Xhuxhmaxhuxhe?
Nuk mu duk sikur tema ishte per raste "cirku" ku gruaja e mban burrin hopa, prandaj. [/qb]