Sa rendesi ka gjatesia trupore ne lidhjet?

hot

Hotgirl
Re: Sa rendesi ka gjatesia trupore ne lidhjet?

1.70 e siper eshte mire...165-shkurtabiq (sowwy per te shkurtrit) me pak se 1.70 nuk e dua..le tju dukem siperfaqesore por ama sic e thane edhe ca me lart ''duhet te te pelqeje edhe nga pamja fizike'' per mua gjatesia ka shume rendesi..

Andi18

Primus registratum

Sigurisht qe gjatesia eshte e rendesishme si per shumicen e vajzave dhe te djemve. Une qe jam 1.80 nuk do ri te mar njeren qe eshte e shkurter. Vetem per me e pallu nja 2 here pastaj hajd shnet. lol

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

ouch! kjo e fundit bombastike dude.

Sipas teje ato qe jane me te shkurter se zotrote jane vetem per ate pune. hahahaha

Po kujt i bie ndermend per nje curranjos si puna tende

Qe ta dish edhe mua deshen te me martonin me nje idiot gjigandesk ashtu afer 200cm. OUCh! jargosej pas meje qe isha 160cm, anjeher se shfaqe se kishte pretendime donte gjatesine perpara bukurise dhe hijeshise per te mos permendur personalitetin, pa he de mori nje jevge me hire me te mira ahhahahhahahh :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hej you either have a normal person top model style well-rounded and yam yam or you go for the evgjijt. Sorry dude ya bad. :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Psh une qe jam e gjate 1.83 /pf/images/graemlins/laugh.gif S'du em ja dit hic vallai sa i gjate eshte. Vec te me doje , sa e dua...As me shume as me pak /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: Tash me me dashte i fije ma shume, s'do me vinte keq /pf/images/graemlins/wink.gif

Klaudia

Primus registratum

Per mua ka rensi gjatsia, se jo per gje po jam pak e gjate vete dhe nuk e dua qe nje djale te jete me i shkurter se mua. it dont look right to me and i dont like it at all.

P.S. nje pytje jashte teme kam... Ca gjatsie duhet te jete femra ne pergjithsi? tani as te shkurter fare as shum te gjate...

Luv, Tiloncja /pf/images/graemlins/smile.gif

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] sa per mendimin tem djali duhet te jete me i gjat se femra e keshtu dua te jete edhe i :wub: dashuri im [/qb]
Sa e gjate je ti maj naqe :eek:

bebi

Primus registratum

une mendoj se ka rendesi. nuk eshte primare, por ka rendesi...
per mua meshkujt nen 1.75 jane shume te shkurter...
sorry, but they have to be taller than me /pf/images/graemlins/blush.gif

Thug_Mentality

Primus registratum

Keto kohet e fundit jam lidhur me nje te huaj qe eshte me e gjate se mua,dhe me beri pershtypje se nuk i interesonte fare gjatesia ime.Dje kryem mardhenie per here te pare dhe ngeli shume e kenaqur,ps problemin me te vogel, vazhdon lidhja edhe pse eshte 15cm me e gjate se une.

Thug_Mentality

Primus registratum

Mendoj se nuk ka shume rendesi gjatesia,e rendesishme eshte qe te ndihen mire te dyja palet me njeri tjetrin.Vetem ju shqiptaret keni pretendime dhe kerkoni njeriun perfekt ne te gjitha aspektet edhe pse nuk ka asnje njeri perfekt (ashtu si ka nate ka edhe dite). Mos pretendoni shume moj vajza se ne fund gjithmone ndiheni te zhgenjyera qofte edhe nga nje aspekt.

Guest

zgenjimi vjen si pasoje e nje sjellje te ndryshme.ku qendron problemi te pelqesh dike te gjate dhe me fizik te kendshem?????Nuk besoj se eshte te kerkosh shume, ti kerkon dicka qe i pelqen syrit qe do ja prezantoj zemres.... :wub:

cokus

Primus registratum

ore mashkulli duhet te jet gjithmon me i gjat se femra dhe pik.un personalisht nuk do te doja qe e dashura ime te ishte me e gjat se un se kam pershtypjen sikur do me rrafi. :smash:

miri81

Primus registratum

femrat mund te jene te gjata, te shkurtera, te shendosha ose te dobta ndryshimi eshte vetem vertikalisht se horizontalisht jane te gjitha njesoj

shkopi

Primus registratum

gjatesia eshte nje karakteristik qe vlersohet shume.Rrjedhimisht ata qe nuk jane te gjate jane me pak te vlersuar, tani per mua nuk ka arsye per te thene qe pse pelqehen me shume meshkujt e gjate....pelqehen dhe pike .....Per mua nje trup i bukur dhe i shendetshem eshte po aq joshes sa nje mendje e shendoshe dhe e "bukur" , siguriht varet dhe cfare kerkon tek nje njeri..

safe

Primus registratum

Nuk eshte e vertet qe njerzit e shkurter vlersohen me pak. Varet nga kush aspekt vlersohen pastaj nqs eshte nje siperfaqesor si puna e keti Malboros nuk eshte per
tu marre shume ne konsiderat vlersimi.

Hermesss

Primus registratum

P.S. Qe te jem brenda temes, une do preferoja vajzat midis 1.60 - 1.68m. Por jo s'e ka ndonje rendesi thelbesore; thjesht preferenca ime (me pelqen t'ja hedh une doren ne qafe dhe jo e kunderta) /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

Jashte teme

Neqoftese tema eshte ezauruar, dmth jane thene te gjitha c'mund te thuhen per kete diskutim kaq te rendesishem shoqeror, do t'ju keshilloja te mos klikoni me fare. Por nese klikoni te tema, shkruani per temen dhe mos e beni pazar. Ju kam dhe miq te gjitheve pothuajse.....