Sa rendesi ka gjatesia trupore ne lidhjet?

Dolores

Primus registratum
Re: Sa rendesi ka gjatesia trupore ne lidhjet?

Ca rendesia ka gjatesia mer pse ja fusni pordhes kot......po te analizonim cdo imtesi do kishim ngel te gjithe te vetmuar......ne rastin tim ...vet jam 1.65...partneri eshte 1.80...sa here qe nxehem keq une ai nuk flet shume eshte tip i qete por me pick up me sjell ke parvazi i ballkonit dhe me thote: Shpirt erdhi koha te te jap cik lali yt ajer te paster... /pf/images/graemlins/laugh.gif ......por te ishte nji me i shkurter......aaaaa e dija une ci punoja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Per mua gjatesia ka rendesi. Mashkulli duhet te jete me i gjate, dhe mjaftueshem i gjate per t'u vene re. Ka nje sensualitet te vecante kur ngre syte per ta pare :wub:

Per vete s'jam e gjate kshu qe nuk e kam te veshtire te gjej djem te gjate :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mir e ke al...-o /pf/images/graemlins/wink.gif ::
ndrro burri( ose :wub: ) llampen pa perdor karrike
:devil: :devil:

Edhe mua me pelqejne te me ngrejne /pf/images/graemlins/wink.gif . Dhe mundesisht do doja te ishte aq i gjate sa kur te jemi ne det ti hipja mbi kuriz si te ishte gomone /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Lol, une mund te flas vetem per raste "cirku" variacionet natyrale te gjatesise me duken absurde per tu diskutuar kur te ka marre flake zemra. [/qb]
Dukeshe shume mire, bjer rehat se nuk ta them per te te bere qejfin.

Admir

Forumium maestatis

Te marresh vendime duke u bazuar ne pamjen e jashtme, me duket shume primitive, per te mos thene kafsherore!!! :smash:

Plus-Minus 2-3 cm ndryshim eshte normale, por edhe me shume nuk do te perbente ndonje problem serioz nese cifti e pranon dhe vlereson kete ndryshim si te parendesishem per marredheien e tyre. Nuk shoh se si mund te jete dicka e rendesishme kjo per disa? Ti besh qejfin te tjereve, dhe te mohosh p.sh Dashurine qe zemra zgjedh, kjo duhet te jete qesharake, dhe e denueshme nga shoqeria.

Kordelja

Valoris scriptorum

Duke lene menjane moralizmat: Une nuk bie dot ne dashuri me nje djale me te shkurter se vetja, e du t'gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pike.

P.s.Nuk me kane pelqyer kurre ciftet ku femra dominon ne gjatesi, KURRE!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Edhe mua me pelqejne te me ngrejne /pf/images/graemlins/wink.gif . Dhe mundesisht do doja te ishte aq i gjate sa kur te jemi ne det ti hipja mbi kuriz si te ishte gomone /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe pastaj do luanit motoskafash /pf/images/graemlins/laugh.gif

*PINK_GIRL*

Primus registratum

gjatesia ???????

per mendimin tim personalisht .. i dont like short people ...lol desha me thene ne nje marredhenie midis nje femre dhe nje mashkulli do preferoja me shume meshkuj te gjate ,,

ps: mos e marri njeri per ters kur thashe "short people "

sincerely yours
Pink_Girl

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Duke lene menjane moralizmat: Une nuk bie dot ne dashuri me nje djale me te shkurter se vetja, e du t'gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pike.

P.s.Nuk me kane pelqyer kurre ciftet ku femra dominon ne gjatesi, KURRE! [/qb]
Ndersa mu me ka pelqy gjithmone Kordelja /pf/images/graemlins/wink.gif
P.S. Dolores, po te te hedhe ndonjehere ai nga parvazi, me lajmero qe te dal te kaloj gjoja per xhiro andej poshte ballkonit tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Duke lene menjane moralizmat: Une nuk bie dot ne dashuri me nje djale me te shkurter se vetja, e du t'gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pike.

P.s.Nuk me kane pelqyer kurre ciftet ku femra dominon ne gjatesi, KURRE! [/qb]
kordele, sa je e gjate ti?!

jo po vec te shof a kam gjasa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:rolleyes: :rolleyes:

U bo si agjenci martesash ketu:

Per kandidatet e mi te nderuar, femra nuk ka rendesi sa e gjate eshte per sa kohe qe mashkulli eshte me i gjate se ajo, te pakten nje pellembe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KAQ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Me fal harrova se po flisje si moderatore

p.s. jashte teme /pf/images/graemlins/wink.gif

Mark

Primus registratum

Falemners per pergjgjet e sinqerta :wave:
Per te qene me te qarte se per se po flasim. Duke patur parasysh gjithmone gjatesine mesatare mashkullore ne Shqipni cilin konsideroni ju te shkurter, cilin te gjate cilin mesatar.

PSh. Nje djale 175 cm quhet i gjate apo i shkurter?
Po nji djale 165 cm? Thjeshte dhe sakte, ku e keni kufirin midis te shkurtrit dhe mesatarit ne cm.

Thug_Mentality

Primus registratum

Une per vete jam as i gjate e as i shkurter,mesatar mund ta quaj veten realisht.
Femra me pelqen te jete deri ne gjatesine time jo me shume. kush eshte e interesuar te komunikoje me sekretaren time te paraqiten per seleksionim /pf/images/graemlins/smile.gif
nejse, me pelqen te dominojne djemte edhe ne gjatesi ndaj femrave, ky eshte mendimi im.

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Suksese ne tezen qe ke zgjedhur ti i lartpermenduri i hapjes se temes. Ndoshta mendimi im do te nevojitet ndoshta jo. /pf/images/graemlins/smile.gif

Per mendimin tim standartet e bukurise ne shoqerine e sotme jane te vendosura me CO-agreement. Cilesi te tilla si gjatesia, format e trupit, fytyra, ngjyra e lekures jane po aq nen skrutinim sa ckan qene edhe shekuj me pare. Une mendoj se gjera te tilla nuk kane perse te kene ndonje efekt ne lumturine e cdo lloji tek nje cift/person etj. Po ja qe keto jane gjera te krijuara dhe sic cdo njeri jemi nen peshen e tyre per te mos permendur yjet e hollivudit. Se sa resistente keto marredhenia jane ndaj kohes varet nga presionet sociale dhe nga karakteri i vete personit.

Dhe se fundi mendimi im personal: Eshte per te ardhur gjynah qe domosdoshmeria e lumturise te varet nga gjera fizike jashte nesh. Nuk eshte faji i njeriut por i vete sistemit te klasifikimit te gjerave ne kategori dhe grade. Cdo njeri ka bukurine e vet naturale dhe duhet te perpiqet ta zbuloje pa u ndikuar negativisht nga presione dhe standarte te vetvendosura.
/pf/images/graemlins/smile.gif

orikum

Primus registratum

parafolesja me ka marre llafin nga goja kur thote qe aspekti fizik sduhet te ndikoje ne nje lidhje.po te gjithe e dime qe eshte e pamundur qe te kete nje lidhje ku mashkulli eshte me i shkurter se femra,ne disa raste eshte me te vertete per te ardhur keq sepse mund te kene shume gjera te perbashketa por kufizohen pikerisht nga ky elementi "gjatesi".dihet edhe qe per te qene i lumtur me nje njeri duhet qe te te pelqeje edhe fizikisht,nuk mund te kete nje lidhje perfekte sepse dhe po nuk eshte gjatesia problem mund te kete probleme te tjera(kjo eshte per te ngushelluar te shkurtrit) /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] P.S. Dolores, po te te hedhe ndonjehere ai nga parvazi, me lajmero qe te dal te kaloj gjoja per xhiro andej poshte ballkonit tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hermes ti fishkelle se une hidhem vete ne krahet e tua :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

inah

Primus registratum

Nuk mund te jem aq hipokrite sa te them qe per mua pamja e jashtme s'ka shume rendesi po me teper fytyra dhe duart.gjatesia me thene te drejten s'ka shume rendesi se edhe une nuk jam shume e gjate. :goofy:

Princesha

Primus registratum

Tashi edhe un mendoj si te nderuarit me lart qe gjatesia ka rendesi edhe pse eshte siperfaqesore, po ja qe kshu eshte.

Un them qe mashkulli s'duhet te jete nen 1.70, 1.70 e siper esht ne rregull, por edhe shume i gjate nuk duhet, varet nga gjatesia e femres gjithsesi.
Sigurisht qe un per vete do ta doja me te gjate, sikur humb autoritetin mashkulli nen 1.70

Megjithese te gjitha keto kerkesa bien poshte po gjete nje njeri qe te pelqen shume dhe kete se shikon fare gjithmone nqs flitet per pune 2-3 cm.