Sa kalamoj do te deshironi te beni?

Odea

Primus registratum
Re: Sa kalamoj do te deshironi te beni?

Sa kalamoj? Nje skuader futbolli.
Me pelqen zhurma dhe rremuja prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

po pse do bosh skuader futbolli kur mund te besh gjithy publikun qe shef neshjen :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Sa kalamoj? Nje skuader futbolli.
Me pelqen zhurma dhe rremuja prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Deri sa te kesh mbaruar se beri skuadren e futbollit mund te moresh borxh kalmojt e lagjes qe te bejne pak zhurme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Zhurma dhe rremuja mua me reduktojne efikasitetin e trurit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si rrjedhoje i bie te dua vetem nji kalamo, kusht eshte te jete cun :lol:

albchica

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje goce e nje cun.

[/ QUOTE ]
Ke do adoptosh te parin, cunin apo gocen?

pinkparadise

Forumium maestatis

un du shum,
edhe çdo femij te ket nje baba te ndryshem...
perse??? ti kasiras te gjithve baballareve nga 200euros, dhe i bie ne 200euros/muj x 5kalamoj = 1000euro
plus edhe nja 1000 euro mi jep shteti , total un me gjith 5 kalamajt 2000 euros ne muj pa bo asigji...

milanisti2

Primus registratum

Shum. Nje skuader futbolli por me gjith rezerva, staf, drejtues etj. Te ndryshoj dhe skuadrat nga vin lojtaret. Pse???? Se du me e gzu jeten. Kam kontaktuar me ca skuadra por nuk ka lojtare.

Ruri

Primus registratum

po mo po ti skuader po se mos do lodhesh ti per ti ngjizur tjeterkush do vuaje per ti nxjerre ne drite e pastaj ne jete ,prandaj ule nr

milanisti2

Primus registratum

Per ti ngjizur do lodhem dhe une por do te sakrifikohem.
Prandaj dua te kontaktoj shum skuadra qe te mos lodhen ti nxjerin ne drite.

melankolikjaE

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif dy:nje vajze, nje djale dhe te jene binjake! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po emrat ja ke gjet...se keshtu si e ke fillu ti i bie te dish edhe ne ça ore do ti bosh.

Thug_Babe

Primus registratum

Sikur te kisha mundesi ta dija te sigurte..do doja dy cuna e dy goca. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:) dy:nje vajze, nje djale dhe te jene binjake! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E shkreta ti ç'paske me heq bo vaki me tu realizu dëshira.

Un për vete qefin e kom të modh po s'varet vetëm prej meje. Deri tashti 2 me siguri por e ardhmja mund të na nxjerri surpriza të reja /pf/images/graemlins/angel.gif.

melankolikjaE

Primus registratum

C'kam me heq? ke ndonje eksperience binjakesh djale-vajze ti Kondro?
un them binjake qe mos te shkoj dy here ne maternitet...

pitinusha

Primus registratum

un do te deshiroja te kem edhe dy djem pasi dy vajza i kam .E keshtu e myllim kapitullin e kalamojve . /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Ergler

Primus registratum

Eshte bukur te mendosh per lulet e njoma, te cilat jane vazhdmsia e jetes.Shume rralle shoh gra shtatzana,por kame vene re qe gra te tjera kur hyjne ne biseda me to i pergezojne per kurajon dhe guximin e tyre.Pershendes te gjitha ato vajza qe do te lindin djem ose kane lindur,sepse te lindesh vajza,gje qe nuk e ke ne dore,eshte shume e rrezikeshme,sepse mbas disa viteve do te shkojme ne Shqiperi me zezake te vegjel per dore.I druhem nje gjeje te till se do na zene me bajga kokes.Megjithate ju uroj gjithesejcilit t'ju realizohen endrrat!

^Ira^

Forumium praecox

per momentin e per pese vitet e ardhshme nuk kam ndermend te bej femije , gjithmone sipas planeve te mia, por e cuditshme eshte se sa here qe une shikoj nje shoqen time qe aktualisht eshte shtatzane brenda meje me lind ajo deshira e madhe qe te behem nene, thelle thelle them :
dua nje bebe
por pastaj e mbledhe veten dhe e shoh qe kam shume gjera te tjera per te bere dhe nje bebushe apo bebush do perkushtim total gje qe une nuk mund ta bej per momentin
Gjithsesi une do te deshiroja te kisha tre kalamoj, dy çuna e nje çupe.

FIXHI USA

Primus registratum

un them nga nji per cdo 2 vjet deri ne moshen 60 vjec /pf/images/graemlins/lol.gif

picasso

Forumium maestatis

vallai bilai per shtat verte kam qejf(por do te doja qe ti bente 3, 3, 1, apo 2.2,3 tre here dhe kryen pune e i con te gjith grumull ne shkjolle e nuk lodhesh jo nje tane e nje me vone(e kam seriozisht eee)betohem per kok te kalamajve /pf/images/graemlins/lol.gif