Sa kalamoj do te deshironi te beni?

jimmy84

Primus registratum
Re: Sa kalamoj do te deshironi te beni?

Vallahi po te varej nga une (dmth te kisha kushte te mmira ekonomike) 4 deri ne 6. E kam qejf nje familje me shume kalamaj ku te mos merret vesh cfare behet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e di po une keshtu e dua familjen te zhurmshme dhe alegro. (Ama kur te jem me nerva te rrine urte se i hoqa qafe) Se pastaj do ebej si tek ai filmi "Tifosi 2000" "Une te dhurova jeten dhe ashtu si ta dhashe ashtu po ta marr prape" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Si kalamo per vete....s'du te krijoj,se ja kom fryken :cry: .....(^=^).
Knaqem me kalamoqet e tjer....ndihem n'shpi,po s'duuuu t'mij hiqqqq vallaj,looool.
Dua te jem shkak i fundit i traplliqeve t'mijave...s'du te tjer n'mes. (^=^)

Nqs doni i Bejbi-Killer /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ashu *sitter ,Hir aj em...se po shoh nje Fabrik Bejbash ne t'ardhmen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Sikur te mund te bleja nji pa kaluar tere hallet e barres, sa mire do qe.

eis

Primus registratum

Une do te doja 4 femij,dy vajza dhe dy djem,femijet jane debulesa ime.

Princesha

Primus registratum

Ehuu, kush asht tu menu per fmi tash, na jena ala taralele per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

1 2 ose 3 te shohim e te bejme :devil:
po bebushat i dua shume shume i adhuroj :wub:

renea

Primus registratum

SOTIRRRRRRRRRRR...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ue, sa kalamoqer dashes qenkeni te gjithe. Po hallet per t'i rritur more, ohuuu. Po ju moj femra, do trasheni do beheni qe s'do e doni me veten. Le keta meshkujt qe dashkan nje qerre, t'i bejne vete po deshen...

D-J

Forumium maestatis

di qe kam nje cun 4 vjec qe e kam pare vetem nje here kur ishte 6 muajsh dhe e pashe vetem 3 seconda nga 20 m larg :cry:

di qe jam pergjegjes 51% per nje abort :mad:

di qe blerja me e fundit qe kam bere sot eshte nje Pregnancy test -kit. Price £8.99

1 baby du, po mos te me ngjaj mu

ndonji AFiste qe do me u martu me mu ti marri mir parasysh kto gjona /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me, in statistics /pf/images/graemlins/smile.gif !

AnaBlue

Forumium maestatis

Hajt me nji goc pra! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Ue, sa kalamoqer dashes qenkeni te gjithe. Po hallet per t'i rritur more, ohuuu. Po ju moj femra, do trasheni do beheni qe s'do e doni me veten. Le keta meshkujt qe dashkan nje qerre, t'i bejne vete po deshen... [/qb]
Jo po ti thone komshiut tju a bej. Vet do i bejn sigurisht. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: Yllka.. Une per vete 2 dhe shpejt e shpejt ,se dua te ngjaj si motra e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif Cunin e dua te parin /pf/images/graemlins/laugh.gif ,gocen te dyten .Dhe mami i tyre do te jete gjithnje kjo qe eshte... :devil: