Sa e njeh veten?

Linddita

Primus registratum
Re: Sa e njeh veten?

Duhet kohe sipas menimit teme per me njoft veten tamam,sepse qdo dite mson diqka qe ndoshta te shtin me ndryshu diqka te ti..keshtu qe un jom ne proces e siper per me njoft vetveten !!

MLK

Primus registratum

Njohja e vetes eshte si puna e krerit qe e ke kur te kane rene floket e ste hyn me ne pune ose veç me kref te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

pse pak te duket ty ajo?sdq edhe ajo eshte dicka qe nuk arrihet kurre ne menyre absolute.

MLK

Primus registratum

Une per vete psh e kom arrit dhe kalu biles se jam duke njoft te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Varet, une per vete jam njeri pa te tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

po burri qe nuk eshte burre normalisht quhet grua /pf/images/graemlins/laugh.gif ose travesti :lol: Per ke e kishe fjalen ti tani se na bone lomsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Moj une te them njohjen e vetes e kam fut te arshivat tani nuk merrem me, per ke e ke fjalen ti tani /pf/images/graemlins/tongue.gif

epiphany

Primus registratum

dmth ti e di si do reagoje ne cfaredolloj situate te mundshme dhe te imagjinueshme qe mund te te dilte perpara nje dite...

MLK

Primus registratum

Po pra e di po nuk ta them se ti nuk ben pjese te grupi yne qe njohim veten, ti je vetem antare shoqates /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Grupi drejtohet nga ata qe njofin veten, keshtu qe kandidaturen tate do ta shqyrtojme kur ta njofesh veten /pf/images/graemlins/tongue.gif per momentin i duhes partise te merresh me problemet e shoqates /pf/images/graemlins/tongue.gif

epiphany

Primus registratum

ketu e ke gabim.grupi nuk mund te drejtohet nga nje qe e njeh veten si gjithe te tjeret.nuk do funksiononte shume si mekanizem.

MLK

Primus registratum

Shttttt!
Tema trajton tjeter argument. Per te qene brenda temes, dhe meqe ju interesoka shume, ju sugjeroj te hapni teme te re ku te diskutoni rreth karakteristikave qe duhet te kete nje lider/udheheqes!

Mos me beni t'ju terheq perseri vemendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif :book: !