Sa alkool konsumoni???

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Sa alkool konsumoni???

o Tedo, po ti qeke i temershem per punra alkolesh paj zotin,
hej po vet ça lloj konsumon edhe sa konsumon???

TEDI

Valoris scriptorum

Normalisht gjate dites un pi konjak Sknenderbeu t Kantines s Durrsit Kte t Funit Tip Brandy ... T DJelave dhe cdo nate te javes pi vere ... Por GJate javes mas pune dmth mas ores 12 pi Vere dhe te djelen kur t m Teket se e kom DIte pushimi ...

Le_Routard

Forumium maestatis

Me i ra pika alkoolit i bika njekohesisht ne Tedit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa me Se i bi ne Rakiiiiis una ... DMth Tani qe erdha m shpi ... O Vendi i Vetem qe pi Raki ...Ne Tani sa e ngrita i dolli per ty robo ... N PUne spi fare ... KUr dola para gjys ore ka puna sa ktheva i got t vogel vere ne erdha m shpi ... Tani kom Pak raki per qetesi ...

Le_Routard

Forumium maestatis

Tedo, po mir e lal, kur paske i pi gote vere masi dole nga puna, kur e paske djeg me i gote raki kur shkove n'shpi, pse si fute ne i te dalme dhe ta kishe shpla stomakun me i gote birre? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jom tu nrejt i dolli per ty me i gote caj nashti per nashti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
i boke sport alkolit ti dmth 7/7 non stop.

[/ QUOTE ]

Jo mi jo se atij i bo alkoli sport, jo ai alkolit. Osht alkoli ai qe kno ate kongen 'O Tedo o bukurosh, mos u mcif qosh m'qosh' /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mouhahahahahahahhaha
hej po ti ça pi, dhe sa pi???
se tedin e morem vesh qe rri me shishe ne dore 7/7 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une pi car te me dali te para. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sidomos kur m'qerrasin nuk kundershtoj as i her. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

i boke sport alkolit ti dmth 7/7 non stop.

[/ QUOTE ]

Jo mi jo se atij i bo alkoli sport, jo ai alkolit. Osht alkoli ai qe kno ate kongen 'O Tedo o bukurosh, mos u mcif qosh m'qosh' /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Qe Ktu je Gabim Plako ...

Se un pi kur du ... Ne GJat punes spi dot. Ne Puna m shko ne 12 1 ore ne dite Nqs kom rob verdalle ne lokal...

TEDI

Valoris scriptorum

Une pi car te me dali te para. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sidomos kur m'qerrasin nuk kundershtoj as i her. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Je Per I Gote Caj ?????
/pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Sapo e marova nji, por po deshe e pime dhe i gote tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem du me sqaru se i shotva dhe i cik raki sa per shije. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo se mos me keni keqkuptu, por ka rob qe e pin cajin me i cik qumesh, kurse une e pi vetem me i cik raki. Ehhh, ka kohe qe ka kom maru kopshtin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne GJat punes spi dot. Ne Puna m shko ne 12 1 ore ne dite Nqs kom rob verdalle ne lokal...

Ne cfare veni e ke lokalin qe kur te vij ne Tirone te kaloj te qaj i cik hallin para i gote raki.?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

duhet ti falemi nate e dite ati zotit krisht qe dikur mori ujin dhe e beri vere..
sapo kame pire nji "RISERVA VILLA ANTINORI 1999"
NQS DICKA E TILLE NUK DO TE KISHTE NDODHUR PUTRAKU SOT DO ISHTE TMERRESISHT I TRISHTUAR..ANZI!!KAMIKAZ /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Sapo e marova nji, por po deshe e pime dhe i gote tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem du me sqaru se i shotva dhe i cik raki sa per shije. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo se mos me keni keqkuptu, por ka rob qe e pin cajin me i cik qumesh, kurse une e pi vetem me i cik raki. Ehhh, ka kohe qe ka kom maru kopshtin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pse ere bab . Qeke Smun qe pi Rakin me Caj e ...

SOt jom PUshim ne jom per Jete t Pimje ka Darka ...

Se Sa u cova ka gjumi ne m darket do hiki ti fus i poc Vere ka Shpaja Veres ...

TEDI

Valoris scriptorum

Kthyem 3 LItra Vere qatjejna ...

Ne I SHishe Vere e Hapa kur Vajta m Shpaj ...